آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ کلی ربط داره..برچسب ها رو بخونجهت ارتباط:منظومه شمسی ونوس بدبخت میشه:icon_pf (34): خوب حالا دعفا نکن جهت ارتباط: خودم خیل همه جوره ربط داره چرا؟ به خاطر شمسی خانم؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ خوب حالا دعفا نکنجهت ارتباط: خودم خیل همه جوره ربط داره چرا؟ به خاطر شمسی خانم؟:icon_pf (34): جهت ارتباط:امتیازم رو چرا کسی نمیده:w00: شمسی خانم کیه..نه نمیدونستم که اونم هست...ونوس دوبل بدبخت میشی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ هی روزگار؛ معلوم هست واسه سرنوشت من چه تصمیمی میگرین؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ جهت ارتباط:امتیازم رو چرا کسی نمیده:w00:شمسی خانم کیه..نه نمیدونستم که اونم هست...ونوس دوبل بدبخت میشی جهت حق ستنای : امتیاز مریمی رو بدین دیگه:w00::w00: زن همسایه شونه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ هی روزگار؛ معلوم هست واسه سرنوشت من چه تصمیمی میگرین؟ غصه نخور ونوسی جون امشب برات تصمیم قطعی میگیریم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آخه 20 امتیاز ارزششو دارم..من اینقدر بیام بگم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آخه 20 امتیاز ارزششو دارم..من اینقدر بیام بگم هنوز ندادن امتیازتو؟!!!:jawdrop: مریم نیومدی دیروز ببرمت کجا بودی لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز ندادن امتیازتو؟!!!:jawdrop:مریم نیومدی دیروز ببرمت کجا بودی نه دیروز رفتی؟اصلا یادم نبود:icon_pf (34): بعد از ماه رمضون بهتره.... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نهدیروز رفتی؟اصلا یادم نبود:icon_pf (34): بعد از ماه رمضون بهتره.... اوهوم جات خالی بود... مهم این بود که برنده شی بعد مادیش مهم نیست لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اوهوم جات خالی بود...مهم این بود که برنده شی بعد مادیش مهم نیست دوستان بجای ما راستی خوردنی هم در کار هست یا نه؟ باید مشخص بشه که تکلیف درخواست این پرتو(ره)چی شد؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان بجای ما راستی خوردنی هم در کار هست یا نه؟باید مشخص بشه که تکلیف درخواست این پرتو(ره)چی شد؟ بدون شکم پرستی که صفا نداره... واقعا؟ یه پیگیری بکن... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بدون شکم پرستی که صفا نداره...واقعا؟ یه پیگیری بکن... ایول؟حالا چی خوردید؟ من باید بگم؟ونوس باید بره دنبال امتیاز لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ ایول؟حالا چی خوردید؟من باید بگم؟ونوس باید بره دنبال امتیاز من که روز و شب غذام یه چیزه....قهوه...از انواع و اقسام... اما دوستان به خودشون حال دادن حسابی ... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من که روز و شب غذام یه چیزه....قهوه...از انواع و اقسام...اما دوستان به خودشون حال دادن حسابی ... فال قهوه هم بلدی لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ فال قهوه هم بلدی نه... اما هر جور قهوه بخوای بلدم برات درست کنم... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ ایول؟حالا چی خوردید؟من باید بگم؟ونوس باید بره دنبال امتیاز هوم ،؟؟ موضوع چیه؟؟؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نه...اما هر جور قهوه بخوای بلدم برات درست کنم... یعنی داری دعوتم میکنی؟ هوم ،؟؟ موضوع چیه؟؟؟ ونوسی برو دنبال امتیازم...امتیازم رو ندادن لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی داری دعوتم میکنی؟ ونوسی برو دنبال امتیازم...امتیازم رو ندادن آره مریمی چرا که نه... خواهر جون امتیاز مریم چی شد...اخه درست نیست لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آره مریمی چرا که نه...خواهر جون امتیاز مریم چی شد...اخه درست نیست این دعوت غیر از دعوت چهارشنبه هستا امتیازو ولش کن...دیگه چی واسم درست میکنی؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ این دعوت غیر از دعوت چهارشنبه هستاامتیازو ولش کن...دیگه چی واسم درست میکنی؟ بله بله.... هر چی بخوای از هر انگشتم یه غذا میریزه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده