.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خو خیلی ناز داری عیبی نداره بازم می یایم خواستگاریت :hapydancsmil: به چه امیدی آخه من ج.اب مثبت بدم؟ نقشه های شوم پانی؟ خاله جون به اون روزای خوشم میرسیم.:gnugghender:صبر کن بله بگه. پانی پانی پانی تو چشمای من نگا کن!!! حداقل کلاس بذار بگو میخوام فکر کنم رفتار فامیلات جایی واسه فکر کردن نذاشتن:icon_razz: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ میبینی عزیزم بس که زن ذلیله :icon_razz: خاله جون شما خودتو ناراحت نکن بذار مامان لورنا میاد حسابشو میرسه.:icon_razz: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ به چه امیدی آخه من ج.اب مثبت بدم؟نقشه های شوم پانی؟ پانی پانی پانی تو چشمای من نگا کن!!! نه پریسا جون شما عروس اول و آخر مایی. ناز نکن اینقدر دل داییمو بردی... داییییییییییییییییییییییی... لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ میبینی عزیزم بس که زن ذلیله :icon_razz: زن ذلیل چیه،مرد خانواده به چه امیدی آخه من ج.اب مثبت بدم؟نقشه های شوم پانی؟ پانی پانی پانی تو چشمای من نگا کن!!! رفتار فامیلات جایی واسه فکر کردن نذاشتن:icon_razz: به امید فردایی بهتر اینا نمک زندگیه دیگه سخت نگیر پله های ترقی رو نمیخوای یه حالی بهشون بدی؟ لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خاله بزنش نه من اصن هیچی بهش نمیگم دست رو بچه بلند میکنی؟ :vahidrk: آفرین خوبه حالا شد :hapydancsmil: به چه امیدی آخه من ج.اب مثبت بدم؟نقشه های شوم پانی؟ رفتار فامیلات جایی واسه فکر کردن نذاشتن:icon_razz: نقشه شوم کجا بود :icon_pf (34): خاله جون شما خودتو ناراحت نکن بذار مامان لورنا میاد حسابشو میرسه.:icon_razz: نه عزیزم خیالت راحت :dancegirl2: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نه پریسا جون شما عروس اول و آخر مایی. ناز نکن اینقدر دل داییمو بردی... داییییییییییییییییییییییی... جان دایی؟چیکار باس بکنم؟منم دلشو باید ببرم الان؟چرا منو تو این موقعیتا میذارین آخه دست رو بچه بلند میکنی؟ :vahidrk: آفرین خوبه حالا شد :hapydancsmil: نقشه شوم کجا بود :icon_pf (34): نه عزیزم خیالت راحت :dancegirl2: نه،کی؟من؟کو؟کجا لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نه پریسا جون شما عروس اول و آخر مایی. ناز نکن اینقدر دل داییمو بردی... داییییییییییییییییییییییی... وای وای آفرین گلم :hapydancsmil:راست میگه دلت می یاد دل گنجشکیش داره بال بال میزنه زن ذلیل چیه،مرد خانواده به امید فردایی بهتر اینا نمک زندگیه دیگه سخت نگیر پله های ترقی رو نمیخوای یه حالی بهشون بدی؟ آهان بله مردخانواده آفرین یکم بیشتر تلاش کن تو می تونی پریسا رو راضی کنی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دست رو بچه بلند میکنی؟ :vahidrk: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ جان دایی؟چیکار باس بکنم؟منم دلشو باید ببرم الان؟چرا منو تو این موقعیتا میذارین آخه نه،کی؟من؟کو؟کجا تو هم ناز بده دایی. آره زدیم دایی. بذار مامانم بیاد میگم بهش منو بخاطر زنت زدی. لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ چرا فامیل دور عزیزم؟نزدیکت میکنم. فرداشب پروفت باش با دایی اینا میایم خواستگاری برای دایی حمیدرضام. داییم ببینتت عاشقت میشه. با حجب و حیام هستی که... اووووووووف... داییت کیه دیگه؟؟ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نه پریسا جون شما عروس اول و آخر مایی. ناز نکن اینقدر دل داییمو بردی... داییییییییییییییییییییییی... من؟ نیس ندیدم روم عیب گذاشت زن ذلیل چیه،مرد خانواده به امید فردایی بهتر اینا نمک زندگیه دیگه سخت نگیر پله های ترقی رو نمیخوای یه حالی بهشون بدی؟ چرا میخوام پله های ترقی رو تا آخر طی بکشم ازدواج کنم که نمیتونم دست رو بچه بلند میکنی؟ :vahidrk: آفرین خوبه حالا شد :hapydancsmil: نقشه شوم کجا بود :icon_pf (34): نه عزیزم خیالت راحت :dancegirl2: بابا اینجوری حال نمیده!یکیو جور کنید منم بیام تو تیم شما لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اوا خواهر چطوری؟ :hapydancsmil: اوا خواهررررر توام اینجایی که..:hapydancsmil: خوبم تو چطوریی؟؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ داییت کیه دیگه؟؟ خاله جون اشتباه شد. دایی حمید رضا رو گفتم. خواهر زادت.:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من؟نیس ندیدم روم عیب گذاشت بابا اینجوری حال نمیده!یکیو جور کنید منم بیام تو تیم شما کی؟ ما؟ نههههههههههههه... راس میگه این زبون داره بیاد سمت ما بهتره طرفو میخوره. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تو هم ناز بده دایی.آره زدیم دایی. بذار مامانم بیاد میگم بهش منو بخاطر زنت زدی. ینی چیکار کنم دایی؟حالا خودت به جا من بده بعدا با هم حساب میکنیم کی من دست رو تو بلند کردم آخه بچه جان داییت کیه دیگه؟؟ من من؟نیس ندیدم روم عیب گذاشت چرا میخوام پله های ترقی رو تا آخر طی بکشم ازدواج کنم که نمیتونم بابا اینجوری حال نمیده!یکیو جور کنید منم بیام تو تیم شما خو حالا اونا مهم نی،مهم تفاوته که نداریم لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها من سرعت ندارم اسپم ستمه برام فعلا بای تا بعدنا به همبن منوالم ادامه بدین هرکی اومد توی تاپیک بریزین سرش لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ بابا اینجوری حال نمیده!یکیو جور کنید منم بیام تو تیم شما نه دیگه تیم ما عضو زیاد داره اوا خواهررررر توام اینجایی که..:hapydancsmil: خوبم تو چطوریی؟؟:hapydancsmil: قربونت برم خواهررررررررررر :hapydancsmil: خوبم داریم برای حمید زن پیدا می کنیم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خاله جون اشتباه شد. دایی حمید رضا رو گفتم. خواهر زادت.:icon_pf (34): آره بااباااا من خالشم.. خاله دور.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده