HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اینجوری نمیشه اون اسپری فلفل من کجاست موخوای چیکار ننه؟ لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزم عروس گلمون انقدر خواهرزادمو اذیت نکن حالا سوتی داده دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3باشه گلم فقط عکساشم بذارم بعدش دیگه ابرو داری میکنم لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ باشه گلم فقط عکساشم بذارم بعدش دیگه ابرو داری میکنم زن زندگی نیستیااااااااا حیف شد خواهرزادم لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ وای نگو آبرومون رفتسیبیلاشم ماستی شده بود ننه؟ اون که سهله انقده پیاز خورده بود:icon_pf (34): سر زیتون خلال دندون زده بودن فکر کرد اونم جز زیتونس همه رو 1 جار کرد تو حلقش آخرشم میگه عیب نداره پول دادیم نباید بذاریم حروم بشه لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ موخوای چیکار ننه؟ چش ددیتو درارم لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ زن زندگی نیستیااااااااا حیف شد خواهرزادم شما حتما 1 سفر با خواهر زاده ات برو هاوایی لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ شما حتما 1 سفر با خواهر زاده ات برو هاوایی نه دیگه همه با هم بریم بیتره راستی اونجا برای حمید یه مورد خوب پیدا می کردی خو لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دهوا؟ نه نه عزیزم :aghosh: همه چی آرومه لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نه دیگه همه با هم بریم بیتره راستی اونجا برای حمید یه مورد خوب پیدا می کردی خو اونجا آخه موردا همشون مورد داشتن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اون که سهله انقده پیاز خورده بود:icon_pf (34): سر زیتون خلال دندون زده بودن فکر کرد اونم جز زیتونس همه رو 1 جار کرد تو حلقش آخرشم میگه عیب نداره پول دادیم نباید بذاریم حروم بشه پیاز با سوشی؟ ای خدا این چه وضعشه آخهآبرو نموند دیگه چش ددیتو درارم قاشق بیتره ها ننه نه دیگه همه با هم بریم بیتره راستی اونجا برای حمید یه مورد خوب پیدا می کردی خو پیدا کردیم ولی لب مرز گرفتنش لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نه نه عزیزم :aghosh: همه چی آرومه دایی جون تو یه دیقه برو با دختر خاله مریمت بازی کن لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ پیاز با سوشی؟ای خدا این چه وضعشه آخهآبرو نموند دیگه قاشق بیتره ها ننه دیدی بی آبرو شدیم حمید یعنی قاشق کامل تخلیه اش میکنه؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نه نه عزیزم :aghosh: همه چی آرومه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دایی جون تو یه دیقه برو با دختر خاله مریمت بازی کن موخوای دکم کنی دایی؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ میلاد در هاوایی دیدی بی آبرو شدیم حمید یعنی قاشق کامل تخلیه اش میکنه؟ از اسپری فلفل بهتر تره موخوای دکم کنی دایی؟ نه داییفمیگم بری باهاش بازی کنی دلت باز شه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ عزیز دلمممممم اشتباه میکنی ولی اگه تو اختلالت حل میشه من از اشتباه درت نمیارم خوشحال باش عزیزم آخ که این جمله شوخی کردم! اره خب هربار که گند زدی کافیه بگی شوخی کردم :biggrin: پ از رو هوا بهت ترحم کنن عزیزم ؟ تو خودشو اذیت نکن حالا عزیزم سوت بزن آخه چه گندی ترشیده؟ ضعیفه، کسی که میگیرنش یه کلاس رفتار شناسی باید بری نگار، شایدم مکان یابی! ذات تاپیک شوخیه عزیز دل برادر، خیلی تاپیکا شوخین خیلیا خیلی جاها خیلی شوخیا میکنن ولی به نظر میرسه تو کمین کردی مثلا از من آتو بگیری بگیر بگیر لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ مخلصیم همینه که هه:icon_razz: یه بار دیگه ب آبجیایی من بگی ترشیده،همچین دهنتو!جر میدم که با 10 تا جوالدوز هم نتونن بدوزنش هادر ره منزل خوش فکر که خطرهاست در آن....شرط اول قدم آن است که غُلاّم باشی(تشدید به لحاظ عروض قافیه) اصن میخوایم بترشن پیش خودمون بمونن،چی میگی ؟ لامصب بنیانمون،بنیان نیست که لامصب عجب بنیان مستحکمی دارین اصلا نمیشه سستش کرد لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نه دایی میگم بری باهاش بازی کنی دلت باز شه خو مریم نیس. خودت بیا بازی دلم وا شه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده