شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ داماد گلم بذار مرخصی بهم خوش بگذره مجبور شدم منتقل کنم تالار عکس این یعنی خانم خانوما مایو نپوش با چادر بپر تو آب لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی همونطور که به مملکت گند زدید، به استخر هم گند بزنید و کثیفش کنید!! خیلی هم خوووووووب! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اون کلمه استخر سر هم نوشته شده ها اشتپاه تایپیه. درستش اینه: خواهرم هنگام شنا است، خر را با چادرت معطر کن. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ داماد گلم بذار مرخصی بهم خوش بگذره مجبور شدم منتقل کنم تالار عکساین یعنی خانم خانوما مایو نپوش با چادر بپر تو آب مادر زن هر عکسیو که نباید فرستاد تالار عکس آخه! من برم تالار عکس بگم چند منه! لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ مادر زن هر عکسیو که نباید فرستاد تالار عکس آخه! من برم تالار عکس بگم چند منه! :w58: عکس عکسه دیگه الان این کجاش ربط به مطالب جالب و آموزنده داشت؟ باز جای شکرش باقیه تو تالار آزاد نزدی وگرنه طلاق دخترم و میگرفتم لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ :w58:عکس عکسه دیگه الان این کجاش ربط به مطالب جالب و آموزنده داشت؟ باز جای شکرش باقیه تو تالار آزاد نزدی وگرنه طلاق دخترم و میگرفتم آموزنده اس دیگه. یعنی اینکه خواهرم زیر آب هم حجاب برتر باید داشته باشی. این دخترت هم ما رو کشت. بیا طلاقشو بگیر. لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ این خیلی مشکوکه....فکر کنم فتوشاپیه...آخه دیگه تا این حد نیست که؟!! لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ این تاپیک تکراریه یا اون یکیا؟؟؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اون کلمه استخر سر هم نوشته شده ها اشتپاه تایپیه. درستش اینه: خواهرم هنگام شنا است، خر را با چادرت معطر کن. اون یه خطایی کرد ...یه چیز بی معنی نوشت..شما چرا لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ خب شاید استخرش مختلطه امکانش هست... ترم دو که بودم..دانشگاه ما تربیت بدنی مختلط ارائه داده بود..جالب تر اینکه سریع هم پر شده بود...موقع حذف و اضافه گفتن اشتباه شده و فقط دخترونش کردن لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ امکانش هست...ترم دو که بودم..دانشگاه ما تربیت بدنی مختلط ارائه داده بود..جالب تر اینکه سریع هم پر شده بود...موقع حذف و اضافه گفتن اشتباه شده و فقط دخترونش کردن ماشالله بچه ها هم چقد پایه اند لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی همونطور که به مملکت گند زدید، به استخر هم گند بزنید و کثیفش کنید!!خیلی هم خوووووووب! موافقم!:girl_yes2: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ منظورش اینه که حتما نیازی به پوشیدن مایو نیست می تونی به جای مایو چادر بپوشی..... ترجیحا چادر بدون پاچه یا دامن باشه، چادر مورد استفاده دو تیکه نباشه و چادر حتما دو بنده باشه....:girl_yes2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده