p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ پس چرا اصلا دنبال علم میری پدر جان..... شما که یک دین کامل داری،ماشالله اینقدر هم بهش تعصب داری که علم هم هیچ رقمه نمیتونه باورهاتو نفی کنه.....!!!!! دنبال علم میرم چون همونطور که گفتم قرآن دایره المعارف نیست ... پس لازمه که خیلی چیزها رو خودم برای فهمش تلاش کنم در مورد کلمه ی تعصب هم باید بگم که، اعتقاد محکم داشتن با ارزشه و از مبنای منطقی نشات میگیره اما تعصب دارای مبنا نیست و ارزش و اعتباری هم نداره اگر هم احتمال میدی علم دینت را رد کنه،عملا با این گاردی که در دفاع از دین گرفتی،علم قبل از مسابقه 3 بر صفر بازنده است. برگزاری این مسابقه چه دلیلی داره من در عجبم !!!! آدم وقتی میتونه بگه من تعصب ندارم،که احتمال شکست باورش را هم بده. چرا هی اصرار داری بین اثرات خالق و خود خالق مسابقه برگزار بشه! اما شما هیچ احتمالی برای شکست باورت نسبت به اسلام در نظر نگرفتی. اسی جان احتمال شکست یک ایدوئولوژی وقتی متصوره که زاییده عقل بشر باشه ... چون همونطور که گفتم یک انسان مسلط به فضا و زمان نیست ... پس احتمال شکستش خیلی دور از انتظار نیست اما دین اسلام یک ایدولوژی بشری نیست ... وقتی من دارم مدام اشاره میکنم به اینکه کلام خدا .. این دیگه چجوری میتونه رد بشه؟ کلام آخر امشب: من نمیگم که هر چی بهش باور دارم کاملا صدرصده من معتقدم که کلام خدا 100% پس اگر روزی اثبات شد که اسلام کلام خدا نیست ... من هم درصد باورمو به صفر میل میدم برای امشب شب بخیر 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید راست میگید اون شخص سوم یه فرد مسلمان و شیعه هست و دینش بهش گفته که ازدواج با محارم حرام هست و در جایی هم گفته که آگه 313 یار امام زمان و اون شرایط دیگه برقرار نباشه امام ظهور نمی کنه و اگه ظهور نکنه قیامت هم نمیشه پس یعنی همه چی کشک؟ در ضمن ویرایش شد. ممنون موضوع خیلی پرت شدها ... منو کردین مسئول پاسخگویی به شبهات ... من حاج آقا نیستما در مورد سوالتون .. اگر کسی معتقد باشه که این حدیث 313 نفر درسته .. پس میتونه به احادیث دیگر هم که ظهور امام زمان رو قطعی میدونن معتقد باشه 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ولی تا جایی که من می دونم فروع دین 10 تاست و چنین چیزی توی اونها نیست. فروع دین یعنی همه ی احکام دینی غیر از اصول دین اون ده تا معروف ترین هاشه .. اما اینطوری نیست که دین اسلام تشکیل شده از 15 تا قضیه که شامل 5 تا اصل و 10 تا فرعه شب بخیر:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ در مورد کلمه ی تعصب هم باید بگم که، اعتقاد محکم داشتن با ارزشه و از مبنای منطقی نشات میگیره اما تعصب دارای مبنا نیست و ارزش و اعتباری هم نداره آخه کجای باور داشتن به موجوداتی مثل جن و فرشته و حرف زدن با مورچه و رفتن تو شکم نهنگ و...... بر مبنای منطقه؟ مگه منطق بدون علم هم داریم !!! من به شما عرض کردم،شما دینت فقط جنبه اعتقادی داره،علم و منطق نمیتونن دین را توجیه کنن،چون دین گفته من چیزی ماورایی هستم و معجزه دارم !!! در ضمن تعصب از قوی شدن اعتقادات و یقین حاصل میشه و دارای مبنا هم هست. اونیکه دارای مبنایی نیست تحجر است نه تعصب. پس اگر روزی اثبات شد که اسلام کلام خدا نیست ... من هم درصد باورمو به صفر میل میدم آخه چرا شعار میدی برادر من، اگر روزی اثبات شد اسلام کلام خدا نیست،من هم قبول میکنم. خودت هم میدونی عملا غیر ممکنه... چرا،چون شما پرونده اسلام را در عالی ترین سطحی که میتونی فکرش را بکنی تو ذهنت بستی. و چیزی به قول شما وجود نداره که بتونه خالق را شکست بده،اسلام هم که کلامه خالقه،پس این وسط کی میخواد اثبات کنه، همون خدایتان داند و بس !!!!! تنها راهی که شما ممکنه به این نتیجه برسی،اسلام کلام خدا نیست،اینست که خود اون خدا بهت وحی بکنه؟ اگه غیر از اینه،همه حرفهای گذشتتون زیر سوال میره. در حالیکه بنده هر لحظه ممکنه کل جهان بینیم عوض بشه،چون باورهام زمینیه و میدونم هر باوری تو دنیا پدید اومده کار خود آدم ها بوده،اما ما همیشه انسان ها را دست کم میگیریم.... 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ نه شما حاج آقا هستید ونه مسئول پاسخ به شبهات. ولی می تونین این شبهات رو از حاجآقا ها بپرسید و بیایید برای ما رفع شبهه کنید البته اگه بتونن برای شما جواب بدن یا بهتره یگم به قول اسی عزیز مغلطه نکنن. من نیز زمانی متعصب تر از شما بودم ولی وقتی با چیزهایی روبرو شدم که برایم قابل باور نبود و چشمانم بیشتر باز شد شبهات و سئوالات بیشتری برایم بوجود آمد که هنوز هم بی جواب مانده اند. مطمئنم اگه شما هم با چیزهایی که من و امسال من دیدن مواجه می شدین برای شما نیز شبهات زیادی بوج.د می آمد. در کل ممنون که جواب دادین شب شما هم خوش 2 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ خوب من به همون چیزی معتقدم که در دین گفته شده به نظر من این منطقی تره که من باور کنم دنیای دیگری پس از مرگ هست وسعی کنم انسان خوبی باشم که این خوب بودن به خاطر انسانیت مسئولیت وجدان آرامش و....واعتقاد به اتفاقات پس ازمرگ.اما در کل دوست ندارم کارام از ترس جهنم یا از روی امید به بهشت باشه.... تا این که فکر کنم دنیای دیگه ای نیست و من نیست و نابود می شم ولی حالا سعی می کنم خوب باشم که حالا اگه دنیای دیگه ای هم به فرض بود من کاره بدی نکرده باشم. 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من اومدم صرفا نظر و عقیدم رو بگم جون مادرتون منو به بحث نکشین روحم خستس. فکرم هم خستس. امشب دو ساعت درمورد وجود خدا فکر کردم و باز هم به همون نتایج قبلی رسیدم. به آخرت ، روح ، حساب و کتاب ، بازتاب اعمال ، بهشت و جهنم ، آغوش حضرت حق ایمان دارم اما یقینم در حدی نیست که منو کامل مطیع امر خدا کنه. تلاش میکنم این یقین به اون حد برسه که کوچکترین تخلفی نسبت به اونچه خدا خواسته نکنم. یه چیز دیگه من وجود آخرت و بازتاب اعمال یا تاثیر اونا رو توی ویژگیهایی که از خدا یافتم، دیدم. اثبات اینا برا من یه جورایی تو هم هستن. ینی وجود خدا و صفاتش که برام ثابت میشه به خیلی چیزای دیگه میرسم که یکیش دنیای بعد از مرگه. از اینجا به بعد پستم بسیار شک برانگیزه اگه کسی به دنیای بعد مرگ اعتقاد داره و اعتقادش سسته اصلن نخونه یا کسایی که نزدیک پوچین نخونن چون خیلی خطرناکه. اگه خوندیدن بعدش به من ربطی نداره هااااااا نگین تو باعث شک شدیا اینا. دِ تحریک نشو عزیز نخونشون این تفکرات سوالا یا فکرایی بوده که مدتها تو سرمه و همیشه باهاشون کلنجار میرم و براشون جوابهایی در حد فهم خودم پیدا میکنم. خب آخرتی نیست اعمال ما بازتابی ندارن همین که عمل انجام میشه تموم میشه مثل زندگی که بامرگ تموم میشه. اوسکلم مگه که دارم زندگی میکنم. زندگی که نمیکنم دور ازجون سگ روز رو شب میکنم هرچی یاد بگیرم یا نگیرم که چی؟ علم رو گسترش بدم یا ندم خب شدم دانشمند و کلی کشف کردم شانسم آوردم با کشف من آدم نکشتن و زندگی آدما رو بهتر کردم و فرضم میکنم که گند نزدم به طبیعت خب برای چی برای چندین سال خوشی بقیه؟ اصل هزار سال از این چیزی که درست کردم استفاده کردن اگه آخرش میمیرن و هیچی .... اگه فقط بدن هست و همه چی توی تعالی و تکامل بدن خلاصه میشه .... اگه .... روحی نیست برا بالارفتن ... اگه عرشی نیست با اون عظمت و با اون فاصله از من برای اینکه بهش تلاش کنم که برسم .... جدا اوسکلم که زندگی میکنم. چه بخوام چه نخوام آدم هستمو خطا کار اگه به جای همه این فایده ها که رسوندم آزادی کسی رو محدود کنم و حق کسی رو بخورم هر جوره مادی یا معنوی اگه به عزت نفس یک آدمو زیر پام بذارم همه اون کارای خوبی که کردم رو نابود کرد. تازه کدوم اختراع بشر بوده که ازش سوء استفاده نشده یا تاثیر مخربی توی طبیعت نذاشته؟ برق که روشنایی چقدر آدم رو باهاش شکنجه دادن و کشتن؟ شکافت هسته ای که هیچ. کشف آنتی بیوتیک ....... باعث نشد به علت مقاوم شدن ژنها از نوع قویتریش استفاده بشه ... حالا اینهمه ازش بد میگن......... به هر حال اگه من اعتقاد به خدا و آخرت و روح و بازتاب اعمال نداشتم یک ثانیه هم اجازه نمیدادم به خودم که زنده بمونم که حق کسی رو نابود کنم یا به یه چیزی یا کسی ظلم کنم حتی به حیوانات و طبیعت. شک پایه اول ایمان هست. 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ آخه کجای باور داشتن به موجوداتی مثل جن و فرشته و حرف زدن با مورچه و رفتن تو شکم نهنگ و...... بر مبنای منطقه؟مگه منطق بدون علم هم داریم !!! من به شما عرض کردم،شما دینت فقط جنبه اعتقادی داره،علم و منطق نمیتونن دین را توجیه کنن،چون دین گفته من چیزی ماورایی هستم و معجزه دارم !!! .... دیدگاه شهودی یکی از عمده ترین دلایله خطا و اشتباه در رسیدن به حقیقته اینکه ما هی بگیم جن ، فرشته .. فلان چیز از دین یا فلان چیز از دین چرا اینطوریه؟ میشه دیدگاه شهودی اما من بارها تکرار کردم. من وقتی قبول کردم که خود دین منطقیه.. دیگه به بررسی یکی یکی نمی پردازم همون موضوع روش استفاده از کارهای علمی دانشمندان نظیر هاوکینگ و ... آخه چرا شعار میدی برادر من، اگر روزی اثبات شد اسلام کلام خدا نیست،من هم قبول میکنم. خودت هم میدونی عملا غیر ممکنه... نظر دادن در مورد دیگران وقتی شناخت کافی در موردشون نداریم یکم جنبه ی احساسی پیدا میکنه 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ نه شما حاج آقا هستید ونه مسئول پاسخ به شبهات. ولی می تونین این شبهات رو از حاجآقا ها بپرسید و بیایید برای ما رفع شبهه کنید البته اگه بتونن برای شما جواب بدن یا بهتره یگم به قول اسی عزیز مغلطه نکنن. من نیز زمانی متعصب تر از شما بودم ولی وقتی با چیزهایی روبرو شدم که برایم قابل باور نبود و چشمانم بیشتر باز شد شبهات و سئوالات بیشتری برایم بوجود آمد که هنوز هم بی جواب مانده اند. مطمئنم اگه شما هم با چیزهایی که من و امسال من دیدن مواجه می شدین برای شما نیز شبهات زیادی بوج.د می آمد. در کل ممنون که جواب دادین شب شما هم خوش یکی از دلایل همین شبهه ها اینه که ما فکر میکنیم حاج آقاها ظاهر و باطن اسلام هستن... و هر حرف غیر منطقی از اونها همون حرف اسلامه! من زیاد باهاشون رابطه ندارم ... منبع اعتقاداتم هم مشخصه قرآن و زندگی امامان یه نکته بگم ... همه ی این حرفایی که من میزنم خدای نکرده این برداشت اشتباه رو ایجاد نکنه که من یک آدم فوق العاده مذهبی هستم و میتونم همه چی رو پاسخگو باشم من یه آدم خیلی عادی هستم .... هیچ ادعایی هم ندارم ... فقط همون قدر کمی که یاد گرفتم رو سعی کردم مفهومی یاد بگیرم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اما من بارها تکرار کردم. من وقتی قبول کردم که خود دین منطقیه.. دیگه به بررسی یکی یکی نمی پردازم همون موضوع روش استفاده از کارهای علمی دانشمندان نظیر هاوکینگ و ... پس شما اول یک کلیتی را قبول کردین دیگه کار ندارین جزئیاتش چیه درسته؟ یا اگر هم به جزئیاتش کار دارین،براتون اهمیتی نداره. معمولا در منطق از جزئیات به کل میرسند،یعنی تمامی جزئیات را جمع میکنند،سپس نتیجه میگیرند. اما در اسلام،اول کلیت را قبول میکنند،بعدا میگن چون اصلش قبوله،فرعیاتش هم قبوله. نظر دادن در مورد دیگران وقتی شناخت کافی در موردشون نداریم یکم جنبه ی احساسی پیدا میکنه قبوله من اشتباه کردم. شما بنده را از اشتباه در بیارین. در چه صورتی اون حرفی که زدین که اگر بهم ثابت بشه اسلام کلام خدا نیست،از آن انصراف میدم ، عملی میشه؟ چه کسی یا علمی این توانایی را داره که به شما اثبات کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ پس شما اول یک کلیتی را قبول کردین دیگه کار ندارین جزئیاتش چیه درسته؟ یا اگر هم به جزئیاتش کار دارین،براتون اهمیتی نداره. معمولا در منطق از جزئیات به کل میرسند،یعنی تمامی جزئیات را جمع میکنند،سپس نتیجه میگیرند. اما در اسلام،اول کلیت را قبول میکنند،بعدا میگن چون اصلش قبوله،فرعیاتش هم قبوله. ببنید وقتی قراره یک چیزی اثبات بشه از علم منطق استفاده میکنن و میان از جزئیات به اثبات کل میرسن ... اما وقتی چیزی اثبات شد دیگه این روش انجام نمیشه وقتی برای بنده اثبات شده که اسلام دین فرستاده شده از طرف خداست من دیگه نمیام تک تک قوانین فرستاده شده از طرف خدا رو بررسی کنم که آیا منطقیه یا نه به نظر خودت منطقی آدم دستورات خالقش رو اثبات کنه تا بهش عمل کنه؟ اما اگر تو اصل این قضیه مثال نقض پیدا شد که اسلام دین خدا نیست ... دیگه اسلام از کلام خدا بودن در میاد و میشه یک ایدوئولوژیه بشری ... اونوقت باید تک تک مواردش بررسی بشه الان هم شما درست میگی هم من! من به مورد اول رسیدم و شما به مورد دوم و طبق اون منطق داریم عمل میکنیم قبوله من اشتباه کردم. شما بنده را از اشتباه در بیارین. در چه صورتی اون حرفی که زدین که اگر بهم ثابت بشه اسلام کلام خدا نیست،از آن انصراف میدم ، عملی میشه؟ چه کسی یا علمی این توانایی را داره که به شما اثبات کنه؟ اسی جان اول میای یه انگی رو به من میچسبونی بعد میگی بیا منو از اشتباه در بیار؟ آخه من چه گناهی کردم؟ اما در مورد سوال : تنهای علمی که میتونه این اثبات رو داشته باشه علم منطقه اما علم منطق رو باید با اصول خودش جلو رفت و به نتیجه رسوند .. نه اینکه چون شما جور دیگه نسبت به من فکر میکنی بدون اصول علم منطق بگی این که شما میگی تعصب و تحجر هست 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ببنید وقتی قراره یک چیزی اثبات بشه از علم منطق استفاده میکنن و میان از جزئیات به اثبات کل میرسن ... اما وقتی چیزی اثبات شد دیگه این روش انجام نمیشه وقتی برای بنده اثبات شده که اسلام دین فرستاده شده از طرف خداست من دیگه نمیام تک تک قوانین فرستاده شده از طرف خدا رو بررسی کنم که آیا منطقیه یا نه به نظر خودت منطقی آدم دستورات خالقش رو اثبات کنه تا بهش عمل کنه؟ یعنی الان اسلام با استفاده از علم منطق اثبات شده دیگه،درسته؟ این علم منطق کجاست؟ کی اومده با علم منطق جزئیاتش را ثابت کرده و دیگه الان نیازی نیست،بنده مجددا برم بررسی کنم. اون منطقی که اینکارو کرده به من معرفی بفرمایین تا من هم برم روش تحقیق کنم. اگر خالقش بهش راه را خودش نشان بده به همون طریقی که شما باور دارین به پیامبرانش نشان داده، نه نیازی نیست آدم بره بررسی کنه. اما اگر فقط یکی ادعا کمه،اینها کلام خالقته،باید تک تک بررسی بشه،چون زمینه برای کلاهبرداری فراهم میشه اگر بررسی صورت نگیره. 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی الان اسلام با استفاده از علم منطق اثبات شده دیگه،درسته؟ این علم منطق کجاست؟ کی اومده با علم منطق جزئیاتش را ثابت کرده و دیگه الان نیازی نیست،بنده مجددا برم بررسی کنم. اون منطقی که اینکارو کرده به من معرفی بفرمایین تا من هم برم روش تحقیق کنم. اگر خالقش بهش راه را خودش نشان بده به همون طریقی که شما باور دارین به پیامبرانش نشان داده، نه نیازی نیست آدم بره بررسی کنه. اما اگر فقط یکی ادعا کمه،اینها کلام خالقته،باید تک تک بررسی بشه،چون زمینه برای کلاهبرداری فراهم میشه اگر بررسی صورت نگیره. اتفاقا خدا این کار رو کرده کتاب قرآن یک کتاب علم منطق بی همتاست که من میتونم بهتون معرفی کنم ... کتاب قرآن هم مثل بقیه کتاب ها باید مفهومی خونده بشه ... من چند باری کل قرآن رو خوندم اما هنوز فرصت مفهومی خوندن همش رو نداشتم ... اما همون چند جایی رو که با تامل خوندم و بهش ساعت ها فکر کردم .. خودش یه دریا منطقه 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ قصد جسارت ندارم به هیچ عنوان ولی شما به روح اعتقاد نداری و روانشناسی می خونی؟ خواهش میکنم. ولی ما تو کلاسهامون چیزی درباره روح و جن و...نمیخونیم. روانشناسی،مطالعه روی عکس العمل ها و رفتارهای انسان ها در مواجهه با پدیده های مختلف است. بیشتر هم اثر نویسندگان غربیه،ربطی به روح نداره. 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خوب شما معتقدی کلام خداست،از نظر کسیکه معتقده کلام یک آدم عادیه،این چیزها بی معنی میشه. همانطور که هر مکتبی که ادعای ارتباط با آسمان کرده ،یک کتاب داره و فکر میکنه اون کتابش کلام خداست. کتاب مهابراتا کتاب مقدس هندوان،کلا تو یک فاز دیگه است،اونها هم یک دنیایی برای خودشان متصور شدن نزد خدای خودشان. از نظر من علم نمیتواند موهومات را اثبات کند،چیزی که قابل تجربه و حس کردن نباشد اما گفته شود یک عده از ما بهترون قابل به درک آن هستند،میشود مغلطه. شما با علم توجیه کن اون داستان پادشاهی که برهنه اش کردند،تا متوجه بشی چطور میشه هزاران سنگ پیش پای علم انداخت تا آخر سر همان حرف خود را به کرسی نشاند.... وهم یا وجود داره یا نداره اگه وجود داره پس چرا علم تجربی بهش نرسیده اگه نداره پس چیزی که میبینیم جنسش چیست.خواهشا نگو وهم که تسلسل میشه اصلا شما با علم تجربی مثلا ترس رو برای من معنی کن بالاخره ترس یه چیزی هست که تو انسان بوجود میاد. البته اگه بوجود اینها حداقل اعتقاد داری!!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ وهم یا وجود داره یا ندارهاگه وجود داره پس چرا علم تجربی بهش نرسیده اگه نداره پس چیزی که میبینیم جنسش چیست.خواهشا نگو وهم که تسلسل میشه اصلا شما با علم تجربی مثلا ترس رو برای من معنی کن بالاخره ترس یه چیزی هست که تو انسان بوجود میاد. البته اگه بوجود اینها حداقل اعتقاد داری!!! ترس حاصل یک سری واکنش ها در مغز و تشدید ضربان قلب است. یعنی چی برای من معنی کن !!!! ندیدی کسانیکه ترس و استرس دارند،بهوشن یکسری قرص میدن که آرام بشن. اون قرص میره تو حلقوم روح؟ 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ ترس حاصل یک سری واکنش ها در مغز و تشدید ضربان قلب است.یعنی چی برای من معنی کن !!!! ندیدی کسانیکه ترس و استرس دارند،بهوشن یکسری قرص میدن که آرام بشن. اون قرص میره تو حلقوم روح؟ اون چیزی که من به عنوان ترس احساسش میکنم جنسش از چیه؟ از محلولات شیمیایی نیست که!!! مثال زیاده البته برای کسی که بخواد حقیقت رو ببینه مثل فکر کردن,خواب دیدن,شادی و یا بزرگترینش مفهوم زمان! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اون چیزی که من به عنوان ترس احساسش میکنم جنسش از چیه؟از محلولات شیمیایی نیست که!!! مثال زیاده البته برای کسی که بخواد حقیقت رو ببینه مثل فکر کردن,خواب دیدن,شادی و یا بزرگترینش مفهوم زمان! یعنی چی جنسش از چیه؟ اگه میخواهی به روح ربطش بدین و کرامت انسانی،گربه را هم بترسونی در میره،مگس را هم بترسونی در میره،اگر معتقدی همه اینها روح دارند که هیچی.... ترس حاصل یکسری از فیدبک های مغز نسبت به عاملی است که آن موجود احساس خطر میکند. دیگه نمیتونم بهتر توضیح بدم. تمامی این موارد مثل فکر کردن و خواب دیدن و شادی و.... از ویژگی های مغز انسان است که با آسیب دیدن مغز تمامی اینها دچار اختلال میشه. اگر مغز آسیب میبینه و تفکر و شادی و خواب....به هم میریزه،به معنای آسیب روحی نیست !!! 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی چی جنسش از چیه؟ اگه میخواهی به روح ربطش بدین و کرامت انسانی،گربه را هم بترسونی در میره،مگس را هم بترسونی در میره،اگر معتقدی همه اینها روح دارند که هیچی.... ترس حاصل یکسری از فیدبک های مغز نسبت به عاملی است که آن موجود احساس خطر میکند. دیگه نمیتونم بهتر توضیح بدم. تمامی این موارد مثل فکر کردن و خواب دیدن و شادی و.... از ویژگی های مغز انسان است که با آسیب دیدن مغز تمامی اینها دچار اختلال میشه. اگر مغز آسیب میبینه و تفکر و شادی و خواب....به هم میریزه،به معنای آسیب روحی نیست !!! شما روح رو به این خاطر قبول نداری چون با هیچ یک از ادراکات حسی قابل درک نیستند من هم میگم شما مفهومی مانند زمان رو اگه میتونی با یکی از ادراکات حسی ثابتش کن:ws2: 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من خودم خیلی دارم بهش فکر میکنم راستش این مجله روزهای زندگی خوندی؟ اون قسمت اونایی که مردند و زنده شدند مثلا طرف مسیحی بوده میبینه تو باغ پر گل مسیح اومده دنبالش یا اونی که مسلمون بوده دیده یه فرد با لباس سبز اومده ببین هر کی هر دینی داره یا هر چیزی فکر میکنه اون دینش حقه اونو دیده همه یه جورایی متوهم شدن واسه همین خودم هنوز به نتیجه ای نرسیدم فقط ناجور مغزمو مشغول کرده که اصلا هست یا نیست اگه هست چرا واسه ادمای مختلف فرق داره نباید مگه یه جور باشه اگه نیست پس چرا میترسیم یه جو.رایی فکر میکنم همه چیز همین دنیاست شایدم نباشه خب ببین اینکه کی اومده و چه لباسی داشته و اینا به اعتقاد ممکنه برگرده و هرکس با هرچیزی که بهش اعتقاد داره از این دنیا میره.ولی خب وجه مشترک همه اینهایی که گفتی اینه که "یکی اومده و با خودش بردتشون" این خودش یکسانه نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده