panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ب نه جیجل داره الکی میگه اییی جونم چه ناناز شدی گلم چخدم آپدیتی کالسکتم که خوشرنگه بریم چارشنبه سوری دوس داریس؟ بریم. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ میشه دختر عموی داییت نمیشه اینجا حلش کرد خوبچه میفهمه ناراحت میشه به داییش رفته ماشاالله دایی جون تو مگه میدونی لامبور چیه؟ یعنی هوشت ترکونده ها مامانم باهوش بارم آورده. چرا نباید من بفهمم؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دلت میاد این بچه رو بپیچونی؟خو ببرش یه گشتی بهش بده و بیارش دیگهمیاد معرفی میشه باز،تو صفحه های قبل اومد همون ال رومن تو همون مریم رو بزرگ کن کافیه من میپیچونم؟تتو داری جر میزنیا:vahidrk: تازه بشه خودش مرکب داره که آها خو معرفیش کنید به منم زشته دیگه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ بریم. دایی تو که نمیتونی بپری که از همون توی کالسکه سیگارت بنداز لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ مامانم باهوش بارم آورده.چرا نباید من بفهمم؟ بدآموزی داره خب دایی من میپیچونم؟تتو داری جر میزنیا:vahidrk:تازه بشه خودش مرکب داره که آها خو معرفیش کنید به منم زشته دیگه goddess_s من جر نزدم،آوردم دم گاراژ سوییچم دادم بهت لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دلت میاد این بچه رو بپیچونی؟خو ببرش یه گشتی بهش بده و بیارش دیگه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دایی تو که نمیتونی بپری کهاز همون توی کالسکه سیگارت بنداز بخلم کنید بپریم باهم. بدآموزی داره خب دایی پس چرا شماها میدونین؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ بریم. باشه نوه عموجون امشبب میبرمت 4شنمه سوری لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ باشه نوه عموجون امشبب میبرمت 4شنمه سوری هوراااااااااااااااا...:hapydancsmil: بخلمم میکنی باهم از رو آتیش بپریم؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ بدآموزی داره خب دایی goddess_s من جر نزدم،آوردم دم گاراژ سوییچم دادم بهت اصن از همون اولش جر میزدی پسر عمو دیگه ناامیدم کردی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیا پسرعمو بزگ کن لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ هوراااااااااااااااا...:hapydancsmil:بخلمم میکنی باهم از رو آتیش بپریم؟ آره عسیسم فقط چن کیلویی نوه عموجون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مثه زبونت که بش فعاله خودت که نیسی؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اصن از همون اولش جر میزدی پسر عمو دیگه ناامیدم کردی:5c6ipag2mnshmsf5ju3بیا پسرعمو بزگ کن میفهممت دختر عموی مامان. این داییم جدیدا خیلی بوووووووووووووووق شده. همه رو میپیچونه. برا منم نه بستنی میخره نه لواشک. تازه دیگه بهم نمیگه شکلات مغزدار دایی. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ آره عسیسم فقط چن کیلویی نوه عموجون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مثه زبونت که بش فعاله خودت که نیسی؟ نه چند گرمی بیشتر نیستم. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ بخلم کنید بپریم باهم. پس چرا شماها میدونین؟ ما فرق فوکولیمتو کوشولویی هنوز اصن از همون اولش جر میزدی پسر عمو دیگه ناامیدم کردی:5c6ipag2mnshmsf5ju3بیا پسرعمو بزگ کن کی من جر زدم اصن آره عسیسم فقط چن کیلویی نوه عموجون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مثه زبونت که بش فعاله خودت که نیسی؟ اجازشو از مامانش بگیر اول میفهممت دختر عموی مامان.این داییم جدیدا خیلی بوووووووووووووووق شده. همه رو میپیچونه. برا منم نه بستنی میخره نه لواشک. تازه دیگه بهم نمیگه شکلات مغزدار دایی. من کی تو رو کی پیچوندم آخه فینگولی شکلات مغزدار دایی لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اجازشو از مامانش بگیر اول من کی تو رو کی پیچوندم آخه فینگولی شکلات مغزدار دایی سخن مامیم دیشب: "برات سه زمانه و سوتی و سیگارتو سه پایه و ابشار و اووههه کلی جینگولک دیگه گرفتم بری تو کوچه با بروبچز بترکونی جیگره مامی" خودش بهم گفت بزگ شدم. تازه برام موخواد بعدعید پارتنرم بیخره. همیشه میپیچونیم دایی. دیگه مثل قدیم بهم نمیگی شکلات مغزدار دایی. لهجت فرق میکنه. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سخن مامیم دیشب: "برات سه زمانه و سوتی و سیگارتو سه پایه و ابشار و اووههه کلی جینگولک دیگه گرفتم بری تو کوچه با بروبچز بترکونی جیگره مامی" خودش بهم گفت بزگ شدم. تازه برام موخواد بعدعید پارتنرم بیخره. همیشه میپیچونیم دایی. دیگه مثل قدیم بهم نمیگی شکلات مغزدار دایی. لهجت فرق میکنه. میخره که نیگاشون کنی کیییییییییییییی؟ نه همونجوری میگم دایی لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ میخره که نیگاشون کنیکیییییییییییییی؟ نه همونجوری میگم دایی نه خیرم میخره برم با دوستام بازی. نه یجور دیگه میگی. بگو الان دقت کنم. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نه خیرم میخره برم با دوستام بازی. نه یجور دیگه میگی. بگو الان دقت کنم. من نمیذارم بری شکلات مغزدار داییییییییییییی لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ قرتی جون نمیشناسم که بیا آشنات می کنم قرتی جونم...غمت نباشه... لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من نمیذارم بریشکلات مغزدار داییییییییییییی با خودت میام دایی. بذار دیگههه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده