panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزم من و خاله فرانه آستینامون رو زدیم بالا تا پیدا کنیم زن براش تا اون وقت یکم بزرگتر شو برات لباس عروس چین چینی و کفش تق تقی هم بخریم با دایی جونت و زن داییت برقصی :hapydancsmil: آخ جوووووووووووووووون...:hapydancsmil: لباس عرووووووووووس... کفش تق تقیییی... عروسی دایییییییییییی... فقط خودم میرقصما. لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اون موقع داییش باید با عصا برقصه فعلا که نسبتی نداری،آرانوس که دختره چجوری شده عموی تو؟ فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدیا پانیذا،دایی میگم ببین نسبته داره جور میشه ها اوکی رو بده تو نسبتش با من :gnugghender: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اون موقع داییش باید با عصا برقصه فعلا که نسبتی نداری،آرانوس که دختره چجوری شده عموی تو؟ فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدیا پانیذا،دایی میگم ببین نسبته داره جور میشه ها گرفتمش دایی. فرنگیس(پریسا) دوست خوتمه. ما هم وزن همیم.پانیسا پریسا. پریسا فرداشب پروفت باش ما میایم یه کاریت داریم. 10 خوبه دیگه تا باباجونیم بیاد از سرکارش. لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ فعلا که نسبتی نداری،آرانوس که دختره چجوری شده عموی تو؟ فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدیا پانیذا،دایی میگم ببین نسبته داره جور میشه ها قضیه آرانوس یه مقدار پیچیدست شما ذهنتو درگیر نکن تاپیکم اشتباهی نیامدم میگم میلاد عمووومه پااااااااااااانیی!بیا ببین این خط آخرو چی میگه این حمییییید لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ یاللهیالله ببقشید وسط محفل گرررم فامیلیتونااااا! ولی یه سوال پیش اومد! الان خوشفکر عموی منه! آرانوسم بابای منه! من با بقیه چه نسبتی دارم؟ این نسبتارو بیخیال پریسا نسبت جدیدو بچسب. فرداشب یادت نره ها. لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ آخ جوووووووووووووووون...:hapydancsmil:لباس عرووووووووووس... کفش تق تقیییی... عروسی دایییییییییییی... فقط خودم میرقصما. آره عزیزم :hapydancsmil: اصن تو میشی ساقدوش :hapydancsmil: دخمل خوفی هم هستی می زاریمت تو ماشین عروس داماد با اون بیای قشنگ برقص تا دایی بهت پول بده لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ قضیه آرانوس یه مقدار پیچیدست شما ذهنتو درگیر نکن تاپیکم اشتباهی نیامدم میگم میلاد عمووومه پااااااااااااانیی!بیا ببین این خط آخرو چی میگه این حمییییید من گرفتم عزیزم. دایی جونم پسر خیلی خوبیه پریسا جون. داره ازت خواستگاری میکنه دیگه... لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ گرفتمش دایی.فرنگیس(پریسا) دوست خوتمه. ما هم وزن همیم.پانیسا پریسا. پریسا فرداشب پروفت باش ما میایم یه کاریت داریم. 10 خوبه دیگه تا باباجونیم بیاد از سرکارش. فرنگیس کجا به تو رسید؟ کنترات برداشتین هرکی بیاد توی این تاپیک قرار خاستگاری میذارید باهاش؟ فقط اینجوری تداخل پیدا میکننااا!با هواپیمام برید نمیرسید سر قرار بعدی لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ گرفتمش دایی.فرنگیس(پریسا) دوست خوتمه. ما هم وزن همیم.پانیسا پریسا. پریسا فرداشب پروفت باش ما میایم یه کاریت داریم. 10 خوبه دیگه تا باباجونیم بیاد از سرکارش. به به :hapydancsmil: کم کم بریم برات لباس بخریم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ آره عزیزم :hapydancsmil: اصن تو میشی ساقدوش :hapydancsmil: دخمل خوفی هم هستی می زاریمت تو ماشین عروس داماد با اون بیای قشنگ برقص تا دایی بهت پول بده هورااااااااااااااااا...:hapydancsmil: اونوقت میشنوم چی میگن میام براتون تعریف میکنم خاله جونی. لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ این نسبتارو بیخیال پریسا نسبت جدیدو بچسب.فرداشب یادت نره ها. من گرفتم عزیزم.دایی جونم پسر خیلی خوبیه پریسا جون. داره ازت خواستگاری میکنه دیگه... به به :hapydancsmil: کم کم بریم برات لباس بخریم :hapydancsmil: اشتباه گفتم هرکی بیاد توی تاپیک خفتش میکنید لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ فرنگیس کجا به تو رسید؟ کنترات برداشتین هرکی بیاد توی این تاپیک قرار خاستگاری میذارید باهاش؟ فقط اینجوری تداخل پیدا میکننااا!با هواپیمام برید نمیرسید سر قرار بعدی تو تاپیک لقب و اینا دیگه. نه پریسا جون من تازه متولد شدم و نمیشناسم زیاد فامیلو.بعد خواهر مامان بزرگمو فکر کردم غریبست اومدم فامیلش کنم. نیست خوشگل موشگلههه.... بعد داییم گفت که خالشه. قرار فرداشب سرجاشه هاااا.... لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ هورااااااااااااااااا...:hapydancsmil:اونوقت میشنوم چی میگن میام براتون تعریف میکنم خاله جونی. ای جااااااانم نه دیگه بشین عقب ماشبن بادکنک بازی کن بدآموزی داره اونجوری 9 سالت نشده شوبر می خوای :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ به به :hapydancsmil: کم کم بریم برات لباس بخریم :hapydancsmil: لباسم توراش پف پف داشته باشه ها خاله جووون. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ای جااااااانم نه دیگه بشین عقب ماشبن بادکنک بازی کن بدآموزی داره اونجوری 9 سالت نشده شوبر می خوای :icon_pf (34): باشه گوش نمیدم بهشون.:gnugghender: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اشتباه گفتم هرکی بیاد توی تاپیک خفتش میکنید خفت چیه؟! بده میخوایم باهامون فامیل شی لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ آخ جوووووووووووووووون...:hapydancsmil:لباس عرووووووووووس... کفش تق تقیییی... عروسی دایییییییییییی... فقط خودم میرقصما. آ قربون شکلات مغزدار دایی اوکی رو بده تو نسبتش با من :gnugghender: من ی عمره اوکی دادم گرفتمش دایی.فرنگیس(پریسا) دوست خوتمه. ما هم وزن همیم.پانیسا پریسا. پریسا فرداشب پروفت باش ما میایم یه کاریت داریم. 10 خوبه دیگه تا باباجونیم بیاد از سرکارش. خو ه وزن هم که هستید دیگه حله دایی قضیه آرانوس یه مقدار پیچیدست شما ذهنتو درگیر نکنتاپیکم اشتباهی نیامدم میگم میلاد عمووومه پااااااااااااانیی!بیا ببین این خط آخرو چی میگه این حمییییید ما پیچیده میچیده نداریما آره عزیزم :hapydancsmil: اصن تو میشی ساقدوش :hapydancsmil: دخمل خوفی هم هستی می زاریمت تو ماشین عروس داماد با اون بیای قشنگ برقص تا دایی بهت پول بده ماشین تا خرخره پره بیخودی وعده نده،غذاهای اضافه رو ریختیم عقب ماشین دیگه جا نداریم لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ لباسم توراش پف پف داشته باشه ها خاله جووون. باشه عزیزدلم :hapydancsmil: تور هم برای سرت می خریم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ لباسم توراش پف پف داشته باشه ها خاله جووون. اون قسمت پُف هاشو میدیم خاله فرانه برات استاد کنه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ باشه عزیزدلم :hapydancsmil: تور هم برای سرت می خریم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده