M!Zare 48037 ارسال شده در 18 آبان، 2011 کتایون باز هم به افتخار خودت [flash=with=25heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
M!Zare 48037 ارسال شده در 18 آبان، 2011 بله بله....هر چی بخوای از هر انگشتم یه غذا میریزه جدا؟بابا کدبانو...هنرمند....حیف که داداش بزرگ ندارم
کتایون 15176 ارسال شده در 18 آبان، 2011 جدا؟بابا کدبانو...هنرمند....حیف که داداش بزرگ ندارم نه این قدرام خوب نیست اما خب دوست دارم اشپزی هنوز اماتورم ولی
M!Zare 48037 ارسال شده در 18 آبان، 2011 فداتم مریمییییی...خودتم بهترینییییییییی... :aghosh: خودت تکی...بهترینی....تا امتیاز من رو ندن...از اینجا بیرون نمیریم
M!Zare 48037 ارسال شده در 18 آبان، 2011 نه این قدرام خوب نیست اما خب دوست دارم اشپزی هنوز اماتورم ولی من سفره آرایی رو هم خیلی دوست دارم...آشپزی رو هم تازه دارم یاد میگیرم...بلاخره تابستون امسال برنج پختن رو مسلط شدم:icon_pf (34):
کتایون 15176 ارسال شده در 18 آبان، 2011 :aghosh: خودت تکی...بهترینی....تا امتیاز من رو ندن...از اینجا بیرون نمیریم قربونت برم... پس چی ما سنگرمونو حفظ می کنیم... فقط من برم یه ساعت یه کاری دارم زودی برمیگردم به سنگر... من سفره آرایی رو هم خیلی دوست دارم...آشپزی رو هم تازه دارم یاد میگیرم...بلاخره تابستون امسال برنج پختن رو مسلط شدم:icon_pf (34): به نظرم خیلی متنوعس... من غذا پختنو از غذار خوردن بیشتر دوست دارم... راه میفتی زود تو بهترینیییییییییییی...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 یعنی داری دعوتم میکنی؟ ونوسی برو دنبال امتیازم...امتیازم رو ندادن الان میرم میگم به ممد
M!Zare 48037 ارسال شده در 18 آبان، 2011 قربونت برم...پس چی ما سنگرمونو حفظ می کنیم... فقط من برم یه ساعت یه کاری دارم زودی برمیگردم به سنگر... به نظرم خیلی متنوعس... من غذا پختنو از غذار خوردن بیشتر دوست دارم... راه میفتی زود تو بهترینیییییییییییی... برو عزیزم به کارات برس.من هم برم یکم مطالعه کنم آورین از هر سلولت یه هنر میریزه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 تا امتیاز من رو نده اینجا رو رها نمیکنیم امتیاز رو که داده!
M!Zare 48037 ارسال شده در 18 آبان، 2011 امتیاز رو که داده! چرا من متوجه نشدم(یه شونه به اون موهات بکش)
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 چرا من متوجه نشدم(یه شونه به اون موهات بکش) موهام قشنگه که، تازه شونه کشیدم کلی پیش ادمین محمد ضایع شدم
M!Zare 48037 ارسال شده در 18 آبان، 2011 مریم امتیازتو گرفتییییییییییی؟ نه موهام قشنگه که، تازه شونه کشیدم کلی پیش ادمین محمد ضایع شدم آنشرلی هم موهاش از تو قشنگ تر بود محمد ادمین باید ضایع بشه..امتیاز من رو نداره...من هیچ پیغامی مبنی بر افزایش امتیاز و یا دریافت امتیاز نداشتم. پیچوندت گلم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 آنشرلی هم موهاش از تو قشنگ تر بود محمد ادمین باید ضایع بشه..امتیاز من رو نداره...من هیچ پیغامی مبنی بر افزایش امتیاز و یا دریافت امتیاز نداشتم. پیچوندت گلم عهههه، واسه 20 امتیاز که دیگه پیام نمیدن، واریز کرده به حسابت
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2011 بشه ها برنده پیغام دریافت نمیکنه هاااا فقط باید آماره امتیازاتونو داشته باشین یهویی 20 تا میره روش خیلی سخته:4chsmu1:
ارسال های توصیه شده