Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اره.از سربازی معاف میشی.ارشد نمیخونی میری سر کار.از همون اول ماهی 1 تومن بهت میدن.بعد دو سال اگه ماهی 500 تومن پس انداز کنی ( چون هنو تو خونه مامان و بابات زندگی میکنی) 12 تومن پول داری. سه تومن از بابات میگیری میذاری تو حسابت میشه 15 میلیون.بعد بابات واست یه خونه و یه ماشین هم میگیره.بعد میری خواستگاری.خرج عروسیتو هم بابات میده.کلا پول از بابات عمل از تو. من به بابام میگم تو که داری پولشو میدی.خودتم بیا برو دختره رو بگیر دیگه.والاا پس نقش عروس گلمممم این وسط چی میشه؟ همش که شد ماجراهای من و بابام و باباش.... 7 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ دقیقا. یا اینکه مثل من بدبخت از 12 سالگی کار کرده باشه. توقعاتتون رو بیارید پایین خانوما. شما جواب اون پست منو ندادين كه پرسيدم كدومش زياده خواهي بود؟ من نگفتم كه خونه و ماشين داشته باشه گفتم يه كاري داشته باشه كه بتونه از پس اجاره خونه و خرجاي معمول زندگي بربياد توقع پايين يعني چي؟ شما حاضرين به كسي كه هنوز درسش تموم نشده و سربازي نرفته كار هم نداره دختر بدين؟ 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ شما جواب اون پست منو ندادين كهپرسيدم كدومش زياده خواهي بود؟ من نگفتم كه خونه و ماشين داشته باشه گفتم يه كاري داشته باشه كه بتونه از پس اجاره خونه و خرجاي معمول زندگي بربياد توقع پايين يعني چي؟ شما حاضرين به كسي كه هنوز درسش تموم نشده و سربازي نرفته كار هم نداره دختر بدين؟ نه. اینارو باید داشته باشه. ولی اگر دو نفر همدیگه رو دوست داشته باشن طرف به همه چیزش میرسه. نمونه های بارزش زیاده. 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اینا همش در صورتیه که طرف پشتوانه مالی داشته باشه. شما فرض کنید یه نفر از صفر بدون هیچ حمایت مالی بخواد شروع کنه. حالا چقدر طول میکشه؟ در اون صورت هم زیاد طول نمیکشه.23 سالگی درسش تمام میشه.دو سال میره خدمت.2 سال هم ارشد میخونه(اینجور ادما میخونن)میشه 27 سال.بعد 1 سال دوندگی میره سر کار.2 سال اول ماهی 500 بهش میدن.ماهی 300 پس انداز میکنه که توی دو سال میشه 3 میلیون و 600 هزار تومن.دو سال بعدی حقوقش رو میکنن 600 تومن که چون جوگیر شده بازم ماهی 300 پس انداز میکنه که بازم تو دو سال 3 میلیون و 600 هزار تومن.تا حالا تو 4 سال 7 میلیون و 200 هزار تومن پس انداز کرده و سنش هم رسیده به 32.حالا چند حالت پیش میاد.یا اینکه خیلی تو مود ازدواج هست و از بی پولی خودکشی میکنه.یا اینکه تو این فازا نیست و زندگیشو ادامه میده.یا یه دختر پولدار عاشقش میشه و باباهه خرجشو میده و میبرش سر کار.یا اینکه همینجوری ادامه میده تا 40-42 سالگی بعد یه دونه پراید مدل 70 اطاق عوض میخره چکی یه خونه کلنگی 50 متری هم اجاره میکنه و ازدواج میکنه.بعد یه سال بچش به دنیا میاد ماشین رو میفروشه.بعد اگه شانس بیاره از سر کار اخراجش نکنن همینجوری زندگیش ادامه پیدا میکنه و هر سال اثاث کشی میکنه.اگرم از سر کار اخراج شد معتاد میشه و دزدی میکنه و زن و بچشو به خاطر اعتراضاشون کتک میزنه بعد چند سال هم زنه طلاق میگیره و دست بچه رو میگیره و میره.حالا طرف رسیده به 50 سال.حالا یا به کاراش ادامه میده و یه روز تو اشغالا جنازشو پیداش میکنه که پر دستاش جای سرنگ هست.یا اینکه میره ترک میکنه و بعد 1 سال دنبال کار کردن نگهبان یا ابدارچی میشه و تو یه اطاق 2*2 به خوبی و خوشی زندگیشو ادامه میده و چند سال بعد تو اطاقش جنازشو در حالی پیدا میکنن که یه جعبه خالی قرص قلب تو دستش هست دقیقا. یا اینکه مثل من بدبخت از 12 سالگی کار کرده باشه. توقعاتتون رو بیارید پایین خانوما. از 12 سالگی؟بابا مردی تو منظورت از پولم اونقدر داشته باشه،پول ابوی محترم است دیگه؟ شماها چه جوری حساب میکنین،من که هر جوری حساب میکنم کسی بخواد روی پای خودش بایسته حالا حالاها نمیشه. میره واسه 40 سالگی.... ر.ک به اول پست 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ نه. اینارو باید داشته باشه. ولی اگر دو نفر همدیگه رو دوست داشته باشن طرف به همه چیزش میرسه. نمونه های بارزش زیاده. برو بابا قدیمی..... :icon_pf (34): الان عصر،عصر تکنولوژی برتر و امکانات نویته. تلویزیون سه بعدی و یخچال ساید بای سایدو ماشین شاسی بلندو ...... به نظر من که دختری نباید گول عشق پسری را بخورد،اول از همه تکمیل همه جزئیات زندگی بعدش،بفرما تازه تو گود. 10 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ نه. اینارو باید داشته باشه. ولی اگر دو نفر همدیگه رو دوست داشته باشن طرف به همه چیزش میرسه. نمونه های بارزش زیاده. آره ميرسه ولي اون خانم دختر چند سال بايد خونه باباش منتظر بمونه؟ نامزدي 4-5 خوبه؟ يا 10 ساله؟ به نظر شما چه تضميني وجود داره كه اين بنده خدا با همون دختر خانم ازدواج كنه؟ به نظر شما نامزدي طولاني مشكل نميشه؟ 7 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ پس نقش عروس گلمممم این وسط چی میشه؟ همش که شد ماجراهای من و بابام و باباش.... تازه اون کار هم با پارتی بابات میری. عروس گلت اول ناز میکنه.بعد یه سال دووندن راضی میشه بری خواستگاریش.بعدش تازه دفعه سوم بله رو میگه.از فرداش شروع میکنی به طلا خریدن و لوازم ارایش و لباس و کفش و کیف،میدونی جرا؟چون اون میخواد خودشو واسه تو خوشگل کنه.تنها دلیل اینا همینه.دو ماه که گذشته میبینی 15 میلیون تموم شد.خورد و خوراک و هزینه عروس گلت اجازه پرداخت قبوص رو صادر نکردن.یکی یکی قطع میشه.برق.تلفن.گاز.فقط یه نصیحت بهت میکنم.شده لباسای تنتو بفروشی پول قبض موبایل عروس گلت یادت نره.بعد چون میخوای روی پای خودت وایس( نه که تا حالا همش رو پا خودت بودی) میری وام میگیری و جند تا بازاری به خاطر اعتبار بابات که کارخونه داره ضامنت میشن.عروس گلت هم هی با دوست دارم گفتناش تو رو شارژ میکنه به خر حمالی بیشتر.خدا کنه اون روز نیاد که وجود ظرف و ظروف رو تو خونه یه چیز بیخود ببینی.چون همه خونه پر شده از جعبه پیتزا و نایلون و کاغذ ساندویچ و رستوران سر خیابون.اینجوری میدونی کجا کم میاری؟وامتو نمیتونی برگردونی.تازه این بعد از اینه که ماشینتو فروختی.وقتی میبینی وامتو نمیتونی بدی.پول هم هیچ نداری.عروس گلت ترکت میکنه.یا اینکه میری پیش بابات دستتو جلوش دراز میکنی و با پا در میونی مامان بابا بهت کمک میکنه و تا اخر عمر به خوبی و خوشی زندگی میکنی.این واسه حالتی بود که بخوای بعد از عروسی که بابات خرجشو داده و زندگی تو خونه ای که بابات خریده برات و با ماشینی که بابا جون خریده عروس گلتو ببری گردش و تنها دلیل اخراج نکردنت از سر کار وجود بابات باشه بخوای سر پای خودت وایسی اگه نه که همون موقع میری پیش بابایی دستتو دراز میکنی و مامانی پا درمیونی میکنه و بابایی کمکت میکنه و تا اخر عمر زندگی خوبی داری و عروس گلت هم دوست داره برو بابا قدیمی..... :icon_pf (34): الان عصر،عصر تکنولوژی برتر و امکانات نویته. تلویزیون سه بعدی و یخچال ساید بای سایدو ماشین شاسی بلندو ...... به نظر من که دختری نباید گول عشق پسری را بخورد،اول از همه تکمیل همه جزئیات زندگی بعدش،بفرما تازه تو گود. اونم چه گودی:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ منظورت از پولم اونقدر داشته باشه،پول ابوی محترم است دیگه؟ شماها چه جوری حساب میکنین،من که هر جوری حساب میکنم کسی بخواد روی پای خودش بایسته حالا حالاها نمیشه. میره واسه 40 سالگی.... راس میگه. ما که بابامون پولدار نیس چیکار کنیم 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ راس میگه.ما که بابامون پولدار نیس چیکار کنیم بهتره با هم زندگی کنیم..... 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ بهتره با هم زندگی کنیم..... نعوذ بالله. :icon_pf (34): حاج آقا روی ما هم چشم دارد! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ نعوذ بالله. :icon_pf (34):حاج آقا روی ما هم چشم دارد! چه کار کنیم خوب ، وقتی خانم ها اینقدر شرط و شروط دارند... نترس البته،خانه ای دو اتاقه داریم،شما ظرف میشوری و من هم غذا درست میکنم. بهتر از تنهایی و منت کشی است. 7 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ عشق وجود ندارد ! نه قدیم نه الان ! قدیم دوست داشتن بود که به اشتباه عشق معنی می شد ! امروزه هم هوس به اشتباه عشق معنی می شود ! 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ بهتره با هم زندگی کنیم..... راس میگه.ما که بابامون پولدار نیس چیکار کنیم در اون صورت هم زیاد طول نمیکشه.23 سالگی درسش تمام میشه.دو سال میره خدمت.2 سال هم ارشد میخونه(اینجور ادما میخونن)میشه 27 سال.بعد 1 سال دوندگی میره سر کار.2 سال اول ماهی 500 بهش میدن.ماهی 300 پس انداز میکنه که توی دو سال میشه 3 میلیون و 600 هزار تومن.دو سال بعدی حقوقش رو میکنن 600 تومن که چون جوگیر شده بازم ماهی 300 پس انداز میکنه که بازم تو دو سال 3 میلیون و 600 هزار تومن.تا حالا تو 4 سال 7 میلیون و 200 هزار تومن پس انداز کرده و سنش هم رسیده به 32.حالا چند حالت پیش میاد.یا اینکه خیلی تو مود ازدواج هست و از بی پولی خودکشی میکنه.یا اینکه تو این فازا نیست و زندگیشو ادامه میده.یا یه دختر پولدار عاشقش میشه و باباهه خرجشو میده و میبرش سر کار.یا اینکه همینجوری ادامه میده تا 40-42 سالگی بعد یه دونه پراید مدل 70 اطاق عوض میخره چکی یه خونه کلنگی 50 متری هم اجاره میکنه و ازدواج میکنه.بعد یه سال بچش به دنیا میاد ماشین رو میفروشه.بعد اگه شانس بیاره از سر کار اخراجش نکنن همینجوری زندگیش ادامه پیدا میکنه و هر سال اثاث کشی میکنه.اگرم از سر کار اخراج شد معتاد میشه و دزدی میکنه و زن و بچشو به خاطر اعتراضاشون کتک میزنه بعد چند سال هم زنه طلاق میگیره و دست بچه رو میگیره و میره.حالا طرف رسیده به 50 سال.حالا یا به کاراش ادامه میده و یه روز تو اشغالا جنازشو پیداش میکنه که پر دستاش جای سرنگ هست.یا اینکه میره ترک میکنه و بعد 1 سال دنبال کار کردن نگهبان یا ابدارچی میشه و تو یه اطاق 2*2 به خوبی و خوشی زندگیشو ادامه میده و چند سال بعد تو اطاقش جنازشو در حالی پیدا میکنن که یه جعبه خالی قرص قلب تو دستش هست 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ چه کار کنیم خوب ، وقتی خانم ها اینقدر شرط و شروط دارند... نترس البته،خانه ای دو اتاقه داریم،شما ظرف میشوری و من هم غذا درست میکنم. بهتر از تنهایی و منت کشی است. باشه اسی. ولی یه سوال پسرا با هم زندگی کنن، دخترا رو کی میره بگیره؟ 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ در اون صورت هم زیاد طول نمیکشه.23 سالگی درسش تمام میشه.دو سال میره خدمت.2 سال هم ارشد میخونه(اینجور ادما میخونن)میشه 27 سال.بعد 1 سال دوندگی میره سر کار.2 سال اول ماهی 500 بهش میدن.ماهی 300 پس انداز میکنه که توی دو سال میشه 3 میلیون و 600 هزار تومن.دو سال بعدی حقوقش رو میکنن 600 تومن که چون جوگیر شده بازم ماهی 300 پس انداز میکنه که بازم تو دو سال 3 میلیون و 600 هزار تومن.تا حالا تو 4 سال 7 میلیون و 200 هزار تومن پس انداز کرده و سنش هم رسیده به 32.حالا چند حالت پیش میاد.یا اینکه خیلی تو مود ازدواج هست و از بی پولی خودکشی میکنه.یا اینکه تو این فازا نیست و زندگیشو ادامه میده.یا یه دختر پولدار عاشقش میشه و باباهه خرجشو میده و میبرش سر کار.یا اینکه همینجوری ادامه میده تا 40-42 سالگی بعد یه دونه پراید مدل 70 اطاق عوض میخره چکی یه خونه کلنگی 50 متری هم اجاره میکنه و ازدواج میکنه.بعد یه سال بچش به دنیا میاد ماشین رو میفروشه.بعد اگه شانس بیاره از سر کار اخراجش نکنن همینجوری زندگیش ادامه پیدا میکنه و هر سال اثاث کشی میکنه.اگرم از سر کار اخراج شد معتاد میشه و دزدی میکنه و زن و بچشو به خاطر اعتراضاشون کتک میزنه بعد چند سال هم زنه طلاق میگیره و دست بچه رو میگیره و میره.حالا طرف رسیده به 50 سال.حالا یا به کاراش ادامه میده و یه روز تو اشغالا جنازشو پیداش میکنه که پر دستاش جای سرنگ هست.یا اینکه میره ترک میکنه و بعد 1 سال دنبال کار کردن نگهبان یا ابدارچی میشه و تو یه اطاق 2*2 به خوبی و خوشی زندگیشو ادامه میده و چند سال بعد تو اطاقش جنازشو در حالی پیدا میکنن که یه جعبه خالی قرص قلب تو دستش هست 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ باشه اسی.ولی یه سوال پسرا با هم زندگی کنن، دخترا رو کی میره بگیره؟ دختر ها هم بروند با هم زندگی کنند. در ضمن دختر تو خونه باباش باشه،کسی زورش نمیکنه برو،اما پسر باید بره بیرون... 8 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ قابل توجه محمد رضای عزیز. ولی به نظرت چند درصد همه اینارو دارن؟ اینطوری حق ندارن به طرف بگن؟ یک ممد رضا عاشق نشده بود که آنهم عاشق شد و رفت !!! زندگی کبوتری هم زیباست،کبوتر نر پر میکشه دنبال کبوتر ماده تا دو جوجه خوشگل داشته باشند...... اما کبوتر ماده مدام ناز میکند و در میرود،کبوتر نر اینقدر دنبالش میکند تا بهش برسد............. :w74::w74: محمدرضا منم:w74: 14 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اگه همه اين شرايط را داشت صبر كنيديه نگاهي به خود بيندازيد اگه درستون تموم شده اگه سربازي رفتين اگه كار دارين اگه از پس خرج زندگي برمياين اگه ميتونين اجاره خونه بدين اگه تو سختي ها و فراز و نشيب هاي زندگي كم نميارين اگه با هر بدبياري زود نااميد نميشين و... اون موقع بهش بگيد يكي ديگه رو بدبخت نكنيد من تو شرایطی ازدواج کردم شوهرم ترم دوم دانشگاه بود سربازی نرفته بود کار ثابت نداشت خونه نداشتیم ماشینم نداشتیم فقط امید داشتیم به آینده ولی الان بعد ده سال درسش تموم شده سربازی رفته دو تا مغازه بوتیک داریم خونه خریدیم ماشین خریدیم به نظرم یکم صبر و امید تمام نا همواری های زندگی و هموار میکنه 19 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ دختر ها هم بروند با هم زندگی کنند. در ضمن دختر تو خونه باباش باشه،کسی زورش نمیکنه برو،اما پسر باید بره بیرون... میگفتن تفکیک جنسیتی، تفکیک جنسیتی همین بود پس. 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ من تو شرایطی ازدواج کردمشوهرم ترم دوم دانشگاه بود سربازی نرفته بود کار ثابت نداشت خونه نداشتیم ماشینم نداشتیم فقط امید داشتیم به آینده ولی الان بعد ده سال درسش تموم شده سربازی رفته دو تا مغازه بوتیک داریم خونه خریدیم ماشین خریدیم به نظرم یکم صبر و امید تمام نا همواری های زندگی و هموار میکنه چه زن بسازی بودی شقایق. یه ذره یاد بده به این دخترای امروزی. 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده