lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ از لحاظ ظاهری نمی گم فوق العاده است اما از اون دسته آدمای جذابیه که اگر یه بار ببینیش مطمئنا تا مدت ها توی خاطرت می مونه فوق العاده مودب و باوقار رو مهربونه البته دختر خوشگلی هم هست انقدر معیار ها الکی شده که دلیلش همونیه که میگی! این یکی جذابه اما فوق العاده نیست اون یکی واقعا خوشگله 99 درصد آدمایی که من دیدم دنبال زن میگردن اولین معیارشون همین تفاوتی هست که خودت اشاره کردی درضمن اینم مهمه که هرپسری با هر شرایطی میره خواستگاری دومی اما برا اولی فقط پسری که مثه خودش پولدار باشه و همه چیش جور باشه و کلا شرایط محدود تری نسبت به دومی داشته باشه میره خواستگاریش حالا خودت براورد کن چند درصد از پسرای ما تو دسته ی اولن؟ البته نظر من تاکید خوب بودن گروه دوم اصلا نیست! 14 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ یه سئوال دارم مگه این که یه دختر خواستگار داره یا نداره؟معیار خوبی یا بدیه اون دختره؟ماشالله اون قدر این روزا جوونای ما سطحی شدن که معیار انتخاب همسرشونم همین جور الکی الکیه... یه سر تشریف ببرین دادگاه خانواده میبینین این دخترای کشته مرده دارو بعد یه سال چه حال و روزی دارن... من اصلا نمیگم دختری که رابطه داشته بده به نظرم نشانه ی سلامت یه انسانه که با جنس مخالفش رابطه داشته باشه... همه ی دخترای افتاب مهتاب ندیده ام انسان های باارزشی نیستن... اگه یه روزی جامعه ی ما اصلاح میشد هر آدمی جفت خودشو پیدا میکرد...اما این روزها................. مسلمه که معیار خوبی یا بدی نیست ! اما شما منکر این می شی که نداشتن خواستگار هم به نوعی ضعف برای یه دختر محسوب می شه به هر حال نمی شه منکر این شد که آدما دوست دارن که مورد توجه باشن و البته این حس در خانوما هم قوی تره اما به نظرم انگار این دخترای کشته مرده دار موفق تر هم بودن یکی از فامیل های من با دختره بیرون آشنا شدن و 3 سال هم با هم می رفتن و می اومدن حتی پسره می دونست که دختره قبلا رابطه جنسی هم داشته اما به هر حال ازدواج کردن الان هم 2 تا دختر دارن و خانومه با این سن هنوز و با توجه به تعهدی که داره هنوز هم دوست پسر داره اما شوهرش انگار که چشماش کور شده و اصلا اینا رو نمی بینه و کاملا هم از ازدواجش راضیه من نمی گم این که به کل یه خط قرمز بین خودت و پسرا بکشی کار درستیه مسلما الان دخترای معدودی پیدا می شن که بگن با هیچ پسری رابطه نداشتن اما این جا من منظورم رابطه جنسی بود که فکر می کنم کمتر مردی بتونه این موضوع رو نادیده بگیره 12 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ الان خطابه شما کیه اینجا، به کی میگی اگه ببینیش؟ :JC_thinking:خوب خودش نمیگه مشکل من چیه؟ تو جمع ها هم حضور پیدا میکنه،سعی میکنه با کسی دوست بشه؟ یا از نظرش دوستی سرآغاز لغزش و گناه است؟ همون پدرش واسه نکات منفی اش بس است.... از چنین آدم هایی تربیت چنین بچه های هم انتظار میره. البته شاید شما فکر کنی طرف خواستگار داره،اما طلاق و زندگی بعد را چطور؟ به نظرت چندتا از اون آدم خوب ها آخر سر زندگیشون متلاشی شده و چندتا از این آدم به اصطلاح زرنگ ها؟ آخه دختره چه گناهی کرده؟:ws37:/ البته من خودم خیری از 3 پاه و 4 پاه ندیدم 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ در ضمن دختر خوب منتظره خواستگار بیاد دم خونش،یا خودش هم میره در جامعه و با همه برخورد داره؟ خوب مطئنا دوره این که دخترا بشینن توی خونه تا خواستگار براشون بیاد تموم شده چون وضعیت جامعه و معیارها عوض شده اما جامعه ما این رو قبول نمی کنه که دختری از پسری خوشش بیاد و خودش پیش قدم بشه در اصل می شه جز همون دسته دوم و حتی دیدگاه شخص مقابل هم بهش عوض می شه !!! 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ آخه دختره چه گناهی کرده؟:ws37:/ البته من خودم خیری از 3 پاه و 4 پاه ندیدم این دیگه حدیث شما مسلمانان است دیگر، از حرام خواری ، انسان به گناه میرسد. اگر پدری مرتبا مال دزدی و آلوده به خون انسان ها بیاره سر خونه بچه هاش،فکر میکنی بچه هاش چی از آب در میان؟ 10 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من این مدلی زیاااد دیدم حتی دو تا خواهرم دیدم دقیقا همینجوری یکی ک خیلی واسه خودش محدودیت گذاشته هیشکی نیومده خواستگاریش اون یکی ک ماشالا ی جمله یادم نیست کجا خوندم نوشته بود این ک زیاد خواستگار داشته باشی نشونه این نیست ک خیلی خواستنی هستی ، شاید قیمتت کمه ! دختری ک همه چیش کامل باشه خب هر کی باشه میترسه بره سمتش ک قبولش نکنه ولی کسیو ک میبینی با همه هست تو ام میری سمتش میگی با همه ک بوده پس ب من جواب رد نمیده ی چیز دیگه م این ک پسرا دوس دارن خانومشون از خودشون از لحاظ اجتماعیو تحصیلی پایین تر باشه و سراغ دختری ک تو همه چی ازش سره نمیرن البته همه چیز نسبیه ولی اینجور دخترارو ( زیادی آفتاب مهتاب دیده ) تجربه نشون داده ک آخره کارشون طلاقه 14 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید شما اول خواستگار رو معنی کنید تا بعد بریم سراغ باقی قضایا اگه منظور از خواستگار مگسان گرد شیرینی باشه مطمئن باش به ازای هر دختری (چه خوب -چه غیر خوب ) حداقل 100 تا هس قدیما رو نیگا نکید هم ازدواج محترم بود هم دختر و هم واژه همسر و زن ارزش بالایی داشت خیلیا هستن امروز به قول خودشون میگیرن دوماه بعد نپسندیم ولش میکنن خونه باباش اما طلا خانوم اون دخترایی که هم به قول شما خیلی خوب هستن از خونواده عالی هستن همینجوری به هرکسی رو نمیدن تا بیان خواستگاریشون دختر خوب و با اصل و نسب رو به هرکسی نمیدن حتی شده می مونه می ترشه ولی به هرکسی بله نمی گه شاید بگید اینم تند رویه ولی یه لحظه فکر کنید بره و به قول مامانم با اهل و طرف حساب خودش ازدواج نکنه میدونید چی میشه ؟ 16 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من این مدلی زیاااد دیدم حتی دو تا خواهرم دیدم دقیقا همینجوری یکی ک خیلی واسه خودش محدودیت گذاشته هیشکی نیومده خواستگاریش اون یکی ک ماشالا ی جمله یادم نیست کجا خوندم نوشته بود این ک زیاد خواستگار داشته باشی نشونه این نیست ک خیلی خواستنی هستی ، شاید قیمتت کمه ! دختری ک همه چیش کامل باشه خب هر کی باشه میترسه بره سمتش ک قبولش نکنه ولی کسیو ک میبینی با همه هست تو ام میری سمتش میگی با همه ک بوده پس ب من جواب رد نمیده ی چیز دیگه م این ک پسرا دوس دارن خانومشون از خودشون از لحاظ اجتماعیو تحصیلی پایین تر باشه و سراغ دختری ک تو همه چی ازش سره نمیرن البته همه چیز نسبیه ولی اینجور دخترارو ( زیادی آفتاب مهتاب دیده ) تجربه نشون داده ک آخره کارشون طلاقه شیما جون یعنی منی که تا حالا 38 تا خواستگار محترم که با ریش سفید و بزرگترشون اومدن خونه مون خواستگاری قیمتم کمه !؟ چیکار کنم قیمتم بره بالا؟ 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ ی چیز دیگه م این ک پسرا دوس دارن خانومشون از خودشون از لحاظ اجتماعیو تحصیلی پایین تر باشه و سراغ دختری ک تو همه چی ازش سره نمیرن خوب به نظرت این درسته یا غلطه؟ اگه مردی دنبال زنی بره که تو تحصیلات و ظاهر و مادیات و.... ازش بالاتر باشه،واقعا به نظرت یک روز خوش تو زندگیش میاره؟ :JC_thinking: همینجوری طرف فقط قیافه اش بهتره،مُخ شوهر را میخوره که کی به توی کچل ، زن میداد من با هزارتا خواستگار زنت شدم !!!! 11 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ شیما جون یعنی منی که تا حالا 38 تا خواستگار محترم که با ریش سفید و بزرگترشون اومدن خونه مون خواستگاری قیمتم کمه !؟چیکار کنم قیمتم بره بالا؟ من گفتم نوشته بود 100٪ قیمتت کمه یا شاید ؟ 7 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ خوب به نظرت این درسته یا غلطه؟ اگه مردی دنبال زنی بره که تو تحصیلات و ظاهر و مادیات و.... ازش بالاتر باشه،واقعا به نظرت یک روز خوش تو زندگیش میاره؟ :jc_thinking: همینجوری طرف فقط قیافه اش بهتره،مُخ شوهر را میخوره که کی به توی کچل ، زن میداد من با هزارتا خواستگار زنت شدم !!!! بستگی ب خانومش داره ک چقد تواضع داشته باشه یکیو میبینی هیچ کاری نکرده خودشم خیلی آش دهن سوزی نیست ولی بازم میکوبه تو سر شوهرش ک من اینم تو اونی ولی یکی سعی میکنه شوهرم بالا ببره تو حرف و کاراش و رفتارش نشون نمیده ک شوهرش احساس سرافکندگی بکنه 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ چی بود به کجا کشیده شد!! من این موضوع رو علی رغم اجتماعی بودنش یه مقدار شخصی میدونم شما ظاهر قضیه رو میبینید....اینکه از نظر مزایای ظاهری مثل تحصیلات زیبایی و وقار این خانوم یا هر کس دیگه ای نمره بالایی رو میگیره اما درون ذهن و تفکر این آدم نیستید حلاصه بگم : عواملی مثل اعتماد به نفس...قدرت جذب جنس مخالف از نظر ذهنی و روحی، باور داشتن به وچود انسانهای مناسب خود، زیاده از حد رویا پرداز نبودن بسیار موثر تر از عواملی هستند که شما یاد کردید...! 16 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ درسته اما من منظورم زمانی بود که تصمیم به ازدواج می گیرن و دنبال دختر ایده آلشون برای یه زندگی ثابت می گردن پسرا طرف رو توی دوستی یا دانشگاه یا ... می بینن و باهاش آشنا میشن اگه طرف بهشون بخوره به ازدواج باهاش فکر می کنن.دیگه کمتر پیش می یاد یکی رو ببینن و بگن خانوم می خوام بیام خواستگاریتون.دخترایی هم که اهل پسر نیستن چون اهل دوستی نیستن می مونن. 11 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ .دخترایی هم که اهل پسر نیستن چون اهل دوستی نیستن می مونن. چی گفتی.... 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ چی گفتی.... عزیزم به دور و برت هم نگاه کنی می بینی خیلی از ازدواج ها نتیجه دوستی بوده. ازدواج سنتی خیلی کمه. اگرچه خودم مخالف اینم که نتیجه دوستی ها ازدواج باشه ولی تو جامعه خیلی زیاده. 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ عزیزم به دور و برت هم نگاه کنی می بینی خیلی از ازدواج ها نتیجه دوستی بوده. ازدواج سنتی خیلی کمه. اگرچه خودم مخالف اینم که نتیجه دوستی ها ازدواج باشه ولی تو جامعه خیلی زیاده. چرا مخالفی؟؟ 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ این دیگه حدیث شما مسلمانان است دیگر، از حرام خواری ، انسان به گناه میرسد. اگر پدری مرتبا مال دزدی و آلوده به خون انسان ها بیاره سر خونه بچه هاش،فکر میکنی بچه هاش چی از آب در میان؟ اون که صحیح /فک کنم امام حسین ع یه چیزی مشابه اونو گفت از یکی از دوستان شنیدم که یه بزرگی می گفت چهار چیز تو سرنوشت(کلا ازد.واج /آینده ...) انسان ها موثره یکی محیط(امریکا؟ افغانستان؟ فیس بوک؟ نواندیشان؟ ...) دوم دوست(مهندس اسی؟ علی مکانیک؟ ...) سوم استاد(دکتر شریعتی؟ دکتر سروش؟ سلمان رشدی؟ امام خمینی؟...) چهارم نطفه هست(از زنا؟ یا از مادری که 9 ماه حاملگی رو قرآن می خوند؟) حالا اون موردی که شما گفتین رو بذاریم تو دسته چهارم بحث خون ژن و... با این حال به همین راحتی نمیشه 3 مورد اول رو بی خیال شد ... 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ چرا مخالفی؟؟ توی دوستی ها کمتر پیش می یاد احساس وسط نیاد. ترجیح می دم اول منطقی یکی رو قبول کنم بعد احساساتی بشم. در ضمن خیلی از پسرا هدفشون از دوستی ازدواج نیست و دنبال تفریح هستن.به بهانه دوست داشتن خیلی ازت انتظار دارن.چون نمونه هاش رو دیدم بدبین شدم. 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ شیما جون یعنی منی که تا حالا 38 تا خواستگار محترم که با ریش سفید و بزرگترشون اومدن خونه مون خواستگاری قیمتم کمه !؟چیکار کنم قیمتم بره بالا؟ ایول بزنید دست قشنگه رو 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ توی دوستی ها کمتر پیش می یاد احساس وسط نیاد. ترجیح می دم اول منطقی یکی رو قبول کنم بعد احساساتی بشم. در ضمن خیلی از پسرا هدفشون از دوستی ازدواج نیست و دنبال تفریح هستن.به بهانه دوست داشتن خیلی ازت انتظار دارن.چون نمونه هاش رو دیدم بدبین شدم. همین اشتباهات به شکلی دیگه تو ازدواج سنتی پیش میاد من منوندم چجوری میشه کسی رو با چند بار دیدن رسمی و خانوادگی پذیزفت؟؟!! کلا ازدواج ریسکش خیلی بالاست باید با پذیرفتن این موضوع با شرایط رو به رو بشید..واقع بینی خوبه اما بدبینی نه.... 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده