Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ آب ریختن پشت سر مسافر زدن به تخته برای جلوگیری از چشم زخم اگر بر روی استکان چای تفاله دیده شود نشانه آمدن مهمان است اگر کف دست راست بخارد پول نصیب انسان میشود و اگر کف دست چپ بخارد پول از دستش میرود نحس بودن سیزدهم هر ماه بستن بخت دختر شیطان برای پیدا شدن گمشده اگر هنگام تحویل سال درهای خانه باز باشد برکت و روزی وارد آن خانه میشود بدشگون بودن آواز کلاغ اگر کسی عطسه کند باید آن کار را عقب انداخت بستن قفل به ضریح امامان و امامزادگان کفشها روی هم بیافتد نشان دهنده در پیش داشتن سفری نزدیک است زدن قیچی به هم منجر به دعوا میشود با اینا اسکول بار اومدم. کسی هم که اینا رو بهم یاد داد گاگول بود. حالا پیدا کنید خرزوخان را. 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ چه ربطی به شعر فرهاد داره حالا 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ چه ربطی به شعر فرهاد داره حالا شعر فرهاد؟ من دارم با اینا سر میکنم. فرهاد کیه؟ لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ شعر فرهاد؟ من دارم با اینا سر میکنم. فرهاد کیه؟ بوی عید، بوی توپ، بوی کاغذ رنگی بوی تند ماهی دودی وسط سفره ی نو با اینا زمستونو سر میکنم با اینا خستگی در میکنم 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ بوی عید، بوی توپ، بوی کاغذ رنگی بوی تند ماهی دودی وسط سفره ی نو با اینا زمستونو سر میکنم با اینا خستگی در میکنم بقیه ش ؟ خوشم میاد ازت محمدرضا جان. داری حسابی گند میزنی تو این تاپیک . باب غلط کردم خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ آب ریختن پشت سر مسافر زدن به تخته برای جلوگیری از چشم زخم اگر بر روی استکان چای تفاله دیده شود نشانه آمدن مهمان است اگر کف دست راست بخارد پول نصیب انسان میشود و اگر کف دست چپ بخارد پول از دستش میرود نحس بودن سیزدهم هر ماه بستن بخت دختر شیطان برای پیدا شدن گمشده اگر هنگام تحویل سال درهای خانه باز باشد برکت و روزی وارد آن خانه میشود بدشگون بودن آواز کلاغ اگر کسی عطسه کند باید آن کار را عقب انداخت بستن قفل به ضریح امامان و امامزادگان کفشها روی هم بیافتد نشان دهنده در پیش داشتن سفری نزدیک است زدن قیچی به هم منجر به دعوا میشود با اینا اسکول بار اومدم. کسی هم که اینا رو بهم یاد داد گاگول بود. حالا پیدا کنید خرزوخان را. از نو زدمش. محمد رضا نمیذاره که . 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ فکور جان امروز به نظر میرسه حالت خیلی خوب باشه! دی: تاپیکات عجیب غریبن! 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ فکور جان امروز به نظر میرسه حالت خیلی خوب باشه! دی:تاپیکات عجیب غریبن! هم تعطیلم هم اینکه روزه هم نیستم. جمعه ها باید تاپیکهاش فرق داشته باشه. یکم شادی آور باشه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده