کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ کتی جون چه خبرته باز سر و صدا راه انداختییه میلی رو میخواین زن بدین ، 3 روزه ما رو از زندگی انداختید آخه این چه وضعشه عموجون عمو جونم خب عروسی بابامه... بعد من شبا نیستم شما هی قر میریزین منم دل دارم خب لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به به دخمل عموی قرتییییییییییییی... لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ عمو جونم خب عروسی بابامه...بعد من شبا نیستم شما هی قر میریزین منم دل دارم خب آخی عمو قربونت بره ، تو قر بده عزیزم منم برات موزیکو راه میندازم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ سلام سلاممنم هستم عروسم هست؟ به به خانوووم مهندس آرانوس هم که اینجان بپرید وسط دخترا برقصید ببینم چی میکنیدا برقصید که میخوام شاباش بدمااااا لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به به دخمل عموی قرتییییییییییییی... سلام کتی جون چه خبرا کسی نیست ؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ آخی عمو قربونت بره ، تو قر بده عزیزم منم برات موزیکو راه میندازم یه عمو دارم شاه نداره از مهربونی تا نداره... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ سلام کتی جون چه خبرا کسی نیست ؟ والله نمی دونم چه سریه من هستم کسی نیست من میرم شلوغ میشه... لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ به به خانوووم مهندس آرانوس هم که اینجانبپرید وسط دخترا برقصید ببینم چی میکنیدا برقصید که میخوام شاباش بدمااااا تو هم میمونی؟ داماد بلا به دور لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ یه عمو دارم شاه نداره از مهربونی تا نداره... آهان بیا وسط وای کتی رو نیگا این کمره یا فنره لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ والله نمی دونم چه سریه من هستم کسی نیست من میرم شلوغ میشه... ازت حساب میبرن خو دخمل عمویی جون حالا یک دو سه... :w31::w31: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ آهان بیا وسط وای کتی رو نیگا این کمره یا فنره اهایییی من نبودم این بی ناموسی ها چیه اینجاااااااااااااااااا مهرداد ارنوس رو ولش کن محرم و نا محرمی گفتن خجالت بکش:vahidrk: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ آخی عمو قربونت بره ، تو قر بده عزیزم منم برات موزیکو راه میندازم عمو کتی اغفال این نشی هاا این همون شیطان رجیم هستش:vahidrk: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اهایییی من نبودم این بی ناموسی ها چیه اینجاااااااااااااااااا مهرداد ارنوس رو ولش کن محرم و نا محرمی گفتن خجالت بکش:vahidrk: اگه یه بار تونستی اسم منو درست بنویسی:w00: مهرداد دمادهمونه محرمه دیگه لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اهایییی من نبودم این بی ناموسی ها چیه اینجاااااااااااااااااا مهرداد ارنوس رو ولش کن محرم و نا محرمی گفتن خجالت بکش اول اینکه بی ناموسی نیست دوم اینکه اینم آرانوس نیست و کتی هستش منم عموشم پس بهش محرمم برو اونور خودتو قاطی نکن:vahidrk: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ حالا ما چیکار کنیم بالاخره بیایم وسط یا بشینیم تماشاچی؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ حالا ما چیکار کنیم بالاخره بیایم وسط یا بشینیم تماشاچی؟ شما وسط باشی تو دیدتری البته فکر نکنی واسه خودم میگم که چشم چرونی کنماااااا نهههههههههههههههههههه واسه این میگم که کلا مجلس رو منور میکنی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده