alimec 23102 ارسال شده در 9 آبان، 2011 با عنایت به اینکه رشته درسیم وفعلا بیس مطالعاتیم مباحث مدیریتی هست لزوما نمیتوان یک نوع از مدیریت رو برای رفتار دائمی موجه واصل درنظر گرفتمدیر یکی از مهمترین خصایصش قابلیت تغییر درخود وسازمان تحت امرش هست به خاطر همین مسئله هست که امروزه یکی از قویترین تئوری های مدیریتی تئوری مدیریت اقتضایی یعنی بر حسب شرایط میباشد منم همین 6
آرانوس 6500 ارسال شده در 9 آبان، 2011 منم نمیتونم بگم همه جا یه نوع خاص مدیریت حاکمه ولی اگه بخوام یکیو انتخاب کنم و اولیت بندی یانه: مدیریت دموکراتیک مدیریت خالصانه یا پدرانه مدیریت آزاد یا عدم مداخله مدیریت مستقل یا استبدادی 7
khanum gol 84 ارسال شده در 10 آبان، 2011 من چون کلا آدم با صفایی هستم مدیریت دموکرات میپسندم میلی اگه راست میگی تو کدومشی؟ 6
مهندس خوش فکر 11397 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2011 تئوری های مختلف مدیریت میتونن شباهت های دور ونزدیکی به هم داشته باشند ولی نمیتونند دنباله رو یه تئوری دیگه باشناین چیزی که مدنظر شماست رفتار سازمانی مدیریت هست که با تئوری مدیریت سازمانی کلا متفاوته برای مطالب بیشتر میتونید به تالار مدیریت مراجعه کنید ممنون سجادی 4
مهندس خوش فکر 11397 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2011 من چون کلا آدم با صفایی هستم مدیریت دموکرات میپسندممیلی اگه راست میگی تو کدومشی؟ من بعدا میگم 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 10 آبان، 2011 سلام میلاد خوشگله ممنون از تاپیک خوبت من مدیریت دموکراتیک را بیشتر می پسندم البته اگر سازمانم ظرفیت داشتن یک مدیر دموکراتیک را داشته باشه مدیریت دموکراتیک بهترین نوع مدیریته اگر نشه پیاده سازی کنم مدیریت پدرانه را می پسندم چون بهتر میشه به زیر دستام رسیدگی کنم و امور سازمانم را در دست داشته باشم میلاد جان می خوامت شدید:rose: 5
pianist 31129 ارسال شده در 10 آبان، 2011 اشتب زدم یه دونه از شماره 3 کم کنید، یه دونه به شماره 4 اضافه کنید! 6
VINA 31339 ارسال شده در 10 آبان، 2011 اشتب زدم یه دونه از شماره 3 کم کنید، یه دونه به شماره 4 اضافه کنید! لازم نیست من میخواستم بزنم دموکراتیک چون تو اشتباه زدی زدم خالصانه یار به یار شد درسته 7
Neutron 60966 ارسال شده در 11 آبان، 2011 من هیچ کدوم روش من : مدیریت اقتصادی کلا خارج زدیا... مثل اینه که خیار و گوجه رو با اتوبوس مقایسه کنی! 2
مهندس خوش فکر 11397 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2011 من هیچ کدوم روش من : مدیریت اقتصادی میشه مدیریت اقتصادی رو توضیح بدی؟ 4
VINA 31339 ارسال شده در 11 آبان، 2011 من هیچ کدوم روش من : مدیریت اقتصادی مدیریت اقتصادی یه مدیریت ریسکی هستش میتونی اقتصادو قوی کنی اما سیستمو بهم بریزی که این خودش نقض کننده مدیریته یه جور سیستمای خصوصی حالا میشه تو دراز مدت مشکل ایجاد میکنه یه جاهایی جواب میده اما در کل خیلی ها مخالف این سیستمن تو فکرت چیه که این مدیریتو ترجیح میدی|؟ 5
مهندس خوش فکر 11397 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2011 حدود %44 از دوستان مدیریت دموکراتیک رو ترجیح دادن ولی من خودم اگه بخوام انتخاب کنم مدیریت پدرانه رو انتخاب میکنم به امید روزی که تمام مدیران امروز و اینده کشورمون به ابزار های پیشرفته ی مدیریت مسلط بشن و روش های صحیح ومدرن رو جایگزین روش های مردود شدی قدیمی بکنن:w139: 3
VINA 31339 ارسال شده در 23 آبان، 2011 حدود %44 از دوستان مدیریت دموکراتیک رو ترجیح دادنولی من خودم اگه بخوام انتخاب کنم مدیریت پدرانه رو انتخاب میکنم به امید روزی که تمام مدیران امروز و اینده کشورمون به ابزار های پیشرفته ی مدیریت مسلط بشن و روش های صحیح ومدرن رو جایگزین روش های مردود شدی قدیمی بکنن:w139: تو جامعه واقعی چند درصد مدیریت دموکراتیکه؟ 2
مهندس خوش فکر 11397 مالک ارسال شده در 23 آبان، 2011 تو جامعه واقعی چند درصد مدیریت دموکراتیکه؟ جواب منفیه:Ghelyon: 2
VINA 31339 ارسال شده در 23 آبان، 2011 جواب منفیه:Ghelyon: فکر میکنی دلیلش چیه؟ من فکر میکنم سو استفاده بعضی از کارمندا و جاه طلبی مدیر تو برخی موارد 2
مهندس خوش فکر 11397 مالک ارسال شده در 23 آبان، 2011 فکر میکنی دلیلش چیه؟من فکر میکنم سو استفاده بعضی از کارمندا و جاه طلبی مدیر تو برخی موارد اینم هست ولی دلیل اصلیش فقط فرهنگیه 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 21 تیر، 2012 من به مدیریت خالصانه یا پدرانه رای دادم....اما به شیوه ی دموکراتیک مدیریت کردن هم میتونه نتایج خوبی داشته باشه.....البته همه این ها بستگی داره به نوع سازمان و افراد سازمان و سطح فرهنگ و دانش و خیلی فاکتور های دیگه که شاید حتی بزرگترین محققان هم به اونها بعنوان یه عامل نگاه نمیکنند اما در حقیقت خیلی تاثیر گذار هستند...فاکتورهایی که افراد سازمان خودشون اونها رو ایجاد میکنند...... موفق باشید 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 22 تیر، 2012 من به مدیریت خالصانه یا پدرانه رای دادم....اما به شیوه ی دموکراتیک مدیریت کردن هم میتونه نتایج خوبی داشته باشه.....البته همه این ها بستگی داره به نوع سازمان و افراد سازمان و سطح فرهنگ و دانش و خیلی فاکتور های دیگه که شاید حتی بزرگترین محققان هم به اونها بعنوان یه عامل نگاه نمیکنند اما در حقیقت خیلی تاثیر گذار هستند...فاکتورهایی که افراد سازمان خودشون اونها رو ایجاد میکنند......موفق باشید احسنت برشما این شیوه اقتضایی هست یعنی به سازمان نگاه کنیم و ببینیم ظرفیت کارکنان و تواناییهاشون درچه حدی هست آیابا مدیریت مشارکتی پیشرفت سازمان بیشتر میشه یانه مثلا و از این قبیل سوالات واقعا تو همچین موضوعات نمیشه قطعی بگی مثلا دموکراتیک چون شاید بایکسری کارمند قرار بشه این سبک را انجام بدی که اصلا ظرفیت این سبک را ندارند یا سازمان بااین سبک جواب نمیده مرسی ازشما 3
ارسال های توصیه شده