hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بازم سوال!!! خون کدام حیوان بی رنگ است که وقتی با اکسیژن ترکیب شود به رنگ آبی در میاید؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ لطفا منبع تونم ذکر کنید توی ویکیپدیای انگلیسی War of the currents رو سرچ کنید. 1 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ این سوال ما از تیم جریان: چرا زنان رومی در قدیم رنگ پریده به نظر می آمدند؟ این آیا اطلاعات عمومیه؟؟؟؟؟ جریان خون در زیر پوست به گونهها رنگ گلگون میدهد که نشانهٔ سلامت به حساب میآید. اگر این جریان خون کاهش یابد رنگ پوست پریده بهنظر میرسد. تنشهای شدید جسمانی و هیجانی بر جریان خون در زیر پوست تأثیر میگذارند. وقتی یک شوک هیجانی، آسیب شدید، یا عفونت روی دهد یا در معرض سرمای شدید قرار گیرید، بدن با تنگ کردن رگهای خونی زیر پوست خون را به مرکز خود میکشد تا دمای بدن را بالا برده و اکسیژن و مواد مغذی به اندامهای حیاتی برساند. تنش گرمائی، وقتی بدن بیش از حد گرم شود، نیز با دور کردن خون از پوست رنگ آن را سفید میکند. در این حالت، عرق کرده و احساس غش میکنید. کم تحرکی علاوه بر بیماریهای دیگر باعث رنگپریدگی پوست هم میشود. رنگ و روی افراد کم حرکت کمتر گلگون میشود، چون قلب آنها خون کمتری تلمبه میکند. ورزش زیاد هم ممکن است تعداد گویچههای سرخ خون را بیشتر کرده و اکسیژن بیشتری به پوست برساند. رنگ پریدگی (همراه با خستگی و تنگی نفس) هم علامت کمخونی کمبود آهن است. آهن در ساخت گویچههای سرخ که رنگ قرمز به خون میدهند و اکسیژن را به تمام بدن میبرند دخالت دارد. کمخونی کمبود آهن معمولاً ناشی از کمبود شدید یا طولانی خون در اثر قاعدگی، زخمهای گوارشی، التهاب معده، بواسیر، مصرف زیاد آسپیرین، و گاهی تومورهای روده بزرگ است. علاوه بر این، کمبود آهن در هنگام بارداری، شیردهی یا رژیم غذائی نخوردن مواد دارای آهن، مثل گوشت قرمز، دیده میشود. همچنین رنگپریدگی گاهی نشانهٔ کمخونیهای ناشی از اختلالات خونی یا بیماریهای مزمن است. برخی از این کمخونیها ارثی هستند. بنابراین به احتمال زیاد، رنگ پریدگی اونا بدلیل رژیم غذایی عجیبشون (مواد محلول در آب و گوشت و .....) میبوده 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بازم سوال!!!خون کدام حیوان بی رنگ است که وقتی با اکسیژن ترکیب شود به رنگ آبی در میاید؟؟؟ پروتین موجود در خون خرچنگها بر خلاف انسان که هموگلوبین است هموسیانین نام داره که داخل آن فلز مس وجود داره وقتی که اکسیژن با مس داخل این پروتین مخلوط می شود خون به رنگ آبی در میآید مثلا در شاهرگها(رگهای انتقال اکسیژن از قلب به بافتهای دیگر بدن ) . ولی وقتی اکسیژن موجود نباشد به طور مثال در رگهای انتقال دهنده خون به قلب خون سفید و بیرنگ میشود.این دلیل اصلی بی رنگ بودن خون خرچنگ است .ولی وقتی اکسیژن با آن ترکیب شده به رنگ آبی در میآیند.:4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ پروتین موجود در خون خرچنگها بر خلاف انسان که هموگلوبین است هموسیانین نام داره که داخل آن فلز مس وجود داره وقتی که اکسیژن با مس داخل این پروتین مخلوط می شود خون به رنگ آبی در میآید مثلا در شاهرگها(رگهای انتقال اکسیژن از قلب به بافتهای دیگر بدن ) . ولی وقتی اکسیژن موجود نباشد به طور مثال در رگهای انتقال دهنده خون به قلب خون سفید و بیرنگ میشود.این دلیل اصلی بی رنگ بودن خون خرچنگ است .ولی وقتی اکسیژن با آن ترکیب شده به رنگ آبی در میآیند.:4chsmu1: :ws27: درسته!!! 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ گروه پویا هنوز سوالی رو طرح نکردن 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ گروه پویا هنوز سوالی رو طرح نکردن مگه تا آخر امشب نیست حمیییییییییییییییییییید :brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مگه تا آخر امشب نیست حمیییییییییییییییییییید :brodkavelarg: چرا میزنی؟؟؟؟خوب منظورم این بووود که ما سوال رو طرح گردیم جواب دادید.اما شما سوال طرح نکردید که نا جواب بدیم!!!! 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ چرا میزنی؟؟؟؟خوب منظورم این بووود که ما سوال رو طرح گردیم جواب دادید.اما شما سوال طرح نکردید که نا جواب بدیم!!!! من کی زدمت؟؟؟:persiana__hahaha: عزیزم خونسردیه خودت رو حفظ کننننن بابا این سوالم جواب میدین باز میشه فردا چه عجله ای داری:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من کی زدمت؟؟؟:persiana__hahaha:عزیزم خونسردیه خودت رو حفظ کننننن بابا این سوالم جواب میدین باز میشه فردا چه عجله ای داری:dancegirl2: خوب شووما بزرگی کن خودتو بازنده اعلام کن:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
moein_13 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ طراح سوال كي بود بگه جواب درسته يا نه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ سئوالات تجدید میثاق با آرمان های امام راحل از p MEHDI & MEHDI q با توجه به پست شماره 404 ویرایش (ساعت 14:30 شنبه) 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خوب شووما بزرگی کن خودتو بازنده اعلام کن:4chsmu1: :w00::ubhuekdv133q83a7yy7:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ :w00::ubhuekdv133q83a7yy7:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ معین چرا جواب دادی مگه من از تو پرسیدم پسر بد به بدبختی این سوال رو پیدا کرده بودم 1 لینک به دیدگاه
moein_13 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ معین چرا جواب دادیمگه من از تو پرسیدم پسر بد به بدبختی این سوال رو پیدا کرده بودم خو من از كجا ميدونستم سوال واسه كيه:w00: 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ همین الان پاکش کن ببینم داوووووووووووووووووووور ببینم مال کدوم گروهی؟ لینک به دیدگاه
moein_13 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ همین الان پاکش کن ببینم داوووووووووووووووووووور ببینم مال کدوم گروهی؟ هووووووووووي جوجه طلب كي و از من داري لینک به دیدگاه
moein_13 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مشخصا از تو بالاتره كه هنوز فرق برخورد با ادمارو نميدوني پاك كردم اما ميتونستي محترمانه از بخواي پاك كنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده