آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ نه یقه اسکی پوشیدم نسبتت چی بود با خاندانمون؟ از میلی بپرسی بت میگه دایی من گله حرفم نداه.مگه نه دایی؟ پانیییییییی موخوای کلامون تو هم بره نوه عموییی نیس دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 درست شنیدی باریکلا خاله سارا بله خاله جان؟شبت بخیر خاله منم رفتم آره دایی جون دایی ببین میتونی ردیفش کنی،باباش که چپ افتاده باهامون لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ پانیییییییی موخوای کلامون تو هم بره نوه عموییی نیس دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دایی حواست هست؟نقل قول گرفتی ازم چیزی ننوشتی توشا. داییم آشخ شده. دایی های لایت کن از میلی بپرسی بت میگه پانیییییییی موخوای کلامون تو هم بره نوه عموییی نیس دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ما با هم تفاوت داریم و میخوایم با هم انگیج شیم تو هم مجبوری رضایت بدی لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دایی های لایت کن بمیرم برا داییم. دایی نکن با خودت اینکارارو. من رضایت میگیرم برات. لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ به نام خدا لولو وارد میشود آروم تر نی نی مون پانیذا می ترسه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ آروم تر نی نی مون پانیذا می ترسه لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ خاله دورت بگرده لولو که ترس نداره لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ خاله دورت بگرده لولو که ترس نداره لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ :aghosh: دایی های لایت کن ما با هم تفاوت داریم و میخوایم با هم انگیج شیم تو هم مجبوری رضایت بدی آره میدونم اونم زمین تا هوا من چیزی به اسم جبر نمیشناسم پسر عمو و دخترمو بت نمیدم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ :aghosh: آره میدونم اونم زمین تا هوا من چیزی به اسم جبر نمیشناسم پسر عمو و دخترمو بت نمیدم ما میریم خودمون عقدمونو تو آسمون میبندیم لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ ما با هم تفاوت داریم و میخوایم با هم انگیج شیم تو هم مجبوری رضایت بدی ما میریم خودمون عقدمونو تو آسمون میبندیم دیگه چی؟ اون از دیشب که فامیلات هرچی میخوان بارم میکنن اینم از حالا که واسه فامیلام تره ئم خورد نمیکنی اصن منتفیه همه چی:icon_razz: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ بمیرم برا داییم.دایی نکن با خودت اینکارارو. من رضایت میگیرم برات. دایی خیلی سخت گیره،بعید میدم بشه کاری کرد این اولین آواتور من بود،یادش بخیر لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ پانی جون چرا جیجل اب رفتی نگرانم نکن ما میریم خودمون عقدمونو تو آسمون میبندیم مگه از رو جنازه خودت رد بشی صلاحیتت ثابت شده نیس دخترم بت نمیدم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دیگه چی؟اون از دیشب که فامیلات هرچی میخوان بارم میکنن اینم از حالا که واسه فامیلام تره ئم خورد نمیکنی اصن منتفیه همه چی:icon_razz: سلام عشیشم خوفی؟ دیشب حالا یه مسئله ای بود تمومید اووووف چه سخته این مدلی حرف زدن لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ پانی جون چرا جیجل اب رفتی نگرانم نکن بس که برا داییم غصه خوردم. پیر شد بهش زن نداره هنوز. پس فردا من موخوام شوبر کنم میگن هنوز داییت هست. لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دیگه چی؟اون از دیشب که فامیلات هرچی میخوان بارم میکنن اینم از حالا که واسه فامیلام تره ئم خورد نمیکنی اصن منتفیه همه چی:icon_razz: پری باباییی خودتو نگران نکن کسی گف بالا چشت ابروئه بوگو چشاشو بذارم کف دستش دایی خیلی سخت گیره،بعید میدم بشه کاری کرداین اولین آواتور من بود،یادش بخیر بیخودی تریپ عشخ ورندار واس دخمترم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده