آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ میفهممت دختر عموی مامان.این داییم جدیدا خیلی بوووووووووووووووق شده. همه رو میپیچونه. برا منم نه بستنی میخره نه لواشک. تازه دیگه بهم نمیگه شکلات مغزدار دایی. آره نوه عموجون حیف بشست دلم نمیاد باهاش درگیر شم نه چند گرمی بیشتر نیستم. چند گرم که فخط زبونته جیجل ما فرق فوکولیمتو کوشولویی هنوز کی من جر زدم اصن اجازشو از مامانش بگیر اول من کی تو رو کی پیچوندم آخه فینگولی شکلات مغزدار دایی همیشه از اول تا حالا من با مامانش این حرفارو ندارم بیا آشنات می کنم قرتی جونم...غمت نباشه... میسی دختر عمو جون مگه تو به دردم بوخوری این وسط بازم اگه خواستید بگید عکسای هاوایی روبذارم من دلم خواست همی یاللهیالله ببقشید وسط محفل گرررم فامیلیتونااااا! ولی یه سوال پیش اومد! الان خوشفکر عموی منه! آرانوسم بابای منه! من با بقیه چه نسبتی دارم؟ بابایی هرشی موخوای از خودم بپرس بت بگم اون موقع داییش باید با عصا برقصه فعلا که نسبتی نداری،آرانوس که دختره چجوری شده عموی تو؟ فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدیا پانیذا،دایی میگم ببین نسبته داره جور میشه ها حمییییییییید تو مسائل خونوادگی ما دخالت نکن تو بشم کاملا درس اومده مگه توئه که اشتب کنه گرفتمش دایی.فرنگیس(پریسا) دوست خوتمه. ما هم وزن همیم.پانیسا پریسا. پریسا فرداشب پروفت باش ما میایم یه کاریت داریم. 10 خوبه دیگه تا باباجونیم بیاد از سرکارش. پریسا بابا داره این وسط بشین سرجات الان قنداقت باز میشه قضیه آرانوس یه مقدار پیچیدست شما ذهنتو درگیر نکنتاپیکم اشتباهی نیامدم میگم میلاد عمووومه پااااااااااااانیی!بیا ببین این خط آخرو چی میگه این حمییییید بابایییییی یه آن ازت غافل شدما هنو که نرفتم جهانگردیا من گرفتم عزیزم.دایی جونم پسر خیلی خوبیه پریسا جون. داره ازت خواستگاری میکنه دیگه... خیلی عجله داریااااااااااا یعنی همین امشب بیایم؟ می ترسی حمید بپره؟ بله دیگه دو روزه می رین مکه هههه خواستگارای دخمل من صف کشیدن حمیییییییید باس بره یه 7-8 کیلومتری شاید رو فرمم بیاد اینطوری خو دایی جا نداریم،تازه یه سری حرفا خصوصیه تو هی میای گوش میدی میری برا فک و فامیل تعریف میکنی آبرومون میره نه من امشب نیستمیکمم ما ناز کنیم این وسط ناز و بی ناز فایدهن داره لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها من سرعت ندارم اسپم ستمه برامفعلا بای تا بعدنا به همبن منوالم ادامه بدین هرکی اومد توی تاپیک بریزین سرش فدات راحت باش پشیمون میشی عروسمون نشدی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ قربونت برم خواهررررررررررر :hapydancsmil: خوبم داریم برای حمید زن پیدا می کنیم من مگه نگفتم زوده واسش؟؟ لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ هههه خواستگارای دخمل من صف کشیدن حمیییییییید باس بره یه 7-8 کیلومتری شاید رو فرمم بیاد اینطوری مشخص بود اون 8-7 کیلومتر تا حمید رو ببینن می یفتن زمین لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ فدات راحت باش پشیمون میشی عروسمون نشدی خاله جون مگه دایی حمید منو نزد؟ لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من مگه نگفتم زوده واسش؟؟ منم گفتم زوده ولی خودش میخواد زودتر مزدوج شه خاله جون مگه دایی حمید منو نزد؟ نه عزیزدلم فقط تهدیدت کرد :icon_pf (34):نگران نباش من پیشتم نمی زارم بدنگات کنه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ منم گفتم زوده ولی خودش میخواد زودتر مزدوج شه مگه به حرف اونه؟؟؟؟ دهههههه.. یعنی جون آدم در میاد تا ی نقل قول بگیره.. :icon_pf (34): این خودش ی نوع مبارزه با اسپمه.. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ منم گفتم زوده ولی خودش میخواد زودتر مزدوج شه نه عزیزدلم فقط تهدیدت کرد :icon_pf (34):نگران نباش من پیشتم نمی زارم بدنگات کنه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ آره نوه عموجون حیف بشست دلم نمیاد باهاش درگیر شم چند گرم که فخط زبونته جیجل همیشه از اول تا حالا من با مامانش این حرفارو ندارم میسی دختر عمو جون مگه تو به دردم بوخوری این وسط من دلم خواست همی بابایی هرشی موخوای از خودم بپرس بت بگم حمییییییییید تو مسائل خونوادگی ما دخالت نکن تو بشم کاملا درس اومده مگه توئه که اشتب کنه پریسا بابا داره این وسط بشین سرجات الان قنداقت باز میشه بابایییییی یه آن ازت غافل شدما هنو که نرفتم جهانگردیا هههه خواستگارای دخمل من صف کشیدن حمیییییییید باس بره یه 7-8 کیلومتری شاید رو فرمم بیاد اینطوری ناز و بی ناز فایدهن داره من همیشه رو حرفام بودم و هستم این دختر شیش انگشتی کچل بچه توهه؟ آبرو فامیلو بردی چطوری خاله؟؟ خوبم خاله خودت چطوری؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خوبم خاله خودت چطوری؟ خوبم..ی چیزایی شنیدم.. لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ مگه به حرف اونه؟؟؟؟ دهههههه.. یعنی جون آدم در میاد تا ی نقل قول بگیره.. :icon_pf (34): این خودش ی نوع مبارزه با اسپمه.. والا من خیلی صوبت کردم باهاش فایده نداره انقدر گفته آستین آستین که دیگه آستینامو پایین نزدم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ والا من خیلی صوبت کردم باهاش فایده نداره انقدر گفته آستین آستین که دیگه آستینامو پایین نزدم یخ نکنی.. لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ مشخص بود اون 8-7 کیلومتر تا حمید رو ببینن می یفتن زمین هههه به یکی بوگو حمیدو نشناسه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ به دلیل خوردگیه اعصاب شب شما خوش.. حمیییییییید.. لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ یخ نکنی.. نه یقه اسکی پوشیدم هههه به یکی بوگو حمیدو نشناسه نسبتت چی بود با خاندانمون؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ هههه به یکی بوگو حمیدو نشناسه دایی من گله حرفم نداه. مگه نه دایی؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ خوبم..ی چیزایی شنیدم.. درست شنیدی والا من خیلی صوبت کردم باهاش فایده نداره انقدر گفته آستین آستین که دیگه آستینامو پایین نزدم باریکلا خاله سارا هههه به یکی بوگو حمیدو نشناسه به دلیل خوردگیه اعصاب شب شما خوش.. حمیییییییید.. بله خاله جان؟شبت بخیر خاله منم رفتم دایی من گله حرفم نداه.مگه نه دایی؟ آره دایی جون دایی ببین میتونی ردیفش کنی،باباش که چپ افتاده باهامون لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دایی حواست هست؟ نقل قول گرفتی ازم چیزی ننوشتی توشا. داییم آشخ شده. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ به نام خدا لولو وارد میشود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده