رفتن به مطلب

دانلود کتاب ها و حل المسائل مجموعه جامدات

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 363
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

• 2 هفته بعد...

دانلود کتاب تئوری وتشریح چرخ دنده های مارپیچی

هرانچه درمورد چرخ دنده ها وکاربرد انها لازم داریدبرای دانلود کتاب اموزشی چرخ دنده های مارپیچی به لینک های زیر مراجعه فرمایید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

The Theory and Practice of Worm Gear Drives

Butterworth-Heinemann | May 20, 2000 | ISBN-10: 1857180275 | 350 pages | PDF | 22.6 Mb

Worm gears are special gears that resemble screws, and can be used to drive other gears. Worm gears, enable two non-touching shafts in a machine to mesh (join) together.

This publication, unique in that it combines both theoretical and practical design aspects, including the latest results of research and development, provides detailed treatment of the theory and production of worm drives, as well as the overarching subject of production geometry of helicoidal surfaces.

Included are mathematical models for a number of practical applications; a description of dressing equipment required; treatment of inspection and measurement; the use of intelligent systems; worm gearing for power transmission; selection criteria.

Covers theory and practice of the production and use of these common machine elements

· Ideal for researchers and engineers dealing with mechanical drives, gears and manufacturing

· The first single volume text in this diverse field

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام سلام

دوستان من به کمک فوری احتیاج دارم تا چند روز دیگه امتحان ارتعاشات دارم دنبال حل المسائل گراهام کلی هستم که گیرم نیومده

کسی جزوه ای که توش سوالای این کتاب حل شده باشه رو نداره

خیلی نیاز دارم خیلی

ممنون می شم کم ک کنید

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
41067480469010295160.jpg

تحلیل سینماتیک و دینامیک برای طراحی مکانیزم ماشین الات بسیار مهم می باشد . کتاب سینماتیک و دینامیک ماشین ها نوشته مارتین یکی از کتب مهم در این رشته است . مارتین در این کتاب (که بسیار مناسب برای دانشجویان می باشد) کوشیده است تا با بیان ساده قوانین اساسی این رشته مهم را عنوان نماید .

کتاب تشریح مسائل سینماتیک و دینامیک ماشینها توسط محمد رسول نجفی ، محمد حسن صدفی و سعید صفار تالیف شده است و در دو بخش ۶ فصل از فصول کتاب اصلی را تحت پوشش قرار می دهد . سرفصل های کتاب عبارتند از :

• مفاهیم اساسی
  • خصوصیات حرکت ، حرکت نسبی ، روش های انتقال حرکت
  • مکانیزم های میله ای
  • مراکز آنی
  • تعیین سرعت ها به روش استفاده از مراکز آنی و مولفه ها
  • تعیین سرعت ها در مکانیزم ها به روش سرعت های نسبی

*-زبان کتاب فارسی میباشد-*

اینم که توش خالیه

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • 3 هفته بعد...
با سلام

كتاب مقاومت مصالح سري شومز رو لازم دارم.

اگر كسي داره ممنون ميشم.

سلام مهندس

گشتم نبود

نگرد نیست

توی اینترنت یافت نشد!

لینک به دیدگاه

8u0ml4r6ezjc3j78ca5.jpg

Book Title: Schaum’s Outline οf Mechanical Vibrations

Author: S. Graham Kelly

Paperback: 336 pages

Publisher: McGraw-Hill; 1 edition (April 1, 1996)

Language: English

ISBN-10: 0070340412

ISBN-13: 978-0070340411

Logically organized, thіѕ book guides readers through аll aspects οf vibration analysis. Each chapter сlаrіfіеѕ hοw tο harness thе problem-solving capabilities οf today’s well lονеd engineering software, including Mathcad, Maple, Matlab, аnd Mathematica. Topics covered include vibration measurement, finite element analysis, аnd eigenvalue determination. Included аrе more thаn 300 solved problems–completely сlаrіfіеd.

Rating: (out οf 6 reviews)

List Price: $ 21.95

Price: $ 12.94

پسورد دسترسی به فایل:

لینک به دیدگاه

كتاب بسيار كامل و مناسب معادلات ديفرانسيل داوكينز جهت بهره برداري ارايه ميگردد.

البته اين كتاب به زبان انگليسي بوده و براي كساني كه به دنبال منابع زبان اصلي هستند مفيد ميباشد.

پسورد دسترسی به فایل:

لینک به دیدگاه

k0qesetcb7i5g2az39.jpg

If you want top grades and excellent understanding of machine design, this powerful study tool is the best tutor you can have! It takes you step-by-step through the subject and gives you accompanying related problems with fully worked solutions. You also get hundreds of additional problems to solve on your own, working at your own speed. This superb Outline clearly presents every aspect of machine design. Famous for their clarity, wealth of illustrations and examples, and lack of dreary minutia, SchaumÕs Outlines have sold more than 30 million copies worldwide. Compatible with any textbook, this Outline is also perfect for self-study. For better grades in courses covering machine designÑyou canÕt do better than this SchaumÕs Outline!

ISBN:9780070255951Category:GeneralFormat:HardbackPublication Date:1961-12-31Series:Schaum's Outline SeriesPublisher:Schaum Outline SeriesIllustrations:illustrationsCountry of origin:USAPages:352

Pagination:

352 pages,

پسورد دسترسی به فایل:

www.noandishaan.com

لینک به دیدگاه

52766587162515074337.jpg

دانلود کتاب:

پسورد دسترسی به فایل:

www.noandishaan.com

پسورد دسترسی به فایل:

www.noandishaan.com

• Like 1
لینک به دیدگاه

82653502860922888189.jpg

Mechanics of Materials, 8th edition, is intended for undergraduate Mechanics of Materials courses in Mechanical, Civil, and Aerospace Engineering departments. Containing Hibbeler's hallmark student-oriented features, this text is in four-color with a photorealistic art program designed to help students visualize difficult concepts. A clear, concise writing style and more examples than any other text further contribute to students' ability to master the material.

Author:

Russell C. Hibbeler

Edition:

8th

Publisher:

Pearson Education

ISBN-10:

9810685092

ISBN-13:

9789810685096

Color Printed:

Yes

Format:

Paperback

Language:

English

پسورد دسترسی به فایل:

لینک به دیدگاه

31H2CHD2B2L._SL500_AA300_.jpg

پسورد دسترسی به فایل:

لینک به دیدگاه
به زودی سری کامل کتاب سری شومز از جمله کتاب مورد نظر شما در سایت قرار خواهد گرفت...

من هرچی تو نت گشتم مقاومتشو نیافتم!:ws52:

لینک به دیدگاه
من هرچی تو نت گشتم مقاومتشو نیافتم!:ws52:

من دارمش عزیزم:hanghead:

دارم بخش مکانیک و آپدیت میکنم...

امشب یا فردا میگذارم روی سایت

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...