- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ عاشخخخخخخخخخخخ باس عشخ حقیقیش ثابت بشه هر کی اومد گف عاشخم که قبول نیس بخواد با این چیزا افسردگی بگیره بهتر همون دامادم نشه خودتو فراموش کردی عاشخ شده بودی می خواستی سر به بیابون بزاری؟ خو چه جوری ثابت کنه؟ انقدر این دو کفترعاشخ رو اذیت نکن دیگه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ تو بذار من باهاش دو کلوم خصوصی حرف بزنم اون خب روش نمیشه حرف دلشو به باباش بگه،میگه دعوام میکنه خصوصی اونم با دختر من ؟ گفتم صوبت نباشه نه با هم این حرفارو نداریم میریم کافی شاپم با هم .... پری باباش روشنفکره خودتو فراموش کردی عاشخ شده بودی می خواستی سر به بیابون بزاری؟ خو چه جوری ثابت کنه؟ انقدر این دو کفترعاشخ رو اذیت نکن دیگه مننننننننننننن و عشخخخخخخخخخخخخخخ؟ من عاشخ بشم ول کن نیسم در این مورد باس یه شور با دخترم داشته باشیم لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ مننننننننننننن و عشخخخخخخخخخخخخخخ؟ من عاشخ بشم ول کن نیسم در این مورد باس یه شور با دخترم داشته باشیم آره من یادمه خودت یادت نیست عاشخ شده بودی زودتر فکراتونو بکنین دیگه قحطی شوبره لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ خصوصی اونم با دختر من ؟ گفتم صوبت نباشه نه با هم این حرفارو نداریم میریم کافی شاپم با هم .... پری باباش روشنفکره مننننننننننننن و عشخخخخخخخخخخخخخخ؟ من عاشخ بشم ول کن نیسم در این مورد باس یه شور با دخترم داشته باشیم اگه روشن فکر بود میذاشت من دو کلوم باهاش بحرفم لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ آره من یادمه خودت یادت نیست عاشخ شده بودی زودتر فکراتونو بکنین دیگه قحطی شوبره هااااااااا اونوخ عاشخ کی بودم یادته؟ واس همه شاید وولی واس دختر من تا دلت بخاود خاطرخواهه اگه روشن فکر بود میذاشت من دو کلوم باهاش بحرفم گفتم اینقد صوبت نکن تو هنو هیشی نشده همش داری سرم داد مینی باز ازم دخترم موخوای؟:w000::vahidrk: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ هااااااااا اونوخ عاشخ کی بودم یادته؟ واس همه شاید وولی واس دختر من تا دلت بخاود خاطرخواهه گفتم اینقد صوبت نکن تو هنو هیشی نشده همش داری سرم داد مینی باز ازم دخترم موخوای؟:w000::vahidrk: :sad0: همیشه دعوا همیشه دعوا... نمیگن تو روحیه بشه ها تاثیر بد داره. من مامانمو موخوااااااااااااااام. لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ :sad0:همیشه دعوا همیشه دعوا... نمیگن تو روحیه بشه ها تاثیر بد داره. من مامانمو موخوااااااااااااااام. جیجلممممممممممممم :aghosh:خو من فک میکردم تو نیسی :icon_pf (34):چیرا یهو بی هوا سروکلت پیدا میشه جیجل:aghosh: آخه اینا واس دایت لازمه پانی جون:there: بزگ شدی میفهمی این چیزا رو لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ جیجلممممممممممممم :aghosh:خو من فک میکردم تو نیسی :icon_pf (34):چیرا یهو بی هوا سروکلت پیدا میشه جیجل:aghosh:آخه اینا واس دایت لازمه پانی جون:there: بزگ شدی میفهمی این چیزا رو خو فامیل جون همینجا لالا کرده بودم که یهو از سروصداتون بیدار شدم.. داییمم بیشاره به شه زبونی بگه که آشخ شده آخه. شلا اینقد دلتون سنگیه آخه. الان دیگه شبم لالام نمیگیره. شیو بزرگ شم میفهمم؟ لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ هااااااااا اونوخ عاشخ کی بودم یادته؟ واس همه شاید وولی واس دختر من تا دلت بخاود خاطرخواهه این قسمتش رو زیاد یادم نیست ولی یه چی تو مایه های خانوم خرزوخان لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ :sad0:همیشه دعوا همیشه دعوا... نمیگن تو روحیه بشه ها تاثیر بد داره. من مامانمو موخوااااااااااااااام. ای جانم عزیزخاله گریه نکن :aghosh: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ ای جانم عزیزخاله گریه نکن :aghosh: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ خو فامیل جون همینجا لالا کرده بودم که یهو از سروصداتون بیدار شدم..داییمم بیشاره به شه زبونی بگه که آشخ شده آخه. شلا اینقد دلتون سنگیه آخه. الان دیگه شبم لالام نمیگیره. شیو بزرگ شم میفهمم؟ خو پانی جون الان باس بری با بشه ها بازی کنی دیگه لالا بسه:w554: داییت اشخ شده میفرستیمش آشخوری مرد شه بیاد:gnugghender: د اگه موخوستی الان بدونی اون شه که میگفتم دیگه پانییییییییییییییی این قسمتش رو زیاد یادم نیست ولی یه چی تو مایه های خانوم خرزوخان آها ایشونو منم یادمه شدید عاشخم شده بود ولی خو یه طرف بود بیخیالش شدیم لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ آها ایشونو منم یادمه شدید عاشخم شده بود ولی خو یه طرف بود بیخیالش شدیم خو اون یه طرفه بود ولی داستان عشخ اینا دوطرفس لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ خو اون یه طرفه بود ولی داستان عشخ اینا دوطرفس جک میگیا من دخترمو میشناسم :ws28: به باباش رفته همه عاشخش میشن اما اون به سختی لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ جک میگیا من دخترمو میشناسم :ws28: به باباش رفته همه عاشخش میشن اما اون به سختی نخیرررررررررر خواهرزاده من با بقیه فرق داره لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ نخیرررررررررر خواهرزاده من با بقیه فرق داره lvnh ila,k sv, ji di ;vfhsk:banel_smiley_4: :icon_pf (34): کشفش به عهده خودتون لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ خو پانی جون الان باس بری با بشه ها بازی کنی دیگه لالا بسه:w554:داییت اشخ شده میفرستیمش آشخوری مرد شه بیاد:gnugghender: د اگه موخوستی الان بدونی اون شه که میگفتم دیگه پانییییییییییییییی هیشی بشه ندالیم که. باسه همین موخواستم داییمو دوماد کنم که بشه بیاره باش بازی کنم. لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ lvnh ila,k sv, ji di ;vfhsk:banel_smiley_4: :icon_pf (34): کشفش به عهده خودتون :banel_smiley_4: کشفیدیم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ هااااااااا اونوخ عاشخ کی بودم یادته؟ واس همه شاید وولی واس دختر من تا دلت بخاود خاطرخواهه گفتم اینقد صوبت نکن تو هنو هیشی نشده همش داری سرم داد مینی باز ازم دخترم موخوای؟:w000::vahidrk: داد جواب داد من باید باهاش صحبت کنم خو پانی جون الان باس بری با بشه ها بازی کنی دیگه لالا بسه:w554:داییت اشخ شده میفرستیمش آشخوری مرد شه بیاد:gnugghender: د اگه موخوستی الان بدونی اون شه که میگفتم دیگه پانییییییییییییییی آها ایشونو منم یادمه شدید عاشخم شده بود ولی خو یه طرف بود بیخیالش شدیم ما آشخوری رو گذروندیم،دیگه شرایطتون چیه؟ lvnh ila,k sv, ji di ;vfhsk:banel_smiley_4: :icon_pf (34): کشفش به عهده خودتون ckh il ildk,xv لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده