hadijal 16 ارسال شده در 12 آبان، 2011 سلام از دوستان مهندس کسی هست که با Abaqus قطعه کامپوزیتی مدل کرده باشه من میخوام یه یه ساندویچ پنل رو برای تحلیل مدل کنم خیلی هم ضروریه اگه کسی بتونه کمکم کنه خیلی خیلی ممنون میشم
hadijal 16 مالک ارسال شده در 26 آذر، 2011 چیشو نمیدونی؟تعریف لایه رو نمیدونی؟ از این که پی گیر هستید ممنونم من می خوام یک خمش ساده به ساندویچ پنل مستطیل شکل وارد کنم (کلا 3 لایه هست دولایه بالایی و پایینی و وسط هسته) نمیدونم باید برهم کنش(Interaction) صفحه ای تعریف کنم یا نه ویا اینکه از چه مدل مش بندی استفاده کنم بازم تشکر
shahab_blackstar 42 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 سلام کسی تا یک صفحه فولادی و یک پانل بتنی که با پیچ به هم متصل شده را مدل سازی کرده؟!؟! رفتار بتن باید چی باشه؟!؟! از چه تحلیل بهتر میشه نتیجه گرفت؟!؟! من دنبال نتیجه کمانش سیستم هستم! Contact بین و فولاد چگونه باشد بهتر است؟!؟! از دوستان تشکر می کنم که راهنمایی می کنند.
moking 10 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 از این که پی گیر هستید ممنونم من می خوام یک خمش ساده به ساندویچ پنل مستطیل شکل وارد کنم (کلا 3 لایه هست دولایه بالایی و پایینی و وسط هسته) نمیدونم باید برهم کنش(Interaction) صفحه ای تعریف کنم یا نه ویا اینکه از چه مدل مش بندی استفاده کنم بازم تشکر منم این مشکل رو دارم..............میخوام یک چند لایه رو مدل کنم ولی بلد نیستم...........مخصوصا در ماژول اینترکشن لطفا کمککککککککککککککککککککک کنید
moking 10 ارسال شده در 16 اسفند، 2014 این اررور رو میده Too many attempts made for this increment Abaqus/Standard Analysis exited with an error - Please see the message file for possible error messages if the file exists. کمک..............کمک
ارسال های توصیه شده