آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ سلام عشیشمخوفی؟ دیشب حالا یه مسئله ای بود تمومید اووووف چه سخته این مدلی حرف زدن درس صوبت کن درس صوبت کن بس که برا داییم غصه خوردم.پیر شد بهش زن نداره هنوز. پس فردا من موخوام شوبر کنم میگن هنوز داییت هست. پانی جون داییت مرد زندگی نیس خو عب نداره تا وختی تو بخوای عروس شی اثری از دایییت نیس لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دایی خیلی سخت گیره،بعید میدم بشه کاری کرداین اولین آواتور من بود،یادش بخیر غصه نخور دایی جون من رفتم رو مخش... من تا جمعه شوبرت میدم دایی غصه نخور. لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ سلام عشیشمخوفی؟ دیشب حالا یه مسئله ای بود تمومید اووووف چه سخته این مدلی حرف زدن اوه اوه! لوسم که هستیییییی:icon_pf (34): کللللللللللللللا منتفیه پری باباییی خودتو نگران نکن کسی گف بالا چشت ابروئه بوگو چشاشو بذارم کف دستش بیخودی تریپ عشخ ورندار واس دخمترم بابایی فعلا داره به شما میگه بالا چشمت ابروئه ها! لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ پانی جون داییت مرد زندگی نیس خو عب نداره تا وختی تو بخوای عروس شی اثری از دایییت نیس اثری هس. شوما بخاطر من رضایت بده... قول میدم داییمو مرد زندگی کنم. لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ اوه اوه!لوسم که هستیییییی:icon_pf (34): کللللللللللللللا منتفیه بابایی فعلا داره به شما میگه بالا چشمت ابروئه ها! چشاشو میذارم کف دستش باباییی تو مواظب باش اغفال نشی من میرم اثری هس.شوما بخاطر من رضایت بده... قول میدم داییمو مرد زندگی کنم. پانی جون نمیشه اصن اصرار نکن جیجل الان که نیس بعدم نمیشه انی جون:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ شوما بخاطر من رضایت بده... قول میدم داییمو مرد زندگی کنم. داییت مردزندگی هست عزیزم شک نکن لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ پانی جون نمیشه اصن اصرار نکن جیجل الان که نیس بعدم نمیشه انی جون:icon_pf (34): دلتون میاد دل یه جوونو یه نوزادو بشکونین؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ داییت مردزندگی هست عزیزم شک نکن :w16: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ چشاشو میذارم کف دستش باباییی چه جسارتاااااااااااا :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ چه جسارتاااااااااااا :icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ این خونواده و این عروس فردا ما رو قورت می دن فایده نداره حیف که حمید عاشق شده لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ این خونواده و این عروس فردا ما رو قورت می دن فایده نداره حیف که حمید عاشق شده آله خاله جون منم فقط بخاطر دل دایی دارم اینکارارو میکنم. والا... لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ آله خاله جون منم فقط بخاطر دل دایی دارم اینکارارو میکنم.والا... اوهوم نی نی لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ اوه اوه!لوسم که هستیییییی:icon_pf (34): کللللللللللللللا منتفیه بابایی فعلا داره به شما میگه بالا چشمت ابروئه ها! این دوستای ناباب گفتن اینا رو بگی دوسوته مخ طرف تو فرقونه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ درس صوبت کن درس صوبت کن پانی جون داییت مرد زندگی نیس خو عب نداره تا وختی تو بخوای عروس شی اثری از دایییت نیس عقد پسر عمو-دختر عمو رو تو آسمونا بستن چشاشو میذارم کف دستش باباییی تو مواظب باش اغفال نشی من میرم پانی جون نمیشه اصن اصرار نکن جیجل الان که نیس بعدم نمیشه انی جون:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دلتون میاد دل یه جوونو یه نوزادو بشکونین؟ عسیسم با احساساتم بازی نکن دیگه چه جسارتاااااااااااا :icon_pf (34): آله خاله جون منم فقط بخاطر دل دایی دارم اینکارارو میکنم.والا... بیا اینم از پانی والا چی؟ ها ؟ دیگه اصن فایده نداره همه یو زدین خراب کردین عقد پسر عمو-دختر عمو رو تو آسمونا بستن اون قدیما بوده صوبت نباشه دیگه دخترم موخوادباز همش داره دادوهوارم موکنه رو داریا همون بارقه امید هم که بود پرید دیگه لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ اون قدیما بوده صوبت نباشه دیگه دخترم موخوادباز همش داره دادوهوارم موکنه رو داریا همون بارقه امید هم که بود پرید دیگه آخه چرا با یه جوون عاشق اینطوری برخورد می کنی؟ نمی گی افسردگی میگیره لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ عسیسم با احساساتم بازی نکن دیگه بیا اینم از پانی والا چی؟ ها ؟ دیگه اصن فایده نداره همه یو زدین خراب کردین اون قدیما بوده صوبت نباشه دیگه دخترم موخوادباز همش داره دادوهوارم موکنه رو داریا همون بارقه امید هم که بود پرید دیگه ما عاشخ همیم لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ آخه چرا با یه جوون عاشق اینطوری برخورد می کنی؟ نمی گی افسردگی میگیره عاشخخخخخخخخخخخ باس عشخ حقیقیش ثابت بشه هر کی اومد گف عاشخم که قبول نیس بخواد با این چیزا افسردگی بگیره بهتر همون دامادم نشه ما عاشخ همیم این حرفه توئه فخط پری یه چی دیگه میگه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ عاشخخخخخخخخخخخ باس عشخ حقیقیش ثابت بشه هر کی اومد گف عاشخم که قبول نیس بخواد با این چیزا افسردگی بگیره بهتر همون دامادم نشه این حرفه توئه فخط پری یه چی دیگه میگه تو بذار من باهاش دو کلوم خصوصی حرف بزنم اون خب روش نمیشه حرف دلشو به باباش بگه،میگه دعوام میکنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده