Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ 1.Nictictating membrane 2.Tympanic membrane 3.Deltoid 4.Triceps brachii 5.Triceps femoris 6.Semimembranosus 7.Gracilis minor 8.External Oblique 9.Gastrocnemius 10.Internal Nares 11.Eustachian tube openings 12.Cloaca 13.Femoral artery 14.Sciatic artery 15.Posterior Vena Cava 16.Small intestine 17.Liver 18.Large intestine 19.Stomach 20.Hepatic vein 21.Celiac vein 22.Celiac artery 23.Kidney 24.Renal arteries 25.Dorsal aorta 26.Spleen 27.Fat bodies 28.Urinary bladder 29.Teste 30.Lung 31.Eggs 32.Oviduct 33.Gall bladder 34.Conus arteriosus 35.Atrium 36.Ventricle 37.Metacarpals 38.Carpals 39.Suprascapula 40.Clavicle 41.Radioulna 42.Humerus 43.Phalanges 44.Ilia 45.Metatarsals 46.Tarsals 47.Urostyle 48.Femur 49.Tibiofibula 50.Vomerine teeth 51.Ovary with eggs 52. Biceps femoris 53.Achilles tendon 54.Pancreas 55.Vascularized Skin 56.Hind foot 57.Front foot 7 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ علاقه مندان لذتش رو ببرند . 7 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ تصاویر بسیار زیبا تشریح قورباغه مال این پست همه کار خودمه خودم تشریحش کردم حتما الان حالتون داره بهم میخوره نه؟ بخش سبز رنگ تخم قورباغه نارنجی رنگ اندام ذخیره چربی یا فت بادی و اون قسمت صورتی روده و زرشکی رنگ جگر و اون وسط زرشکی پررنگ قلب حیوان است تصاویر کوچک فایل پیوست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام __________________ عکسها رو چطوری اپ کردی من نمیبینم ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ آخیییییییییییییی یادش بخیر ........... ما ترم اول تشریحش کردیم.:ws3: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ عکسها رو چطوری اپ کردی من نمیبینم ؟؟ جدی دیده نمیشه! آره الان زنگ زدم بچه هاگفتن برا ما هم دیده نمیشه الان تو کامپیوترم نیستش دوباه آپ کنمش پست قدیمی بود از یه جا دیگه انتقالش دادم عیب نداره بعدا واستون پیدا میکنم میذارم 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ جدی دیده نمیشه!آره الان زنگ زدم بچه هاگفتن برا ما هم دیده نمیشه الان تو کامپیوترم نیستش دوباه آپ کنمش پست قدیمی بود از یه جا دیگه انتقالش دادم عیب نداره بعدا واستون پیدا میکنم میذارم لینک سایت رو بده خودمون اینجا میاریم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ لینک سایت رو بده خودمون اینجا میاریم سایت چیه میگم این قورباغه رو خودم تشریحش کردم خودم ازش عکس گرفتم تو آزمایشگامون 2 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ سایت چیهمیگم این قورباغه رو خودم تشریحش کردم خودم ازش عکس گرفتم تو آزمایشگامون خودت تنها:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ سایت چیهمیگم این قورباغه رو خودم تشریحش کردم خودم ازش عکس گرفتم تو آزمایشگامون میدونم اخه فکر کنم گفتی عکسهات ( همونا که خودت گرفتی ) توی یه سایت دیگه است . 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ خودت تنها:banel_smiley_4: مگه تو میترسی ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ میدونم اخه فکر کنم گفتی عکسهات ( همونا که خودت گرفتی ) توی یه سایت دیگه است . نه بابا تو کامپوترمه ینی بود الان ریختمش تو فلش فلشمم دستم نیس میذارم براتون بهدا 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ نه بابا تو کامپوترمه ینی بود الان ریختمش تو فلش فلشمم دستم نیس میذارم براتون بهدا زود باش منتظریم ها . 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ خودت تنها:banel_smiley_4: من و گلی جونم و علی احمدی تو که ساعت آزمایشگات با ما فرق میکرد 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ اهوم اوهوم عکس های گرفته شده توسط خانم راپونزل خانم که از قورباغه تشریح شده توسط خودش و همکاران گرامش گرفته شده خواهرم اومد شانس باهات یار بید امیدوارم دیده بشه اینبار:w821: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ مگه تو میترسی ؟؟ نه من عاشق تشریح کردنم آدم شد چه بهتر:ws3: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ تشریح قورباغه دومین تشریحی بود که تو دانشگاه داشتیم اولین حلزون بود خیلی چندش آور بود برامون ولی بعد عادت کردیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده