M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ مکانیک کدوم دانشگاه ها خوبه ؟ رتبه بندی بگین ! این نظر شخصی منه:تهران(بجز عباسپور و الزهرا)-صنعتی اصفهان-شیراز(صنعتیش نه ها)-فردوسی-تبریز 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ مکانیک کدوم دانشگاه ها خوبه ؟ رتبه بندی بگین ! نظر شخصی که نه ولی... برا گرایش سیالات: شریف دانشگاه تهران امیر کبیر علم و صنعت خواجه نصیر دانشگاه شیراز(منظورم صنعتی شیراز نیست) فردوسی صنعتی اصفهان 4 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ راستی رتبه شما چند شد؟ خوب نشدم متاسفانه نگم بهتره _____________ مرسی از همه ... لطف کردین توضیح دادین ... من همه ی نوشته ها رو با دقت خوندم ... تا حدودی متوجه شدم اما خب مثه این که با اون چیزی که من فک می کردم خیلی فرق داشت لطفا اینم بگین که کدوم گرایش از همه بهتره؟ تا این جایی که من فهمیدم فک کنم سیالات بهتره، آره؟ 6 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ خوب نشدم متاسفانه نگم بهتره _____________ مرسی از همه ... لطف کردین توضیح دادین ... من همه ی نوشته ها رو با دقت خوندم ... تا حدودی متوجه شدم اما خب مثه این که با اون چیزی که من فک می کردم خیلی فرق داشت لطفا اینم بگین که کدوم گرایش از همه بهتره؟ تا این جایی که من فهمیدم فک کنم سیالات بهتره، آره؟ این جا بچه ها همه خودین. اگه رتبتون رو بگید بهتر میشه کمک کرد.باز تصمیم با خودتون. درمورد این که کدوم گرایش بهتره هم بحث و جدل از اول عالم بوده ظاهرا شما باید بشناسید گرایش ها رو. در مورد دروسی که بیشتر روشون تمرکز میشه توی هر گرایش ، یه سری اطلاعات کلی بگیرید و مقایسه کنید بینشون ببینید به کدوم بیشتر علاقه دارید. بحث بهتر بودن نیست. شاید توی ایران با توجه به منابع طبیعیش و نیروگاه ها،پتروشیمی،پالایشگاه و... که داره گرایش سیالات کاربرد بیشتری توی صنعت داشته باشه.ولی مطمئن باشید تفاوت ها اونقدر نیست که بخواهید علاقتون رو نادیده بگیرید. 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ نظر شخصی که نه ولی...برا گرایش سیالات: شریف دانشگاه تهران امیر کبیر علم و صنعت خواجه نصیر دانشگاه شیراز(منظورم صنعتی شیراز نیست) فردوسی صنعتی اصفهان مهندس جان شریف امیرکبیر تهران فردوسی(سیالاتش) علم و صنعت خواجه نصیر شیراز صنعتی اصفهان 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ خوب نشدم متاسفانه نگم بهتره _____________ مرسی از همه ... لطف کردین توضیح دادین ... من همه ی نوشته ها رو با دقت خوندم ... تا حدودی متوجه شدم اما خب مثه این که با اون چیزی که من فک می کردم خیلی فرق داشت لطفا اینم بگین که کدوم گرایش از همه بهتره؟ تا این جایی که من فهمیدم فک کنم سیالات بهتره، آره؟ برای اینکه این خانوم ترسشون بریزه همه بیان رتبه هامونو بگیم. نه؟ 5 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی هیشکی حاضر نیست؟ من خودم شروع می کنم 71 منطقه1:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی هیشکی حاضر نیست؟من خودم شروع می کنم 71 منطقه1:icon_pf (34): من 2000 منطقه 3 که کارشناسی مهندسی مکانیک (روزانه) دانشگاه یاسوج قبول شدم 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ من برا کنکور لیسانس چهار رقمی شد منطقه 2 تقریبا 50 درصد از رشته ها رو مکانیک زدم مهندسی شیمی و برق هم زدم فک کنم معماری هم زده بودم 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ 14000 منطقه دو بیا میترا خانوم. همه اطلاعاتو ریختن رو دایره. نمیگی هنوز؟ 6 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ 14000 منطقه دو بیا میترا خانوم. همه اطلاعاتو ریختن رو دایره. نمیگی هنوز؟ عهههه یادش بخیر اگه می دونستم سال بعدش قراره به جای بهتر شدن، یه چند صد تایی بدترهم بشم، هیچ وقت دوباره کنکور نمی دادم 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ عهههه یادش بخیر اگه می دونستم سال بعدش قراره به جای بهتر شدن، یه چند صد تایی بدترهم بشم، هیچ وقت دوباره کنکور نمی دادم نمیگی هنوز؟ 3 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ نمیگی هنوز؟ نـــُـــــــــچ حدودا 5 هزار منطقه 1 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ نـــُـــــــــچ :Ghelyon: حدودا 5 هزار منطقه 1 شمــام گفتی بالاخره،این مریم هنوز نگفته 4 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ مکانیک کدوم دانشگاه ها خوبه ؟ رتبه بندی بگین ! نمیخوام بگم کدوم دانشگاه ها قوی اند تو سیالات چون همه چی به خودت بر میگرده خودتی که به اونچه بخوای میرسی -استاد بی تاثیر نیست ولی خود ادم بخواد میشه نمیخوام بگم سیالات به فلان نیرو می پردازهو فلانو بهمان ببینید میهواید تو سیالات تو صنعت کم نیاری و کار داشته باشی در یک جمله میگم علم و دانش روز + تجربه فیلد کاری بسیاری داره تهویه مطبوع ، که خودش به کاربری های مختلف تقسیم میشه ( بیمارستان ، هتل ؛ صنعتی ، مسکونی ؛استخر ).و ... - فیلدای دیگه سیالات سردخانه ها - دیگه پالایشگاه ها که اونم بستگی داره به تجهیزات دوارو تجهیزات ثابت تقسیم میشه اصولا تهویه مطبوع یعنی چیزی که شما بتونی دما رو توش کنترل کنی .وقتی دمارو کنترل کنی رطوبت تنظیم میشه - 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ شمــام گفتی بالاخره،این مریم هنوز نگفته الان تمامی مشکلات شما حل شده بجز این 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ الان تمامی مشکلات شما حل شده بجز این اوهـــــوم 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ از حسودیشونهبیشتر دروس مکانیک تحلیلی و محاسباتی هستش....یعنی قبل از هر اقدامی باید درک صحیحی از مساله یافت...فکر کنم به همین دلیل هست که خانم ها تمایل چندانی به این رشته ندارن یکیش اینه..یه مورد دیگشم اینه که رشته مکانیک بدلیل خشونتی که داره و بازارکاری که تو ایران داره برای خانوما هنوز تعریف نشدست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده