رفتن به مطلب

جشن بزرگ فامیل ما

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آفرین از بچّم نگهداری کنین:biggrin: چه خانواده‌ای دارم مننننن:aghosh: بچمو میسپارم دستشون خیالم راحته :biggrin:

برو خیالت تخت،من هواشو دارم:ws37:

خانوادتون خواستگار قبول میکنه؟ :ws37:

نُچ،ما شالهاست که تمام خواستگار ها رو جواب کردیم،این دو تا دوختر هم بدون پدر بچه هاشون رو به اینجا رسوندن:hanghead:

هیچی فقط میخوام بدونم خواستگار راه میدین؟ :ws38:

ما غلام نمیخوایم:hanghead:

لینک به دیدگاه

نُچ،ما شالهاست که تمام خواستگار ها رو جواب کردیم،این دو تا دوختر هم بدون پدر بچه هاشون رو به اینجا رسوندن:hanghead:

489719_gigglesmile.gifدمت قیژ داداچ 326719_hi5.gif
لینک به دیدگاه
فرافکنی میکنی:w000:

هیشکی فقط سئوال بود:icon_redface:

اشالله دخترای ترشیده تون شوهر بکنن :whistle:

به هر حال خواستگاار باید هفت مرحله رو رد کنن تا تازه اجازه بدیم بیان خواستگاری تازه اونجا هم کلی مرحله داره

اگر کسی خواست بهش بوگو بره نوبت بگیره چون متقاضی زیاده:w02:

لینک به دیدگاه

سالهاست که این دخترا ترشیدن قبل از اون هم راه نمیدادین؟ :hanghead:

ایششش من اگه واقعا برم خواستگاری بهم بگن غلام و اینا میزنم دهن مهنشون رو جر میدما:ws3:

لینک به دیدگاه
به هر حال خواستگاار باید هفت مرحله رو رد کنن تا تازه اجازه بدیم بیان خواستگاری تازه اونجا هم کلی مرحله داره

اگر کسی خواست بهش بوگو بره نوبت بگیره چون متقاضی زیاده:w02:

نه کسی نیست فقط من میخوام هرکسی خانم کتایون رو گرفت من فرزندخوانده معنویش بشم قبلش :w02::ws3:

لینک به دیدگاه
سالهاست که این دخترا ترشیدن قبل از اون هم راه نمیدادین؟ :hanghead:

ایششش من اگه واقعا برم خواستگاری بهم بگن غلام و اینا میزنم دهن مهنشون رو جر میدما:ws3:

نه کسی نیست فقط من میخوام هرکسی خانم کتایون رو گرفت من فرزندخوانده معنویش بشم قبلش :w02::ws3:
الفاظه سرزمین‌های دورت تو حلقم!

صدو خورده‌ای سالته؟ به روح اعتقاد داری؟ از کجا میای؟ به کجا میری؟ :w02::whistle:

اونی‌ که به لفظ ترشیده و گرفتن (یاد گرفتن پاچه افتادم!) اعتقاد داره وقتی‌ بش میگن غلام نباید بش بر بخوره!:w16: غلامه دیگه!

چندش بودن حرفات!!!!(شکلک سبز یاهو)

لینک به دیدگاه
الفاظه سرزمین‌های دورت تو حلقم!

صدو خورده‌ای سالته؟ به روح اعتقاد داری؟ از کجا میای؟ به کجا میری؟ :w02::whistle:

اونی‌ که به لفظ ترشیده و گرفتن (یاد گرفتن پاچه افتادم!) اعتقاد داره وقتی‌ بش میگن غلام نباید بش بر بخوره!:w16: غلامه دیگه!

چندش بودن حرفات!!!!(شکلک سبز یاهو)

هیچی مثل حرص خوردن تو به من حال نمیده نگار :w02: ایشالله یکی هم تورو بگیره نترشی :ws3:

لینک به دیدگاه
هیچی مثل حرص خوردن تو به من حال نمیده نگار :w02: ایشالله یکی هم تورو بگیره نترشی :ws3:
خو پس هیچ وقت حال نمیکنی‌:w02: حقارت دیگران هیچ وقت حرصی واسه اطرافیان نداره خودشون حرص میخورن .... آخییییی

چیکارت کردم که انقدر جیلیز ویلیز میکنی‌؟:w02: نکن اینکارو با خودت عزیزم..

درضمن یکم افکارتو عقایدتو از این حالت ترحم برانگیز‌ی در بیاری برای خودت بهتره عزیزم :w16:

لینک به دیدگاه
خو پس هیچ وقت حال نمیکنی‌:w02: حقارت دیگران هیچ وقت حرصی واسه اطرافیان نداره خودشون حرص میخورن .... آخییییی

چیکارت کردم که انقدر جیلیز ویلیز میکنی‌؟:w02: نکن اینکارو با خودت عزیزم..

درضمن یکم افکارتو عقایدتو از این حالت ترحم برانگیز‌ی در بیاری برای خودت بهتره عزیزم :w16:

عزیزم یکی از راه های تشخیص حرص خوردن اکثر دخترا "عزیزم" گفتن های متوالی است:ws3:

کاری نکردی عزیزم، دارم باهات شوخی میکنم عزیزم:ws3:

اگه با این پستا و تاپیکا کسی میخواد به من ترحم بکنه بزار بکنه عزیزم:ws3:

لینک به دیدگاه
عزیزم یکی از راه های تشخیص حرص خوردن اکثر دخترا "عزیزم" گفتن های متوالی است:ws3:

کاری نکردی عزیزم، دارم باهات شوخی میکنم عزیزم:ws3:

اگه با این پستا و تاپیکا کسی میخواد به من ترحم بکنه بزار بکنه عزیزم:ws3:

عزیز دلمممممم اشتباه میکنی‌ ولی‌ اگه تو اختلالت حل می‌شه من از اشتباه درت نمیارم خوشحال باش عزیزم:w02:

آخ که این جمله شوخی‌ کردم! اره خب هربار که گند زدی کافیه بگی‌ شوخی‌ کردم :biggrin:

پ از رو هوا بهت ترحم کنن عزیزم ؟ :w02:تو خودشو اذیت نکن حالا عزیزم سوت بزن :w02:

لینک به دیدگاه
یکی خلاصه و طولانی:ws3: و مفید بگه اینجا چه اتفاقاتی افتاده پلیز :hanghead:

من بشناسم بقیه رو خو:hanghead: کی به کی شده الان قیقا:5c6ipag2mnshmsf5ju3

ماهارو که میشناسی تو پست اول گفته حمید..بخون بیا..اگه مشکلی داشتی از خودم بپرس قرتی جونم...:ws37:

دوستای منم عین خونواده ی خودم هستن. ..

هوای همشونم در بست دارم

احساساتی شدم من باز:sad0:

لینک به دیدگاه
ماهارو که میشناسی تو پست اول گفته حمید..بخون بیا..اگه مشکلی داشتی از خودم بپرس قرتی جونم...:ws37:

احساساتی شدم من باز:sad0:

خو دختر عممو قرتی جون اونو که آره ولی از اون روزا کلی اتفاقات افتاده کی به خونواده اضافیده:hanghead:

لینک به دیدگاه
خو دختر عممو قرتی جون اونو که آره ولی از اون روزا کلی اتفاقات افتاده کی به خونواده اضافیده:hanghead:

کسی نیست که نوه ها رو که نوشته..

عمه عموها رم که میشناسی..

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...