panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اون قسمت پُف هاشو میدیم خاله فرانه برات استاد کنه هورااااااااااااااااا...:hapydancsmil: این یعنی داییمم راضیهههههههههههه...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ماشین تا خرخره پره بیخودی وعده نده،غذاهای اضافه رو ریختیم عقب ماشین دیگه جا نداریم غذاهای اضافه رو ما با خودمون می بریم شما دو کفتر عاشق به فکر غذا نباشین لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تو تاپیک لقب و اینا دیگه.نه پریسا جون من تازه متولد شدم و نمیشناسم زیاد فامیلو.بعد خواهر مامان بزرگمو فکر کردم غریبست اومدم فامیلش کنم. نیست خوشگل موشگلههه.... بعد داییم گفت که خالشه. قرار فرداشب سرجاشه هاااا.... ایول چه حافظه ای فرداشب ما نیستیم خفت چیه؟! بده میخوایم باهامون فامیل شی من که همینجوریشم فامیل هستم ما پیچیده میچیده نداریما ماشین تا خرخره پره بیخودی وعده نده،غذاهای اضافه رو ریختیم عقب ماشین دیگه جا نداریم ما داریممممم اون فکر اقتصادیتم تو حلقممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ هورااااااااااااااااا...:hapydancsmil:این یعنی داییمم راضیهههههههههههه...:hapydancsmil: بلههههههههههههه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 غذاهای اضافه رو ما با خودمون می بریم شما دو کفتر عاشق به فکر غذا نباشین نه من گشنم میشه،چون شبش با یه قاشق چنگال جلو دوربین مجبور بودیم یه نصف بشقاب سالاد بخوریم فقط لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ماشین تا خرخره پره بیخودی وعده نده،غذاهای اضافه رو ریختیم عقب ماشین دیگه جا نداریم ای داییه بی معرفت هنوز زن نگرفته بی معرفت شده. لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ فرداشب ما نیستیم اون فکر اقتصادیتم تو حلقممممممممممممممممم خیلی عجله داریااااااااااا یعنی همین امشب بیایم؟ می ترسی حمید بپره؟ بله دیگه دو روزه می رین مکه لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نه من گشنم میشه،چون شبش با یه قاشق چنگال جلو دوربین مجبور بودیم یه نصف بشقاب سالاد بخوریم فقط خو فقط یه پرس بستتونه خانومتم که رژیم داره لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی عجله داریااااااااااا یعنی همین امشب بیایم؟ می ترسی حمید بپره؟ بله دیگه دو روزه می رین مکه :ws28: خاله بذار عروسمون شه بعد متلک بارونش کنید. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ای داییه بی معرفت هنوز زن نگرفته بی معرفت شده. خو دایی جا نداریم،تازه یه سری حرفا خصوصیه تو هی میای گوش میدی میری برا فک و فامیل تعریف میکنی آبرومون میره خیلی عجله داریااااااااااا یعنی همین امشب بیایم؟ می ترسی حمید بپره؟ بله دیگه دو روزه می رین مکه نه من امشب نیستمیکمم ما ناز کنیم این وسط لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی عجله داریااااااااااا یعنی همین امشب بیایم؟ می ترسی حمید بپره؟ بله دیگه دو روزه می رین مکه محترمانه جواب منفی دادم:icon_razz: فک کن از حالا بیام از فامیل شوهر زخم زبون بشنوم:icon_razz: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ :ws28:خاله بذار عروسمون شه بعد متلک بارونش کنید. یه لحظه حس خواهرشوهر بودن بهم دست داد خو عجله داره دیگه لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ محترمانه جواب منفی دادم:icon_razz:فک کن از حالا بیام از فامیل شوهر زخم زبون بشنوم:icon_razz: خو خیلی ناز داری عیبی نداره بازم می یایم خواستگاریت :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خو دایی جا نداریم،تازه یه سری حرفا خصوصیه تو هی میای گوش میدی میری برا فک و فامیل تعریف میکنی آبرومون میره دایی من نمیذارم این وصلت جور شه اگه نذاری بیام تو ماشینتون. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ یه لحظه حس خواهرشوهر بودن بهم دست داد خو عجله داره دیگه خاله جون به اون روزای خوشم میرسیم.:gnugghender: صبر کن بله بگه. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خو فقط یه پرس بستتونه خانومتم که رژیم داره خو باوشه،یه پرس بزرگ محترمانه جواب منفی دادم:icon_razz:فک کن از حالا بیام از فامیل شوهر زخم زبون بشنوم:icon_razz: حداقل کلاس بذار بگو میخوام فکر کنم یه لحظه حس خواهرشوهر بودن بهم دست داد خو عجله داره دیگه مث مادر شوهر جیگرشو در آوردی خاله لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ مث مادر شوهر جیگرشو در آوردی خاله طرفداری خالتو کن دایی زشته این کارا. هنوز نگرفته فروختیمون دیگه...:vahidrk: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خاله جون به اون روزای خوشم میرسیم.:gnugghender:صبر کن بله بگه. مگه تو هم میخوای خواهرشوهربازی در بیاری؟ بیچاره عروسمون :icon_pf (34): مث مادر شوهر جیگرشو در آوردی خاله نوبت تو هم شاید برسه ها عروسمون شد نبینم کمتر از گل بهش گفتی لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دایی من نمیذارم این وصلت جور شه اگه نذاری بیام تو ماشینتون. خو تو بذار جور شه،تو بیا اصن بشین پشت فرمون من میرم تو کالسکه تو لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ طرفداری خالتو کن دایی زشته این کارا.هنوز نگرفته فروختیمون دیگه...:vahidrk: میبینی عزیزم بس که زن ذلیله :icon_razz: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ طرفداری خالتو کن دایی زشته این کارا.هنوز نگرفته فروختیمون دیگه...:vahidrk: خاله بزنش مگه تو هم میخوای خواهرشوهربازی در بیاری؟ بیچاره عروسمون :icon_pf (34): نوبت تو هم شاید برسه ها عروسمون شد نبینم کمتر از گل بهش گفتی نه من اصن هیچی بهش نمیگم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده