HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ گفتم که کلی پول خرج کردم تازه قراره تا یه هفته هم دووم بیاره با سیریش کار کرده آرایشگره مگه؟ لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ من بچه مامانمم!!! مامانی کوجایی بگی من بچتم؟ HEYYYYYYYYYYYYYYY هییییییییییییییییی روزگار یکی میشه منو معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی به من بگه من اینجا چیکار میکنم؟>>>>>>>>>> لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ حاج خانوم شما که موهات به رنگ دندونات شده هنو قصد ازدواج نداری ؟ هوووووووووو به آبجیه من تیکه ننداز شاهین که پراتو میچینمااااا لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ پ این میلاد چی یاد داده به شماها؟آخه عمه خود جوش باید معرفی بشه! شما هنو بزرگتر کوچیکتره فامیل بلت نیستین؟ صبر کن صبر کن ببینم من عمو بچه ها هستم تو چه جوری عمه ی کتی و حمید شدی؟:167::w00: لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ HEYYYYYYYYYYYYYYY هییییییییییییییییی روزگار یکی میشه منو معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی به من بگه من اینجا چیکار میکنم؟>>>>>>>>>> شما مهمون افتخاری هستی میخوای بذارمت ساقدوش عروس مریم ؟:ws2: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بچه نق نقویی هم هستش آخه این چیه شده عسل تو حیف بچه های گل و ناز من نیست رفتی چسبیدی به این برو بابا میخوای دعوا راه بندازم ، عروسی رو بپاچونم آآآآآآآآی نفس کش :icon_pf (95): بنیان خانواده ما مستحکم هست،تلاشت بیهوده هست ای پیرمرد لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ HEYYYYYYYYYYYYYYY هییییییییییییییییی روزگار یکی میشه منو معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی به من بگه من اینجا چیکار میکنم؟>>>>>>>>>> هیچی شما رو دعوت کردیم اینجا که اگه شما اجازه بدین این مراسم رو دو در یکش کنم یه عروسی با دوتا عروس دوماد لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ عمه حالا خونسردی خودتو کنترل کنخوب نیست جلو غریبه ها عروس خانوم میاد حالا بابا کی پس یخ کردیم و اونقت یکی باس بیاد مجلسو گرم کنه با سیریش کار کرده آرایشگره مگه؟ نخند من از ای چیزاش نمیدونم دیگه تخصصی موخوای تو کار کنی آدرس بهت بدم برو بپرس لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ هیچی شما رو دعوت کردیم اینجا که اگه شما اجازه بدین این مراسم رو دو در یکش کنم یه عروسی با دوتا عروس دوماد به به به سلامتی اونوقت دوماد دوم کیه ؟ البته من متاهلماااا ، رو من حساب نکنید لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ هووووووووووبه آبجیه من تیکه ننداز شاهین که پراتو میچینمااااا هههه ههه ههه بیشین بینیم بااااااااا به یکمی به فکر ابجیت باش بزار زن بنده خدات یکم نفس بکشه از دستش:w00: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چقد من دارم اینجا مطالب جالب و آموزنده یاد میگیرم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ نخند من از ای چیزاش نمیدونم دیگه تخصصی موخوای تو کار کنی آدرس بهت بدم برو بپرس شما خودتو ناراحت نکن اورانوس جان بچس دیگه میخواد تو جمع چهارتا بزرگتر یه خودی نشون بده لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ شما مهمون افتخاری هستیمیخوای بذارمت ساقدوش عروس مریم ؟:ws2:[/ QUOTE] عروس خودش نیست اونوقت من در نقش کدو حلوایی این وسط چو کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: هیچی شما رو دعوت کردیم اینجا که اگه شما اجازه بدین این مراسم رو دو در یکش کنم یه عروسی با دوتا عروس دوماد یعنی واست آستین بالا بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بابا کی پس یخ کردیم و اونقت یکی باس بیاد مجلسو گرم کنه نخند من از ای چیزاش نمیدونم دیگه تخصصی موخوای تو کار کنی آدرس بهت بدم برو بپرس حالا حالا ها این مراسم ادامه داره قرار نیست همه چی رو که همون اول بریزیم روی دایره چقد من دارم اینجا مطالب جالب و آموزنده یاد میگیرم آفرین،همینجوری ادامه بده با علمیت بره بالا شما خودتو ناراحت نکن اورانوس جانبچس دیگه میخواد تو جمع چهارتا بزرگتر یه خودی نشون بده لا اقل از رویفارسیش درست بنویسفامیله داریم آخه؟ما کهولت سنهطبیعی ست لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ هههه ههه هههبیشین بینیم بااااااااا به یکمی به فکر ابجیت باش بزار زن بنده خدات یکم نفس بکشه از دستش:w00: بیخودی پشت خواهر و خانوووم من صفحه نذار این دوتا خیلی هم روابطشون با هم حسنس جلوی شما ها اینطوری میکنن که از حسودی چشمشون نزنید لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ الان دقیقا تو جشن باید چی کار کنیم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده