رفتن به مطلب

:::ازدواج موفق / دوره اول /شناخت و بینش:::

ارسال های توصیه شده

:::ازدواج موفق / دوره اول /شناخت و بینش:::

ezdevaj.jpg

مقدمه :

(وقتی بچه بودم چادر مامانمو سرم میکردمو با عروسکام مامان بازی میکردم اما هیچ وقت کسی نبود که نقش بابا رو بازی کنه .من فقط نقش بازی کردم اما این کافی نبود...

وقتی بچه بودم با بابام میرفتم در مغازه بابا میگفت مرد باش برو نون بخر و نون اور خونه باش اما همیشه نون را برای مامان میبردم ....

هیچ وقت نه مامان نه بابا بهم نگفتن زندگی یعنی چی ...گفتن اما اونچه لازم داشتم نگفتن..نگفتن خیانت چیه ؟نگفتن وقتی قراره مهریه سنگین بدی باید به چی دقت کنی ....من زندگی کردنو خوب یاد نگرفتن شایدم یاد گرفتم اما آدما رو هنوز نشناختن .... )

(پس از این که پروسه به ظاهر سخت و طولانی مدت خواستگاری از طرف آقا پسر انجام گرفت حالا وقتشه که دختر خانم به فکر فرورفته و تصمیمی قطعی برای آینده روشن خود بگیرد! . ....

اما دقیقا این اول دوراهی ..نه ببخشید چند راهی فکر است که آیا میشود یا نمی شود. .آیا این مرد همان شاهزاده رویاهام هست یا نه...آیا این پسر خوشبخت در چارچوب قالب ساخته شده توسط ذهن من قرار میگیرد یا خیر ؟

و انبوهی از سوالات عجیب و غریب دیگر ...دقیقا همین جاست که دختر خانم خوشبخت تصمیم میگیرد از دوستان و آشنایان اعم از خاله و عمه و همکلاسی و دختر همسایه که به تازگی عقد کرده است راهنمائی بطلبد . ...!

اما دقیقا پس از عملی کردن همین تصمیم بیشتر از قبل گیج میشود که کدام درست است و کدام غلط غافل از این که دنیای من با دنیای خاله و عمه و دختر همسایه از زمین تا مریخ بلکم بیشتر فاصله دارد. ....در اینجا دختر خانم خوشبخت تصمیمی جدی میگیرد و آن این است که بروم به سراغ فالگیرو رمال تا از آینده خبر دهند همین امر باعث میشود که مقادیر بسیار زیادی پول از کف دهد. ...

اما در نهایت پس از این که به شدت تردید پیدا کرد که آیا اری یا خیر به فکر مشاوره می افتد که تازه اگر خوش شانس باشد ! به این فکر می افتد. ...)

بندگان خوب خدا قبل از این که خواستگار بیاید و یا به خواستگاری بروید اول خودتان و سپس سایر ین را بشناسید.... نگاه کنید در جامعه ی اطراف ..دقت کنید در روابط انسانها و انتخاب کنید جفت خود را نه این که او شما را انتخاب کند و یا اقوام شما را برای او انتخاب کنند درست مثل این که از کاتالوگی انتخاب کرده باشید و سپس آن را به دست اورید .....

و این انتخاب مهم است چرا که قبل از این انتخاب می بایست شما خودتان را با تمام ریز و درشت های رفتاری و کرداری بشناسیدو دقت کنید که فرد منتخب مناسب این ریزو درشت ها باشد.....

ما برای مشاوره ازدواج چندین فاکتور مهم را مد نظر قرار میدهیم و عملا کاری به آنچه که قالب ذهنی نامیدمش نداریم زیرا که این آیتم ها مثل علامت استانداردی است برای ازدواج ...)

در جستار می توانیم شناخت مناسبی کسب کنیم از شخصیت خود و شخصیت مناسب برای ازدواج

در فصل اول از این دوره مباحث شخصیتی بررسی می شود در فصل دوم تفاوت های زنان با مردان...شاید در موردبعضی از مطالب آگاهی داشته باشید اما در این دوره قرار شناختی کامل نسبت به موضوع فراهم آید.

بعد از بیان شخصیت ها و کم کاستی های هر شخصیت تستی قرار میدم که شما برای خود میگیرید و نسبت به خود و پارتنر خود آگاهی پیدا میکنید ....

• Like 26
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 57
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اغلب در آشنائی های اولیه اتفاقی که رخ میدهد این است که دختر و پسر همدیگر را ملاقات میکنند یا عکس هم دیگر را میبینند .در همان برخورد اول شیفته زیبائی و فریبندگی و رفتار خوب و عالی او می شوند اما یواش یواش رابطه نزدیکتر می شود مشکلات شخصیتی و رفتاری در طرف مقابل ظاهر می شود ....

کار به جائی می رسد که ادامه ارتباط غیر ممکن می شود ....

چه کنیم که قبل از بروزمشکلات شناخت و به قول من بینش لازم را بدت آوریم

نکات زیر را به دقت بخوانید :

- اگر محبوب شما نیاز دارد همواره به او توجه کنید به قدری که احساس خفگی در ارتباط دارید.

-اگر محبوب شما زیاد کنترل میکند و در توجیه این رفتار جواب من عاشقتم دوستت دارم را بیان میکند

-اگر او منزوی و غیر اجتماعی به نظر می رسد و در توجیه میگوید من از جاهای شلوغ خوشم نمیاد یا طفره می رود

-اگر او در همه حال دست به دلالی و فریب کاری در مورد دیگران میزند

-اگر او خشک ..جدی و غیر قابل انعطاف است

باید کمی بیشتر دقت کنیم

• Like 22
لینک به دیدگاه

آدمها مثل پیاز هستند. لایه های مختلف دارند.

آدمها هم مثل بچه گربه ها متفاوت هستند...اگر به گربه ای که بچه دار شده نگاه کنید میبینید که یکی از بچه گربه ها میاد پیش شما خودشو لوس میکنه یکی دیگه میره پشت مامانش قایم میشه یکی دیگه واسه خودش اون اطراف پرسه میزنه و بی خیاله و یکی هم میاد و به شما پنجول میزنه

ادمها با هم متفاوت هستند شناخت این تفاوت ها خیلی مهمه

اعضای عزیز کلاس شما چقدر در مورد تفاوتهای شخصیتی میدونید؟

• Like 21
لینک به دیدگاه

خب واسه این که من خیلی حرف نزنم شما این تست را بزنید :

دائم به این فکر میکنه / فکر میکنم که آیا شریکم وفادار است ؟

حرفهایم را/ حرفهایش را حتی اگر تحسین و تمجید باشد منفی برداشت میکند؟

زیاد احساس میکند که مورد حمله قرار گرفته و در مقابل کوچکترین اختلاف سلیقه پرخاشگری بروز میدهد؟

همیشه می ترسد اطلاعات به شما بدهد شاید چون احساس میکند علیه خودش استفاده کنید؟

همیشه احتمال خیانت از طرف شما میدهد ؟

• Like 21
لینک به دیدگاه

ممکنه برخورد داشته باشید با آدمهائی که اول رابطه را خیلی پر هیجان و شورانگیز و رمانتیک آغاز کردند اما بعد رابطه مثل یه تیکه یخ سرد شد...

یا آدمهائی که اولش تاثیر مثبتی روی اطرافیان میذارن اما بعد از مدتی با خشم و کنترل از طرف اون فرد مواجهه می شوید ..

یا کسی که خیلی منظم و مقرراتی است و این نظم به شما اظراب میدهد

یا کسی که تکلیفتون باهاش روشن نیست امروز باد از شمال می وزد فردا از جنوب به سرعت تغییر در حالات رفتاری دارد

یا کسی که از محبت زیادی شما را خفه میکند....

اگه این ویژگی ها را در فردی دیدید باید یه زنگ خطر در ذهنتون روشن بشه چون ممکنه این فرد به قول روانشناسا اختلال شخصیت داشته باشه یا مهارتهای لازم واسه زندگی را نداشته باشد.....

اما به این سرعت نمیشه قضاوت کرد

اصلا بیاید از همین الان تو این کلاس روزه قضاوت بگیرید فقط بر اساس دلیل و مدرک منطقی رفتار آدمها رو بررسی کنیم

اگه به همچین مواردی برخورد کردید تا آخر شخصیت ها صبر کنید در صورتی که ویژگی های شخصیتی که بیان میکنم را در حد زیاد و پررنگ در اون فرد دیدی میشه احتمال اختلال داد اون وقت باید نسخه جدیدی بپیچید

• Like 19
لینک به دیدگاه

ممکنه برخورد داشته باشید با آدمهائی که اول رابطه را خیلی پر هیجان و شورانگیز و رمانتیک آغاز کردند اما بعد رابطه مثل یه تیکه یخ سرد شد...

یا آدمهائی که اولش تاثیر مثبتی روی اطرافیان میذارن اما بعد از مدتی با خشم و کنترل از طرف اون فرد مواجهه می شوید ..

یا کسی که خیلی منظم و مقرراتی است و این نظم به شما اظراب میدهد

یا کسی که تکلیفتون باهاش روشن نیست امروز باد از شمال می وزد فردا از جنوب به سرعت تغییر در حالات رفتاری دارد

یا کسی که از محبت زیادی شما را خفه میکند....

اگه این ویژگی ها را در فردی دیدید باید یه زنگ خطر در ذهنتون روشن بشه چون ممکنه این فرد به قول روانشناسا اختلال شخصیت داشته باشه یا مهارتهای لازم واسه زندگی را نداشته باشد.....

اما به این سرعت نمیشه قضاوت کرد

اصلا بیاید از همین الان تو این کلاس روزه قضاوت بگیرید فقط بر اساس دلیل و مدرک منطقی رفتار آدمها رو بررسی کنیم

اگه به همچین مواردی برخورد کردید تا آخر شخصیت ها صبر کنید در صورتی که ویژگی های شخصیتی که بیان میکنم را در حد زیاد و پررنگ در اون فرد دیدی میشه احتمال اختلال داد اون وقت باید نسخه جدیدی بپیچید

• Like 6
لینک به دیدگاه

یه وقتی بود که همه ازدواجها سنتی بود ..آدمها تو جامعه کوچیی زندگی میکردن همه همو میشناختن .....

اما الان مسی ماری به دیگری نداره هر کی داره ماست خودشو میخوره ازدوج تو این جامعه از طریق همین اینترنت خودمون یا بنگاه همسریابی یا تو یه پاساژ وقتی داری خرید میکنی با یه شماره تلفن یا از طریق یه دوست اتفاق میوفته ....وقتی

اشنائی این شکلی رخ میدهد احتمال آشنائی با فردی که دچار مشکلات شخصیتی و مهارتهای زندگی است بیشتر و بیشتر میشه

• Like 17
لینک به دیدگاه

زمان کلاس امروز تموم شده

اعضای عزیز و محترم

چند تا کار کوچیک انجام بدین

هر کدوم یه تعریف از ازدواج

اهداف بلند مدت تا 5 سال آینده خودتون

به علاوه لیستی از خصوصایت اخلاقی خودتون تهیه کنید

اجباری نیست که اینجا قرارش بدین همین که نسبت به این موضوع آگاهی داشته باشین برام کافیه که با یه پیش زمینه از اولین شخصیت و شناخت روی اون شخصیت شروع کنیم که کار زودتر پیش بره :icon_gol:

ممنون از حضورتون

سوالی اگر داشتین اینجا قرار بدین من جواب میدم

• Like 16
لینک به دیدگاه

شنبه این شخصیت را قرار ندادم( به علت ازدیاد مهمانان ) امروز میذارم بخونید اگر سواالی داشتید بپرسید تا چهارشنبه جواب بدم

شخصیت اول :

بد بین /پارانوئید

شاید فردی شیک پوش و آرام باشد

یا فردی با وقار و زیبا اما در واقع حقیقت چیزی غیر از این است

ممکنه افراد با ویژگی های بارز بدبینی ازهر نوع گفتگوئی صمیمی را در مورد خوداجتناب کنند

همه ما باید گاهی در زندگی محتاط باشیم همه ما باید گاهی دفاعی بر خورد کنیم نباید مثل آدمهای ساده لوح رفتار کنیم اما کسی که ویژگی برجسته اش بدبینی است یه کم بیشتر از بقیه حالت دفاعی به خود میگیرد

ویژگی بارز این شخصیت عدم اعتماد به دیگران است شعار زندگی اش :به کسی اعتماد نداشته باش

به عنوان افراد کینه ای شهرت دارند گناه کسی را نمیبخشند حتی اگر در مورد اون اشتباه کرده باشند

دیگران همیشه عامل مشکلاتشون هستند این خیلی آزار دهنده است که هیچ وقت زیر بار نمیروند که خود مسئول کارهای خود هستند اگر خطائی رخ داده همیشه دیگران مقصر نیستند

افکار دوقطبی و سفید و سیاه دارند

احتمال پرخاشگری و خشونت بسیار بالاست

این نوع افراد معمولا از مادر و پدری سخت گیر و تحقیر کننده و بی عاطفه زاده شده اند

در کودکی دائما به آنها پیام داده شده که تو خطا کردی و مترکب گناه شدی و باید مجازات شوی

یعنی میشه از نوع رفتار والدین این فرد هم به شناخت رسید اگر مادرو پدری سخت گیرو کنترل گر دارند یا والدینی که به نوعی اعتیاد(اعتیاد به مواد /الکل/خوردن/دروغ گفتن/جنسی)دارند میشه حدس زد که این فرد رگه هائی از بدبینی در وجودش هست

فرد پارانوئید در نوع خفیف در رابطه عاطفی فردی شکاک و پر دردسر است از برقراری رابطه صمیمی اجتناب میکند

مکانیسم دفاعی اصلی پارانوئید فرافکنی است یعنی انکار کامل خشم و دشمنی خود و دیدن آن در دیگران

قبول دارید زندگی با چنین فردی خیلی سخته ؟

لجات و تمایل به کنترل کردن دیگران و کنایه زنی در او مشاهده میشود

در صورتی که یک پارانوئید در حد اختلا شخصیت از سمت معشوق طرد و تحقیر شود به یک بمب متحرک تبدیل می شود هر کاری ازش بر میادحتی اسد پاشی تو صورت پارتنرش

حالا چرا بعضیا جذب همچین آدم هائی می شوند؟

بعضی از ما به سمت آدمهای عجیب و یا مرموز و متفاوت جذب می شویم

بعضی از ما بلافاصله بعد از این که میبینیم طرف مقابل زخمی و آسیب دیده است جذب او می شویم و چتر حمایتی باز میکنیم ( مامان یا باباش می شیم )

باید از خودتون بپرسید چرا من نیاز به مراقبت از فردی دارم که فحاشی میکنه و و پرخاشگره و ....

آیا پدرو مادر من هم ویژی هائی شبیه به این آدم دارند ؟

شاید چون رفتارش برایم آشنات و من تمام زندگی ام را صرف اثبات وفاداری به والدینم کردم علاقه مند به چنین فردی شدم

• Like 13
لینک به دیدگاه

شخصیت اول :

بد بین /پارانوئید

شاید فردی شیک پوش و آرام باشد

یا فردی با وقار و زیبا اما در واقع حقیقت چیزی غیر از این است

ممکنه افراد با ویژگی های بارز بدبینی ازهر نوع گفتگوئی صمیمی را در مورد خوداجتناب کنند

همه ما باید گاهی در زندگی محتاط باشیم همه ما باید گاهی دفاعی بر خورد کنیم نباید مثل آدمهای ساده لوح رفتار کنیم اما کسی که ویژگی برجسته اش بدبینی است یه کم بیشتر از بقیه حالت دفاعی به خود میگیرد

ویژگی بارز این شخصیت عدم اعتماد به دیگران است شعار زندگی اش :به کسی اعتماد نداشته باش

به عنوان افراد کینه ای شهرت دارند گناه کسی را نمیبخشند حتی اگر در مورد اون اشتباه کرده باشند

دیگران همیشه عامل مشکلاتشون هستند این خیلی آزار دهنده است که هیچ وقت زیر بار نمیروند که خود مسئول کارهای خود هستند اگر خطائی رخ داده همیشه دیگران مقصر نیستند

افکار دوقطبی و سفید و سیاه دارند

احتمال پرخاشگری و خشونت بسیار بالاست

این نوع افراد معمولا از مادر و پدری سخت گیر و تحقیر کننده و بی عاطفه زاده شده اند

در کودکی دائما به آنها پیام داده شده که تو خطا کردی و مترکب گناه شدی و باید مجازات شوی

یعنی میشه از نوع رفتار والدین این فرد هم به شناخت رسید اگر مادرو پدری سخت گیرو کنترل گر دارند یا والدینی که به نوعی اعتیاد(اعتیاد به مواد /الکل/خوردن/دروغ گفتن/جنسی)دارند میشه حدس زد که این فرد رگه هائی از بدبینی در وجودش هست

فرد پارانوئید در نوع خفیف در رابطه عاطفی فردی شکاک و پر دردسر است از برقراری رابطه صمیمی اجتناب میکند

مکانیسم دفاعی اصلی پارانوئید فرافکنی است یعنی انکار کامل خشم و دشمنی خود و دیدن آن در دیگران

قبول دارید زندگی با چنین فردی خیلی سخته ؟

لجات و تمایل به کنترل کردن دیگران و کنایه زنی در او مشاهده میشود

در صورتی که یک پارانوئید در حد اختلا شخصیت از سمت معشوق طرد و تحقیر شود به یک بمب متحرک تبدیل می شود هر کاری ازش بر میادحتی اسد پاشی تو صورت پارتنرش

حالا چرا بعضیا جذب همچین آدم هائی می شوند؟

بعضی از ما به سمت آدمهای عجیب و یا مرموز و متفاوت جذب می شویم

بعضی از ما بلافاصله بعد از این که میبینیم طرف مقابل زخمی و آسیب دیده است جذب او می شویم و چتر حمایتی باز میکنیم ( مامان یا باباش می شیم )

باید از خودتون بپرسید چرا من نیاز به مراقبت از فردی دارم که فحاشی میکنه و و پرخاشگره و ....

آیا پدرو مادر من هم ویژی هائی شبیه به این آدم دارند ؟

شاید چون رفتارش برایم آشنات و من تمام زندگی ام را صرف اثبات وفاداری به والدینم کردم علاقه مند به چنین فردی شدم

• Like 6
لینک به دیدگاه

سوالاتی که جواب دادین مربوط میشه به این شخصیت جواب این سوالات مشخص میکنه که خود شما تا چه اندازه این ویژگی را دارید در صورتی که ویژگی بدبینی در شما پررنگ است طبیعتا آدمهای وابسته به شما جذب می شوند یا بر عکس

حالا چرا این شخصیت را اول انتخاب کردم ؟گستردگی این ویژگی ( اینقدر زیاده که میگم ویژگی ) در بین ایرانی ها زیاده بخاطر موقعیت های تاریخی که درش قرار دارند و نوع فرهنگ

حالا اگر من عاشق چنین فردی شدم چه کار کنم ؟یا این که اصلا با چنین فردی ازدواج کرده باشم ؟

مهمترین اصل در ارتباط با چنین ویژگی اینه که اجازه بدین اندک اندک به شما اعتماد کند از جمله هائی شبیه به این که چرا نمیتونی بهم اعتماد کنی پرهیز کنید

همیشه قاطعانه رفتار کنید( رفتار قاطعانه یعنی من در نهایت احترام شرایط خودمو بیان کنم)

در شرایط سخت و بحرانی معمولا شما ویژگی های پارانوئید را میبینید در این شرایط تنها راه کمک به حل مشکل اینه که سکوت کنید وهمدلی داشته باشید

• Like 12
لینک به دیدگاه

سوالاتی که جواب دادین مربوط میشه به این شخصیت جواب این سوالات مشخص میکنه که خود شما تا چه اندازه این ویژگی را دارید در صورتی که ویژگی بدبینی در شما پررنگ است طبیعتا آدمهای وابسته به شما جذب می شوند یا بر عکس

حالا چرا این شخصیت را اول انتخاب کردم ؟گستردگی این ویژگی ( اینقدر زیاده که میگم ویژگی ) در بین ایرانی ها زیاده بخاطر موقعیت های تاریخی که درش قرار دارند و نوع فرهنگ

حالا اگر من عاشق چنین فردی شدم چه کار کنم ؟یا این که اصلا با چنین فردی ازدواج کرده باشم ؟

مهمترین اصل در ارتباط با چنین ویژگی اینه که اجازه بدین اندک اندک به شما اعتماد کند از جمله هائی شبیه به این که چرا نمیتونی بهم اعتماد کنی پرهیز کنید

همیشه قاطعانه رفتار کنید( رفتار قاطعانه یعنی من در نهایت احترام شرایط خودمو بیان کنم)

در شرایط سخت و بحرانی معمولا شما ویژگی های پارانوئید را میبینید در این شرایط تنها راه کمک به حل مشکل اینه که سکوت کنید وهمدلی داشته باشید

• Like 3
لینک به دیدگاه

شخصیت بعدی :

ایا در موقعیت هائی که مرکز توجه قرار ندارید راحت نیستید؟

آیا تمایل به رفتارهای کم عمق و سطحی دارید و به سرعت تغییر عقیده میدهید؟

آیا از ظاهر خود برای جلب توجه استفاده میکنید/

احساس حسادت در وجود شما چه مقدار است ( از یک تا صد نمره دهید)

صحبت های شما / او فاقد جزئیات و اغواگرانه است ؟

آیا تلقین پذیر هستید؟

شخصیت نمایشی / هیستریونیک /اقیانوس احساسات به عمق یک سانتی متر

• Like 13
لینک به دیدگاه

شخصیت بعدی :

ایا در موقعیت هائی که مرکز توجه قرار ندارید راحت نیستید؟

آیا تمایل به رفتارهای کم عمق و سطحی دارید و به سرعت تغییر عقیده میدهید؟

آیا از ظاهر خود برای جلب توجه استفاده میکنید/

احساس حسادت در وجود شما چه مقدار است ( از یک تا صد نمره دهید)

صحبت های شما / او فاقد جزئیات و اغواگرانه است ؟

آیا تلقین پذیر هستید؟

شخصیت نمایشی / هیستریونیک /اقیانوس احساسات به عمق یک سانتی متر

• Like 3
لینک به دیدگاه

نکته مهم

تمام ویژگی های شخصیتی که مینویسم در همه ما هست اما در برخی ویژگی ها بعضی از ما قوی تر و بعضی ضعیف تر هستیم

ویژگی های این شخصیت خیلی واضحه

مثلا این که اگر از سوی جمع توجه لاز م را دریافت نکند عصبانی می شوند

معمولا این دسته از افراد شور و هیجان عجیبی دارند

احتمالا بیشتر وقت خود را در فروشگاههای لباس و .. میگذرانند

افکار واعتقادات عمیق و خاصی ندارند

بر عکس بدبین ها احساس صمیمیت و نزدیکی شدیدی نسبت به اطرافیان دارند.

معمولا این نوع افراد در خانواده هائی رشد کرده اند که مادر و پدر روش تربیتی متضادی دارند

این افراد نیازهای عاطفی خود را از راه تحسین و توجه دیگران تامین میکنند

در بین خانم ها این ویژگی برجسته تر است .

افراط و زیاده روی در این نوع افراد بسیار زیاد است

برای کنار آمدن با این شخصیت میتوانید از قرار داد در راوبط و خواسته ها استفاده کنید .....باید حدو مرزهای قاطع و روشنی تعیین کنید دائم به این فرد فیدبک دهید و او را تحسین کنید ..صمیمیت و همدلی او را تقویت کنیداز او توقعات واقعی داشته باشید

چرا من جذب چنین فردی میشوم ؟

احتمالا شما کسی هستید که فقط به رابطه عاطفی و احساسات بدون منطق فکر میکنید

آیا شما فقط به فکر ارضاء نیازهای جنسی در ارتباطات خود هستید

ممکنه خود شما هم هیستریونیک باشید :)

مهمترین دلیل میتونه این باشه که شما بخش های احساسی خود را زیاد زندگی نکرده اید و در بیشتر زندگی فردی خشک و منطقی و منزوی بوده اید

• Like 11
لینک به دیدگاه

نکته مهم

تمام ویژگی های شخصیتی که مینویسم در همه ما هست اما در برخی ویژگی ها بعضی از ما قوی تر و بعضی ضعیف تر هستیم

ویژگی های این شخصیت خیلی واضحه

مثلا این که اگر از سوی جمع توجه لاز م را دریافت نکند عصبانی می شوند

معمولا این دسته از افراد شور و هیجان عجیبی دارند

احتمالا بیشتر وقت خود را در فروشگاههای لباس و .. میگذرانند

افکار واعتقادات عمیق و خاصی ندارند

بر عکس بدبین ها احساس صمیمیت و نزدیکی شدیدی نسبت به اطرافیان دارند.

معمولا این نوع افراد در خانواده هائی رشد کرده اند که مادر و پدر روش تربیتی متضادی دارند

این افراد نیازهای عاطفی خود را از راه تحسین و توجه دیگران تامین میکنند

در بین خانم ها این ویژگی برجسته تر است .

افراط و زیاده روی در این نوع افراد بسیار زیاد است

برای کنار آمدن با این شخصیت میتوانید از قرار داد در راوبط و خواسته ها استفاده کنید .....باید حدو مرزهای قاطع و روشنی تعیین کنید دائم به این فرد فیدبک دهید و او را تحسین کنید ..صمیمیت و همدلی او را تقویت کنیداز او توقعات واقعی داشته باشید

چرا من جذب چنین فردی میشوم ؟

احتمالا شما کسی هستید که فقط به رابطه عاطفی و احساسات بدون منطق فکر میکنید

آیا شما فقط به فکر ارضاء نیازهای جنسی در ارتباطات خود هستید

ممکنه خود شما هم هیستریونیک باشید :)

مهمترین دلیل میتونه این باشه که شما بخش های احساسی خود را زیاد زندگی نکرده اید و در بیشتر زندگی فردی خشک و منطقی و منزوی بوده اید

• Like 4
لینک به دیدگاه

سوالات مربوط به موضوع بچه و بچه دار شدن و سن ازدواج در تاپیکی جداگانه بررسی می شود

اما فکر کنم بهتره یه کم در مرود شخصیت اول بیشتر بگم چون اشاره کردید که کمی نامفهوم یا تخصصیه

فرد پارانویا کسیه که دوستانشو گزینشی انتخاب میکنه بر عکس شخصیت دوم که با همه به سرعت صمیمی می شود .

پارانویا اطلاعات را گزینشی می دهد .آدم مرموزی نیست یه وقت تصور نکنید با آدمی مثل شرلوک هولمز طرف هستید اما دیدگاه بنیادیش اینه که بخور تا خورده نشی

اگه وسط جمع باهاش شوخی کنی فکر میکنه از قبل برنامه این شوخی ریخته شده تا اونو ضایع کنی

پارانویا به هر کدام از دوستانش بخشی از زندگی اش را میگوید همه برگهای برنده را برای یک نفر رو نمیکند

معمولا این دسته افراد دیر ازدواوج میکنند

از کنجکاوی و شناخت بقیه لذت میبرند

در کل نمیشه گفت همسر خوبیه

چند تا فیلم معرفی میکنم برای بهتر فهمیدن شخصیت ها

فیلم خیابان هانور /فیلم قرمز به بخش های حسادتی این شخصیت

• Like 11
لینک به دیدگاه

سوالات مربوط به موضوع بچه و بچه دار شدن و سن ازدواج در تاپیکی جداگانه بررسی می شود

اما فکر کنم بهتره یه کم در مرود شخصیت اول بیشتر بگم چون اشاره کردید که کمی نامفهوم یا تخصصیه

فرد پارانویا کسیه که دوستانشو گزینشی انتخاب میکنه بر عکس شخصیت دوم که با همه به سرعت صمیمی می شود .

پارانویا اطلاعات را گزینشی می دهد .آدم مرموزی نیست یه وقت تصور نکنید با آدمی مثل شرلوک هولمز طرف هستید اما دیدگاه بنیادیش اینه که بخور تا خورده نشی

اگه وسط جمع باهاش شوخی کنی فکر میکنه از قبل برنامه این شوخی ریخته شده تا اونو ضایع کنی

پارانویا به هر کدام از دوستانش بخشی از زندگی اش را میگوید همه برگهای برنده را برای یک نفر رو نمیکند

معمولا این دسته افراد دیر ازدواوج میکنند

از کنجکاوی و شناخت بقیه لذت میبرند

در کل نمیشه گفت همسر خوبیه

چند تا فیلم معرفی میکنم برای بهتر فهمیدن شخصیت ها

فیلم خیابان هانور /فیلم قرمز به بخش های حسادتی این شخصیت

• Like 3
لینک به دیدگاه

دقت کنید با دیدن هر شخصیت به خودتون برچسب نزنید که وای خدایا من این شخصیتو دارم !!!!

شما از تمام شخصیت هائی که مینویسم دارید اما بعضی بیشتر و بعضی کمتر

فقط و فقط در خود دقت کنید که چقدر این ویژگی در شما بد عمل میکنه متناسب با عملکرد هر شخصیت شما جفت خودتونو جذب میکنید

• Like 9
لینک به دیدگاه

دقت کنید با دیدن هر شخصیت به خودتون برچسب نزنید که وای خدایا من این شخصیتو دارم !!!!

شما از تمام شخصیت هائی که مینویسم دارید اما بعضی بیشتر و بعضی کمتر

فقط و فقط در خود دقت کنید که چقدر این ویژگی در شما بد عمل میکنه متناسب با عملکرد هر شخصیت شما جفت خودتونو جذب میکنید

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...