سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ سایت خبر آنلاین گفتگویی با آخوند شجونی انجام داده که بخشی از آن را در زیر می خوانید: خبر آنلاین:آقای احمدینژاد همان سال 84هم می گفت که مشکل ما زلف دختران نیست ولی همین مردمی که میگویید الان منتقد ایشان هستند به آقای احمدینژاد رای دادند. بنابراین سیاست های فرهنگی ایشان خیلی هم فرق نکرده است. آخوند شجونی:من میگویم درباره همان هم احمدینژاد اشتباه کرد. آقای احمدینژاد میترسد که زلف دختران را برایش بهانه کنند و بعد یک پوست موزی زیر پایش بیندازند و کله پایش کنند! آن وقتها هم خودش حرف درستی نزد. ما درباره حجاب قانون داریم، کی باید آن را اجرا کند؟ دولت.قانون برای حجاب هم نصحیت دارد و هم شلاق. این قانون را چه کسی باید اجرا کند؟ بنده شجونی یا دولت؟ دولت اشتباه میکند که مدام می گوید ما باید فرهنگ سازی کنیم. 1400 سال است که فرهنگسازی کردیم. یعنی مردم نمیدانند حجاب واجب شرعی است؟ قمار حرام است؟ دولت بهانه میآورد. نمیدانم این دولت با همه سلامتش چه مشکلی دارد که قانون را اجرا نمیکند. باید بررسی کرد. من عقیدهام این است که همان طور که زورکی رضاخان چادر مردم را برداشت باید زورکی سر زنها چادر گذاشت .خبر آنلاین :این حرف را کسی قبول میکند؟ آخوند شجونی:این حرف ملی، ایرانی و مذهبی است. خبر آنلاین :زورکی که نمیشود مردم را دین دارد کرد! آخوند شجونی:زورکی باید گذاشت. دختری که با لباس خواب! در خیابان آمده، دارد جامعه ما را آتش میزند. او جوانهای عزب ما را آتش میزند و تحریک میکنند. جوان هم که نمیتوانند ارضا شود دیوانه میشود و یک کارد برمیدارند! صفحات حوادث روزنامهها را شما انگار نمیخوانید؟! برخی از فیلمهای محرمانه را به من، آقای مهدوی کنی و امام کاشانی دادند که شما ببینید خوابتان نمیبرد. خبرآنلاین: ولی ناهنجاریهای اجتماعی چند عاملی است و نباید یک جانبه به آن نگاه کنیم. آخوند شجونی:چند عاملی هست. من هم قبول دارم.من اروپا هم رفتهام. ولی به خدا این جور که برخی از دخترهای ما در خیابان راه میروند، آنجا ندیدم!:banel_smiley_4: خبر آنلاین:این فرمایش اول شما کمی تند نیست؟ فکر نمیکنید کسی در لباس شما باید زبان موعظه طلبانهتری داشته باشد و این قدر تند حرف نزند؟ در سوالهای کاربران ما هم هست که از شما به خاطر ادبیاتتان انتقاد کردند. آخوند شجونی :من این را قبول ندارم. بنده 30 سال است این طور حرف میزنم. این حرفها بی خود است. باید حالی این دخترها کرد که عزیز من تو اگر مثل یک جواهری، نباید این جور خودت را عرضه کنی. ما زورنمیگویم. ما فرهنگی حرف میزنیم. منتها اگر کسی بخواهد جامعه را به گند بکشاند، ما میایستیم. من کی گفتم این دختر 18 سالهای که مدرسه میرود را به زور چادری کنیم؟ برخیها با اسلام مبارزه میکنند. آدم میفهمد که چه کسی به دین دهن کجی میکند. 28 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ این همه تناقض تو طرز فکر و بیان یک نفر :icon_pf (34): 13 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ این خیلی با حاله با روز انلاین مصاحبه کرده بود سوتی داده بود بعد همه جا انکار میکرد دوسه روز بعد فایل مصاحبش منتشر شد دیگه حرفی نزد تو قضیه هاله نور هم که یاور استاد بودن ایشون 13 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ آخرش چی شد زوری چادر سر دخترا بکنن یا نه؟ 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ایشون کی هستن؟تا حالا اسمشون رو نشنیده بودم 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ نمیشه زورکی عقل تو سر بعضی ها گذاشت؟!!!! 10 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ نمیشه زورکی عقل تو سر بعضی ها گذاشت؟!!!! مثل اینکه نمیشه 4 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ این خودش فهمید چی می خواد بگه آیا؟! 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ میگن دوتا چیز هس که عقل رو زایل می کنه یکی خوردن شراب زیادی یکی هم دروس اخوندی راست گفتن 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا بیراه هم نگفته. رضا شاه با زور چادر از سر مردم برداشت مردم هم با زور بیرونش کردن. خلاصه هر کی با زور بخواد با مردم تا کنه با زور هم رانده میشه. نمیدونم چرا بعضی ها تاریخ نمیخونن. سرمستی پست و مقام بهشون فرصت نمیده یکم از تاریخ عبرت بگیرند. 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من هنوز معتقدم زن ها را باید در گونی کرد و فقط دو تا سوراخ برای چشمشان باز کرد. چون بعضی از مردان مومن،فوق العاده آستانه تحریکشان پایین است. 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من هنوز معتقدم زن ها را باید در گونی کرد و فقط دو تا سوراخ برای چشمشان باز کرد. چون مومنین به طرز وحشتناکی هوسبازند و آستانه تحریکشان پایین است. حالا اگر چشمای شهلا داشته باشه تکلیف چیه حاج آقا؟ 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ حالا اگر چشمای شهلا داشته باشه تکلیف چیه حاج آقا؟ جلوی سراخ گونی را با نخ به صورت شبکه شبکه میدوزیم تا از سوراخ های ریز بتونه ببینه. این چشم های مومنین که چشم نیست لامصب، میکروسکوپ الکترونیه از هرجا بتونه به سمت نامحرم تیر زهرآلود شلیک میکنه. :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ این چشم های مومنین که چشم نیست لامصب، میکروسکوپ الکترونیه از هرجا بتونه به سمت نامحرم تیر زهرآلود شلیک میکنه. :icon_pf (34): اینو خوب اومدی گاهی وقت ها پشت سرمون هم چشم داره دبیرستان یکی داشتیم که چشماش مثل عقاب بود بهش می گفتیم لکه زردت قویه (لکه زرد در تیز بینی نقش داره ) جنسیت مورچه رو تشخیط میداد از 8 فرسخی:jawdrop: 7 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من هنوز معتقدم زن ها را باید در گونی کرد و فقط دو تا سوراخ برای چشمشان باز کرد. چون مومنین به طرز وحشتناکی هوسبازند و آستانه تحریکشان پایین است. چرا توهین می کنید؟؟؟ چطور میتونید همچین جرفی بزنید وادعای عقل و ادب نیز داشته باشید. متاسفم براتون 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ چرا توهین می کنید؟؟؟چطور میتونید همچین جرفی بزنید وادعای عقل و ادب نیز داشته باشید. متاسفم براتون من هم برای خودم متاسفم.... 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من هم برای خودم متاسفم.... بایدم برای خودت متاسف باشی 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ بایدم برای خودت متاسف باشی راه توبه را به ما نشان بده ای مرد اخلاق و ادب.... 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ راه توبه را به ما نشان بده ای مرد اخلاق و ادب.... اول باید از ته قلب پشیمان باشی بعد باید اعلام کنی پشیمانیت را سپس توبه کنی و نباید توبه در خلوت باشد پس از ان قصد به جبران نمایی در اخرین مرحله می توانی با جبران کردن اشتباهت این راه را به پایان برسانی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده