رفتن به مطلب

همان طور که زورکی رضاخان چادر مردم را برداشت باید زورکی سر زنها چادر گذاشت.

ارسال های توصیه شده

سایت خبر آنلاین گفتگویی با آخوند شجونی انجام داده که بخشی از آن را در زیر می خوانید:

خبر آنلاین:آقای احمدی​نژاد همان سال 84هم می گفت که مشکل ما زلف دختران نیست ولی همین مردمی که می​گویید الان منتقد ایشان هستند به آقای احمدی​نژاد رای دادند. بنابراین سیاست های فرهنگی ایشان خیلی هم فرق نکرده است.

آخوند شجونی:من می​گویم درباره همان هم احمدی​نژاد اشتباه کرد. آقای احمدی​نژاد می​ترسد که زلف دختران را برایش بهانه کنند و بعد یک پوست موزی زیر پایش بیندازند و کله پایش کنند! آن وقت​ها هم خودش حرف درستی نزد. ما درباره حجاب قانون داریم، کی باید آن را اجرا کند؟ دولت.قانون برای حجاب هم نصحیت دارد و هم شلاق. این قانون را چه کسی باید اجرا کند؟ بنده شجونی یا دولت؟ دولت اشتباه می​کند که مدام می گوید ما باید فرهنگ سازی کنیم. 1400 سال است که فرهنگ​سازی کردیم. یعنی مردم نمی​دانند حجاب واجب شرعی است؟ قمار حرام است؟ دولت بهانه می​آورد. نمی​دانم این دولت با همه سلامتش چه مشکلی دارد که قانون را اجرا نمی​کند. باید بررسی کرد. من عقیده​ام این است که همان طور که زورکی رضاخان چادر مردم را برداشت باید زورکی سر زنها چادر گذاشت

.خبر آنلاین :این حرف را کسی قبول می​کند؟

آخوند شجونی:این حرف ملی، ایرانی و مذهبی است.

خبر آنلاین :زورکی که نمی​شود مردم را دین دارد کرد!

آخوند شجونی:زورکی باید گذاشت. دختری که با لباس خواب! در خیابان آمده، دارد جامعه ما را آتش می​زند. او جوان​های عزب ما را آتش می​زند و تحریک می​کنند. جوان هم که نمی​توانند ارضا شود دیوانه می​شود و یک کارد برمی​دارند! صفحات حوادث روزنامه​ها را شما انگار نمی​خوانید؟! برخی از فیلم​های محرمانه را به من، آقای مهدوی کنی و امام کاشانی دادند که شما ببینید خوابتان نمی​برد.

خبرآنلاین: ولی ناهنجاری​های اجتماعی چند عاملی است و نباید یک جانبه به آن نگاه کنیم.

آخوند شجونی:چند عاملی هست. من هم قبول دارم.من اروپا هم رفته​ام. ولی به خدا این جور که برخی از دخترهای ما در خیابان راه می​روند، آنجا ندیدم!:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

خبر آنلاین:این فرمایش اول شما کمی تند نیست؟ فکر نمی​کنید کسی در لباس شما باید زبان موعظه طلبانه​تری داشته باشد و این قدر تند حرف نزند؟ در سوال​های کاربران ما هم هست که از شما به خاطر ادبیاتتان انتقاد کردند.

آخوند شجونی :من این را قبول ندارم. بنده 30 سال است این طور حرف می​زنم. این حرف​ها بی خود است. باید حالی این دخترها کرد که عزیز من تو اگر مثل یک جواهری، نباید این جور خودت را عرضه کنی. ما زورنمی​گویم. ما فرهنگی حرف می​زنیم. منتها اگر کسی بخواهد جامعه را به گند بکشاند، ما می​ایستیم. من کی گفتم این دختر 18 ساله​ای که مدرسه می​رود را به زور چادری کنیم؟ برخی​ها با اسلام مبارزه می​کنند. آدم می​فهمد که چه کسی به دین دهن کجی می​کند.

• Like 28
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این خیلی با حاله

با روز انلاین مصاحبه کرده بود سوتی داده بود بعد همه جا انکار میکرد دوسه روز بعد فایل مصاحبش منتشر شد دیگه حرفی نزد

تو قضیه هاله نور هم که یاور استاد بودن ایشون

• Like 13
لینک به دیدگاه

اتفاقا بیراه هم نگفته. رضا شاه با زور چادر از سر مردم برداشت مردم هم با زور بیرونش کردن. خلاصه هر کی با زور بخواد با مردم تا کنه با زور هم رانده میشه. نمیدونم چرا بعضی ها تاریخ نمیخونن. سرمستی پست و مقام بهشون فرصت نمیده یکم از تاریخ عبرت بگیرند.

• Like 9
لینک به دیدگاه

من هنوز معتقدم زن ها را باید در گونی کرد و فقط دو تا سوراخ برای چشمشان باز کرد.

چون بعضی از مردان مومن،فوق العاده آستانه تحریکشان پایین است.

• Like 9
لینک به دیدگاه

چون مومنین به طرز وحشتناکی هوسبازند و آستانه تحریکشان پایین است.

حالا اگر چشمای شهلا داشته باشه تکلیف چیه حاج آقا؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
حالا اگر چشمای شهلا داشته باشه تکلیف چیه حاج آقا؟

جلوی سراخ گونی را با نخ به صورت شبکه شبکه میدوزیم تا از سوراخ های ریز بتونه ببینه.

این چشم های مومنین که چشم نیست لامصب، میکروسکوپ الکترونیه از هرجا بتونه به سمت نامحرم تیر زهرآلود شلیک میکنه. :icon_pf (34):

• Like 7
لینک به دیدگاه

این چشم های مومنین که چشم نیست لامصب، میکروسکوپ الکترونیه از هرجا بتونه به سمت نامحرم تیر زهرآلود شلیک میکنه. :icon_pf (34):

اینو خوب اومدی گاهی وقت ها پشت سرمون هم چشم داره

دبیرستان یکی داشتیم که چشماش مثل عقاب بود بهش می گفتیم لکه زردت قویه (لکه زرد در تیز بینی نقش داره ) جنسیت مورچه رو تشخیط میداد از 8 فرسخی:jawdrop:

• Like 7
لینک به دیدگاه

چون مومنین به طرز وحشتناکی هوسبازند و آستانه تحریکشان پایین است.

چرا توهین می کنید؟؟؟

چطور میتونید همچین جرفی بزنید وادعای عقل و ادب نیز داشته باشید.

متاسفم براتون

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا توهین می کنید؟؟؟

چطور میتونید همچین جرفی بزنید وادعای عقل و ادب نیز داشته باشید.

متاسفم براتون

من هم برای خودم متاسفم.... :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
راه توبه را به ما نشان بده ای مرد اخلاق و ادب.... :sigh:

اول باید از ته قلب پشیمان باشی

بعد باید اعلام کنی پشیمانیت را

سپس توبه کنی و نباید توبه در خلوت باشد

پس از ان قصد به جبران نمایی

در اخرین مرحله می توانی با جبران کردن اشتباهت این راه را به پایان برسانی

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...