MechJJ 11368 ارسال شده در 20 آبان، 2011 ههه هههه عمرا .....اگ نشد غیر مستقیم مخش رو زد دیگه بیخیال:4chsmu1: خب چرا؟ چه اشکالی داره اگه بری پیشنهاد ازدواج بدی بهش؟ واسه چی حاضر نیستی این کارو کنی؟ 3
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 20 آبان، 2011 خب چرا؟چه اشکالی داره اگه بری پیشنهاد ازدواج بدی بهش؟ واسه چی حاضر نیستی این کارو کنی؟ خب چون غرورم اجازه نمیده. اومدیم و گفت نه!!!ا اصن قبول هم بکنه همیشه یادآوری این خاطره برام آزاردهنده خواهدبود.:icon_razz: بعدشم من این مسئله که مردا زیادی خودشیفته ان رو قبول دارم 6
حانی 3371 ارسال شده در 20 آبان، 2011 اینا هیچی زدیم خود طرف دلش گیر یکی دیگه بود اونوقت شدت سوختگی بیشتر میشه 3
anne 114 ارسال شده در 19 آذر، 2011 فرضا یکی همه چی تموم باشه حتی رابطش با مردا هم خوب باشه شاید مشکلی داره که خودش متوجه نیست (چه می دونم از ازدواج می ترسه، اعتماد به نفسش کمه که تو ذهنشون می گه من لیاقت داشتن خواستگار خوبو ندارم و ... البته قصدم جسارت نیست کلی دارم می گم) واقعا خیلی از جوونای ما درک درستی از ازدواج و جنس مخالف ندارن حتی خیلی از اونایی که خیلی روابط بازی دارن یا حتی برخی متاهل ها و باید حتما یه دوره مشاوره برای ازدواج یا حتی برای روابط ساده در حد همکلاسی و ... داشته باشن یا مطالعه زیادی در این زمینه داشته باشن در رابطه با دوست شما هم خوب اگه ایشون ناراضی هستن از این وضعیت چرا مشاوره نمی رن مشاوره دانشگاه تهران که خیلی خوبه نکته: ازدواج بچه بازی نیس قماره روی بقیه زندگی 3
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 19 آذر، 2011 به دلیل خارج شدن بحث از مسیر اصلی تاپیک بسته میگردد 1
ارسال های توصیه شده