کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آورین....پس خودت هم این کاره ایسیب زمینی هم گذاشتی توی قابلمه؟ نه بابا ..من هنوز دارم شاگردی میکنم نه هنوز خیلی مونده من اشپز بشم... سیب زمینی واسه برنج؟یا کباب؟ تو کباب فقط گوجه فرنگی گذاشتم... واجب شد بخورم دستپختتو... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نه هنوز خیلی مونده من اشپز بشم...سیب زمینی واسه برنج؟یا کباب؟ تو کباب فقط گوجه فرنگی گذاشتم... واجب شد بخورم دستپختتو... هیچکدوم ...این سیب زمین ها خیلی خوشمزن...حتما امتحانش کن... وقتی که کباب های کوچک رو دوره قابلمه چیدی یکم آب خیلی کم داخل قابلمه هم میریزی دیگه..20-30دقیقه بعدش یک سیب زمینی هم که نگینی کردیم داخل همین آب ها میریزیم..بعد از 30 مین دیگه...حسابی نرم شده و چون گوشت از خودش چربی میده..انگار سرخش کردی... داری خودتو دعوت میکنی لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ هیچکدوم ...این سیب زمین ها خیلی خوشمزن...حتما امتحانش کن...وقتی که کباب های کوچک رو دوره قابلمه چیدی یکم آب خیلی کم داخل قابلمه هم میریزی دیگه..20-30دقیقه بعدش یک سیب زمینی هم که نگینی کردیم داخل همین آب ها میریزیم..بعد از 30 مین دیگه...حسابی نرم شده و چون گوشت از خودش چربی میده..انگار سرخش کردی... داری خودتو دعوت میکنی چه حرفه اییییییییییی... امتحان می کنم باید خوشمزه باشه... اوهوم اوهوم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ چه حرفه اییییییییییی...امتحان می کنم باید خوشمزه باشه... اوهوم اوهوم منو و حرفه ای... آره حتما امتحان کن:flowerysmile: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ منو و حرفه ای...آره حتما امتحان کن:flowerysmile: پ ن پ... کارت درسته مریمی...بهترینی لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ پ ن پ...کارت درسته مریمی...بهترینی نظر لطفته عزیزم:rose: چرا نمیان در اینجا رو ببندن؟شده حیاط خلوت ما بریم سراغ دسر..اهل ژله هستی؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ :dancegirl2: بیرون:167: مکان دخترونس لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بشه ها این کلمات شمارو یاده چی میندازه؟ پروفایل اسپم تاپیک دونت اسپم :4chsmu1: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ از مسئولین تقاضا دارم اینجارو قلف کنن هرکی بعده این پست اینجا چیزی ارسال کنه...من میدونم و اون لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بشه هااین کلمات شمارو یاده چی میندازه؟ پروفایل اسپم تاپیک دونت اسپم :4chsmu1: اسپم که نمیکنیم....داریم فعالیت مفید و سازنده میکنیم. شما مسابقه بعدی رو بزار لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نظر لطفته عزیزم:rose:چرا نمیان در اینجا رو ببندن؟شده حیاط خلوت ما بریم سراغ دسر..اهل ژله هستی؟ اومدن مریم... پرتمون می کنن بیرون الان... آره شدید... بشه هااین کلمات شمارو یاده چی میندازه؟ پروفایل اسپم تاپیک دونت اسپم :4chsmu1: سپیده تو دیگه چرا... لذتی که در اسپم تو تاپیک هست در جای دیگری نیست لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ از مسئولین تقاضا دارم اینجارو قلف کنن هرکی بده این پست اینجا چیزی ارسال کنه...من میدونم و اون نری گزارش بدی ها.....اینجا مسئول نداره... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اومدن مریم...پرتمون می کنن بیرون الان... آره شدید... میوه ریز شده هم حتما در ژله بریز...مثلا در ژله هلو..هلو بریز و یا در زله آلبالو انار... تازه داشت استعداد آشپزیم شکوفا میشدا لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ سپیده ما رو بیرون نکن... گناهی داریم... نگامون کن...:icon_pf (17): لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ میوه ریز شده هم حتما در ژله بریز...مثلا در ژله هلو..هلو بریز و یا در زله آلبالو انار...تازه داشت استعداد آشپزیم شکوفا میشدا بیا بریم یه جا دیگه مریمی... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بیا بریم یه جا دیگه مریمی... کجا بریم؟ سپیده دلت میاد...آوارمون کردی..یه سرپناه پیدا کرده بودیما لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ کجا بریم؟سپیده دلت میاد...آوارمون کردی..یه سرپناه پیدا کرده بودیما نمی دونم.... آخه دعوامون کرد... مام حساسسسسسسس... با روحیه ی لطیف اشپزیمون سپیده اخه چراااااااااااا؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده