HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ یکی این بچه رو ساکت کنهصد بار گفتم بچه ها رو تو عروسی نیارید اااااااه حالا که خودمونیم بگو چن سالته دیگه افراد مسن که حوصله جنب و جوش ندارند نباید بیان برو کنار نخوری زمین پدرجان لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ برو خاله عروس شوداماد فک و فامیل زیاد داره مهرداد قوم عروسی مه باش بخوای پرو بازی همین اولش برای فامیل ما در بیاری فکت رو میاریم پایین هاااا:w13: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خوب منم معرفم دیگه هستم؟ خوب حق دارید منو نشناسین امشب به خاطر عروسی عمو میلی آواتار عوض کردم البته طی یه شور فامیلی این شدیم پس کو زن عمو جدید لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ghi باز تو تاپیک زدی عمه خانومو جا انداختی؟؟؟:167: گفتم که خودجوش معرفی میشن اینم عمه خانوم میباشد لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ پ کو این عروس خانوم؟ میخواین آبروی خاندان ما رو ببرین؟ از اولم گفتم هرکی میخواد زن بگیره قبلش با من مشورت کنه.. واسه همین روزا بود دیگه! میلاد غصه نخوری یا خودم ی زن دیگه میگیرم واست.. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ مهرداد قوم عروسی مه باش بخوای پرو بازی همین اولش برای فامیل ما در بیاری فکت رو میاریم پایین هاااا:w13: یه عمو داره شاه نداره:w70: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ghi باز تو تاپیک زدی عمه خانومو جا انداختی؟؟؟:167: از بنده سلام علیکم حاج خانوم خوب هستین:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خوب منم معرفم دیگه هستم؟خوب حق دارید منو نشناسین امشب به خاطر عروسی عمو میلی آواتار عوض کردم البته طی یه شور فامیلی این شدیم پس کو زن عمو جدید چقدر روی این ظاهر کار کردی دختر عمو ها ماشاالله خوب دووم آورده تا الان ها لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ گفتم که خودجوش معرفی میشناینم عمه م میباشد پ این میلاد چی یاد داده به شماها؟ آخه عمه خود جوش باید معرفی بشه! شما هنو بزرگتر کوچیکتره فامیل بلت نیستین؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چقد سوت وکوره پس ایجا همینه دیگه مجلس بی عروس بهتر اینم نمیشه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ پ کو این عروس خانوم؟میخواین آبروی خاندان ما رو ببرین؟ از اولم گفتم هرکی میخواد زن بگیره قبلش با من مشورت کنه.. واسه همین روزا بود دیگه! میلاد غصه نخوری یا خودم ی زن دیگه میگیرم واست.. حاج خانوم شما که موهات به رنگ دندونات شده هنو قصد ازدواج نداری ؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ از بنده سلام علیکم حاج خانوم خوب هستین:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اییییییییییییییییش! خواسمگار ردی یم که اینجااااااااااس. لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر روی این ظاهر کار کردی دختر عمو هاماشاالله خوب دووم آورده تا الان ها گفتم که کلی پول خرج کردم تازه قراره تا یه هفته هم دووم بیاره لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ پ این میلاد چی یاد داده به شماها؟آخه عمه خود جوش باید معرفی بشه! شما هنو بزرگتر کوچیکتره فامیل بلت نیستین؟ عمه حالا خونسردی خودتو کنترل کن خوب نیست جلو غریبه ها چقد سوت وکوره پس ایجا همینه دیگه مجلس بی عروس بهتر اینم نمیشه عروس خانوم میاد حالا لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ مهرداد چپ به بچه داداشم نگاه کنی با من طرفی ها:167: این عسل عمو هستش:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بچه نق نقویی هم هستش آخه این چیه شده عسل تو حیف بچه های گل و ناز من نیست رفتی چسبیدی به این مهرداد قوم عروسی مه باش بخوای پرو بازی همین اولش برای فامیل ما در بیاری فکت رو میاریم پایین هاااا:w13: برو بابا میخوای دعوا راه بندازم ، عروسی رو بپاچونم آآآآآآآآی نفس کش :icon_pf (95): لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ حاج خانوم شما که موهات به رنگ دندونات شده هنو قصد ازدواج نداری ؟ شما حیا نداری؟ تو جمع این همه جوون زیر 18 سال این حرفا چیه میزنی!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده