آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ عمو جون تو خودش و ناراحت نکن فقط یه نوه گوگولی اضافه شده اااا خوبه عموییی از طرف من به مامان باباش قدم نورسیده و اینا بده دیگه جووووووووونم تو نوه جدیدی جیگیلی؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اااا خوبه عموییی از طرف من به مامان باباش قدم نورسیده و اینا بده دیگه جووووووووونم تو نوه جدیدی جیگیلی؟:hapydancsmil: آله خودمم. لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ آله خودمم. اوخییییییی چه چش وابرویییی به خونواده خودمون رفتی چن وختته نوه عموییییییی؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خو مریم نیس.خودت بیا بازی دلم وا شه. برو با دختر عموی من(آرانوس)بازی کن دایی جون آخه چه گندی ترشیده؟ ضعیفه، کسی که میگیرنش یه کلاس رفتار شناسی باید بری نگار، شایدم مکان یابی! ذات تاپیک شوخیه عزیز دل برادر، خیلی تاپیکا شوخین خیلیا خیلی جاها خیلی شوخیا میکنن ولی به نظر میرسه تو کمین کردی مثلا از من آتو بگیری بگیر بگیر تو این تاپیک باید بگی نگار خانوم:ubhuekdv133q83a7yy7 اااا خوبه عموییی از طرف من به مامان باباش قدم نورسیده و اینا بده دیگه جووووووووونم تو نوه جدیدی جیگیلی؟:hapydancsmil: خودشهیکم سرشو گرم کن ما این قضیه هاوایی رو حل کنیم لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اوخییییییی چه چش وابرویییی به خونواده خودمون رفتیچن وختته نوه عموییییییی؟ یه یک هفته ایم هست. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ برو با دختر عموی من(آرانوس)بازی کن دایی جون خجالت میکشم. لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ برو با دختر عموی من(آرانوس)بازی کن دایی جون تو این تاپیک باید بگی نگار خانوم:ubhuekdv133q83a7yy7 خودشهیکم سرشو گرم کن ما این قضیه هاوایی رو حل کنیم اول قضیه هاوایی رو واس خودم حل کن بعد من میبرمش دنبال نخود سیا یه یک هفته ایم هست. اوخیی ماشا... به نسبت سنت خوب زبون باز کردی جیجل خجالت میکشم. عسیسم بیا پیش خودم خیجالت نداره که:ws3: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خجالت میکشم. خجالت نداره که تازگیا براش یه لامبورگینی هم خریدم،میبرتت گردش اول قضیه هاوایی رو واس خودم حل کن بعد من میبرمش دنبال نخود سیا اوخیی ماشا... به نسبت سنت خوب زبون باز کردی جیجل عسیسم بیا پیش خودم خیجالت نداره که:ws3: حالا اونو خصوصی حل میکنیم بیش فعاله لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اوخیی ماشا... به نسبت سنت خوب زبون باز کردی جیجل عسیسم بیا پیش خودم خیجالت نداره که:ws3: مامانم باهوش بارم آورده. بیام؟ شما چیم میشی؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خجالت نداره که تازگیا براش یه لامبورگینی هم خریدم،میبرتت گردش حالا اونو خصوصی حل میکنیم بیش فعاله حل کن بینم تا حل نشه من و پانیذا از اینجا جم نمیخوریم آره والا آینده درخشانی داره لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ مامانم باهوش بارم آورده.بیام؟ شما چیم میشی؟ ااااا چیطوری یعنی؟ آره جیجل بیا :hapydancsmil:ما میشیم دختر عموی مامانت لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خجالت نداره که تازگیا براش یه لامبورگینی هم خریدم،میبرتت گردش برا من بستنی نمیخری ولی برا دختر عموت لامبورگینی میخری؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ااااا چیطوری یعنی؟آره جیجل بیا :hapydancsmil:ما میشیم دختر عموی مامانت خوب پس فامیلمونی بریم من آماده شدم. لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خجالت نداره که تازگیا براش یه لامبورگینی هم خریدم،میبرتت گردش حالا اونو خصوصی حل میکنیم بیش فعاله بشین سرجات پسرعمو کدوم لامبور هااااااااا تو پول آدامس نداشتی بعد واس من لامبور خریدی؟ تازه عموییی هم نمیخره برا من بستنی نمیخری ولی برا دختر عموت لامبورگینی میخری؟ نه جیجل داره الکی میگه خوب پس فامیلمونی بریم من آماده شدم. اییی جونم چه ناناز شدی گلم چخدم آپدیتی کالسکتم که خوشرنگه بریم چارشنبه سوری دوس داریس؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ مامانم باهوش بارم آورده.بیام؟ شما چیم میشی؟ میشه دختر عموی داییت حل کن بینم تا حل نشه من و پانیذا از اینجا جم نمیخوریم آره والا آینده درخشانی داره نمیشه اینجا حلش کرد خوبچه میفهمه ناراحت میشه به داییش رفته ماشاالله برا من بستنی نمیخری ولی برا دختر عموت لامبورگینی میخری؟ دایی جون تو مگه میدونی لامبور چیه؟ یعنی هوشت ترکونده ها بشین سرجات پسرعمو کدوم لامبور هااااااااا تو پول آدامس نداشتی بعد واس من لامبور خریدی؟تازه عموییی هم نمیخره نه جیجل داره الکی میگه اییی جونم چه ناناز شدی گلم چخدم آپدیتی کالسکتم که خوشرنگه بریم چارشنبه سوری دوس داریس؟ مگه نیاوردمش دم گاراژ؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اااا عمه هارو نمیشناسم که عمه مریم رو که دیگه نمیاددلم براش نقطه شده... عمه الی هم که هست دیگه..خدا سایه شو نگه داره... والااااااااااااااهی میخوان بنیانمون رو سست کنن نه بابا،ما سر راهی قبول نمیکنیم دردسر داره البته خب ثواب داره...همش که دنیا نیست آخرتم هست آره ننه الی رومن بیدش من جوابم منفیه:icon_razz: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ عمه مریم رو که دیگه نمیاددلم براش نقطه شده...عمه الی هم که هست دیگه..خدا سایه شو نگه داره... البته خب ثواب داره...همش که دنیا نیست آخرتم هست من جوابم منفیه:icon_razz: باز من احساساتی میشما نه این بچه اصلا درست شدنی نیست،بیاد هر روز باید کتک بخوره لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ میشه دختر عموی داییت نمیشه اینجا حلش کرد خوبچه میفهمه ناراحت میشه به داییش رفته ماشاالله دایی جون تو مگه میدونی لامبور چیه؟ یعنی هوشت ترکونده ها مگه نیاوردمش دم گاراژ؟ الان که دیگه بشه 1000 و 1 کروخیال موکنه که اون گاراژ خونه ما بود؟ نه ،گاراژ خونه ما بود ؟ رفتی پول از عموییم گرفتی آخر فتی واس جی افت لامبور خریدی ها ؟ ها ؟ عمه مریم رو که دیگه نمیاددلم براش نقطه شده...عمه الی هم که هست دیگه..خدا سایه شو نگه داره... البته خب ثواب داره...همش که دنیا نیست آخرتم هست من جوابم منفیه:icon_razz: قرتی جون نمیشناسم که لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ باز من احساساتی میشمانه این بچه اصلا درست شدنی نیست،بیاد هر روز باید کتک بخوره کییییییییییی؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ الان که دیگه بشه 1000 و 1 کروخیال موکنه که اون گاراژ خونه ما بود؟ نه ،گاراژ خونه ما بود ؟ رفتی پول از عموییم گرفتی آخر فتی واس جی افت لامبور خریدی ها ؟ ها ؟ قرتی جون نمیشناسم که دلت میاد این بچه رو بپیچونی؟خو ببرش یه گشتی بهش بده و بیارش دیگه میاد معرفی میشه باز،تو صفحه های قبل اومد کییییییییییی؟ همون ال رومن تو همون مریم رو بزرگ کن کافیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده