کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ مریم 20 امتیاز که معلوم نمیشه... یه ذره بیشترش کنین اخه 20 تا چیه واسه این همه فسفر... لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ مریم 20 امتیاز که معلوم نمیشه...یه ذره بیشترش کنین اخه 20 تا چیه واسه این همه فسفر... غر نزنین عکساتونو بفرستین:girl_yes2: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ عهههه، واسه 20 امتیاز که دیگه پیام نمیدن، واریز کرده به حسابت چجوری واسه یک امتیاز هم پیغام میدن..واسه 20 تا نمیدن بشه ها برنده پیغام دریافت نمیکنه هاااافقط باید آماره امتیازاتونو داشته باشین یهویی 20 تا میره روش خیلی سخته:4chsmu1: نه خیلی سخت نیست...مسابقه بعدی کیه خانم معلم:mrsbeasley: مریم 20 امتیاز که معلوم نمیشه...یه ذره بیشترش کنین اخه 20 تا چیه واسه این همه فسفر... منم همینو میگم....20 تا هم تو این دوره زمونه امتیازیه؟:167: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ غر نزنینعکساتونو بفرستین:girl_yes2: آخی..عکس ندارین...من دوباره عکس بفرستم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بفرستین دیگه عکساتونو تابستونی یه کم شیطونی کنیم بعد مدرسه ها باز میشه نمیشه شیطونی کردااااا لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ میفرستیم خب... چرا دعوا می کنی... من یه ذره سر و سامون بگیره اوضام چشم... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ میفرستیم خب...چرا دعوا می کنی... من یه ذره سر و سامون بگیره اوضام چشم... اوضات سر و سامون بگیره یا خودت؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اوضات سر و سامون بگیره یا خودت؟ جفتش مریمی... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ جفتش مریمی... واقعا خیلی خوبه:w14::w14::w14: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا خیلی خوبه:w14::w14::w14: ازون سر و سامونا نه هاااااااااااا... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ازون سر و سامونا نه هاااااااااااا... من فکر کردم از اون سر و سامونا لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من فکر کردم از اون سر و سامونا نه مریمی اون کارا هنوز واسه من زوده... لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خب نظر من: مهندس فلوید(مریم خانم) زود باشین امتیاز منو بدین لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نه مریمی اون کارا هنوز واسه من زوده... اصلا هم زود نیستآشپزی جدید یاد گرفتم..آموزش بدم خب نظر من:مهندس فلوید(مریم خانم) زود باشین امتیاز منو بدین بله:jawdrop: امتیاز من رو هم دیدید بهش سلام برسونید لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا هم زود نیستآشپزی جدید یاد گرفتم..آموزش بدم بله:jawdrop: امتیاز من رو هم دیدید بهش سلام برسونید لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا هم زود نیستآشپزی جدید یاد گرفتم..آموزش بدم بگو مریمی البته باید واسم درست کنیاااا... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بگو مریمی البته باید واسم درست کنیاااا... کباب دیگی؟بلدی باشه..حتما لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ کباب دیگی؟بلدیباشه..حتما وای وای... چه شود... یه بار درست کردم... ولی مطمئنم دستپخت تو خوش مزه تره... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ وای وای...چه شود... یه بار درست کردم... ولی مطمئنم دستپخت تو خوش مزه تره... آورین....پس خودت هم این کاره ای سیب زمینی هم گذاشتی توی قابلمه؟ نه بابا ..من هنوز دارم شاگردی میکنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده