bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چی چی برید کنار ببینم بذارید اول من این دامادو یکم ببوسمش بیا میلی جونم یه بوس بده به من لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ مهندس خوش فکر خوبه کلاس رقصم رفت اره ببین خوب میرقصم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلام سلاممُجازه:626gdau: مرسی مرسی:626gdau:تبریک میگم:w14: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ مامان منم کتایووونه کتایون هنوز شوهر نکرده ما نداریم همچین شخصی توی فامیل بابایی:راست میگه ایشون؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خوب من اینجا چه فامیلی میشم شوما بوگو دوست داری چه نسبتی داشته باشی تا ببینیم جای خالی داریم یا نه مامان منم کتایووونه حمید کتی که بچه نداره چی چی برید کنار ببینمبذارید اول من این دامادو یکم ببوسمش بیا میلی جونم یه بوس بده به من بیا بغلم :aghosh: اینو که میبینید گولاخ فامیله:dancegirl2: میشه برادر من و همچنین شوهر برادرزادم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خوب من اینجا چه فامیلی میشم تبریک بگو فعلا لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ من میرم دنبا ل عروس بیارمش بر میگردم شبهای دیگه هم این جشن برپاست البته بعد افطار پذیرایی خواهید شد:dancegirl2: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ شوما بوگو دوست داری چه نسبتی داشته باشی تا ببینیم جای خالی داریم یا نه حمید کتی که بچه نداره بیا بغلم :aghosh: اینو که میبینید گولاخ فامیله:dancegirl2: میشه برادر من و همچنین شوهر برادرزادم بابایی آبرو ریزی نکن،ما حرف زدیم:icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ جدیدا شدم بچش!!! تازشم میخواد برام بره خواستگاری لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ملی زن داداش کو نکنه فهمیده تو به دردش نمی خوری؟ لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ من خاله علوسم یا داماد فرقی نمیکنه هر کدوم خودتون دوست دالین لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ جدیدا شدم بچش!!!تازشم میخواد برام بره خواستگاری میخوای آبروی خونواده مارو ببریتکذیب میشهممکنه از سر راه آورده باشنت ولی کتی شوهر نداره لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بابایی آبرو ریزی نکن،ما حرف زدیم:icon_pf (34)::icon_pf (34): بابات ابرو سرش نمیشه که:ws54: لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بابایی آبرو ریزی نکن،ما حرف زدیم:icon_pf (34)::icon_pf (34): یکی این بچه رو ساکت کنه صد بار گفتم بچه ها رو تو عروسی نیارید اااااااه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ میخوای آبروی خونواده مارو ببریتکذیب میشهممکنه از سر راه آورده باشنت ولی کتی شوهر نداره عمو گفتن نداره ولی انگار دوست پسرش هستش بهت برای اینکه تو غصه نخوری و احساس تنهایی نکنی بهت چیزی نگفته لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ من بچه مامانمم!!! مامانی کوجایی بگی من بچتم؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ من خاله علوسم یا داماد فرقی نمیکنه هر کدوم خودتون دوست دالین برو خاله عروس شو داماد فک و فامیل زیاد داره لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ یکی این بچه رو ساکت کنهصد بار گفتم بچه ها رو تو عروسی نیارید اااااااه مهرداد چپ به بچه داداشم نگاه کنی با من طرفی ها:167: این عسل عمو هستش:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام خدمت عزیزان جانکاربران(از اخراجی تا فعال)مدیران(از ارشد تا بازنشسته) خب بالاخره موقع اون رسیده تا خانواده ما به جامعه نو اندیشان معرفی بشه خانواده ما متشکل از اعضای: 1-مهندس خوش فکر(پدر) 2-lorena(مادر) 3-HaMiD.CFD(پسر) 4-کتایون(دختر) لازم به تذکر میباشد که پدر من همین دو فرزند را داشته و هر گونه ادعایی در مورد فرزند بودن بدون پرسش رد خواهد شد،حتی با آزمایش DNA:ws3: به همین منظور طی این تاپیک جشنی کوچک تدارک دیده ایم تا لحظاتی شاد کنار ما داشته باشید خانواده هم اکنون به شما به صورت خود جوش معرفی میشوند عمو ها هم به زودی معرفی میشوند کادوها رو زود رد کنید بیاد باشد تا این خانواده مستحکم تر از گذشته به حیات خود ادامه دهد ghi باز تو تاپیک زدی عمه خانومو جا انداختی؟؟؟:167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده