کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 آورین....پس خودت هم این کاره ایسیب زمینی هم گذاشتی توی قابلمه؟ نه بابا ..من هنوز دارم شاگردی میکنم نه هنوز خیلی مونده من اشپز بشم... سیب زمینی واسه برنج؟یا کباب؟ تو کباب فقط گوجه فرنگی گذاشتم... واجب شد بخورم دستپختتو...
M!Zare 48037 ارسال شده در 19 آبان، 2011 نه هنوز خیلی مونده من اشپز بشم...سیب زمینی واسه برنج؟یا کباب؟ تو کباب فقط گوجه فرنگی گذاشتم... واجب شد بخورم دستپختتو... هیچکدوم ...این سیب زمین ها خیلی خوشمزن...حتما امتحانش کن... وقتی که کباب های کوچک رو دوره قابلمه چیدی یکم آب خیلی کم داخل قابلمه هم میریزی دیگه..20-30دقیقه بعدش یک سیب زمینی هم که نگینی کردیم داخل همین آب ها میریزیم..بعد از 30 مین دیگه...حسابی نرم شده و چون گوشت از خودش چربی میده..انگار سرخش کردی... داری خودتو دعوت میکنی
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 هیچکدوم ...این سیب زمین ها خیلی خوشمزن...حتما امتحانش کن...وقتی که کباب های کوچک رو دوره قابلمه چیدی یکم آب خیلی کم داخل قابلمه هم میریزی دیگه..20-30دقیقه بعدش یک سیب زمینی هم که نگینی کردیم داخل همین آب ها میریزیم..بعد از 30 مین دیگه...حسابی نرم شده و چون گوشت از خودش چربی میده..انگار سرخش کردی... داری خودتو دعوت میکنی چه حرفه اییییییییییی... امتحان می کنم باید خوشمزه باشه... اوهوم اوهوم
M!Zare 48037 ارسال شده در 19 آبان، 2011 چه حرفه اییییییییییی...امتحان می کنم باید خوشمزه باشه... اوهوم اوهوم منو و حرفه ای... آره حتما امتحان کن:flowerysmile:
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 منو و حرفه ای...آره حتما امتحان کن:flowerysmile: پ ن پ... کارت درسته مریمی...بهترینی
M!Zare 48037 ارسال شده در 19 آبان، 2011 پ ن پ...کارت درسته مریمی...بهترینی نظر لطفته عزیزم:rose: چرا نمیان در اینجا رو ببندن؟شده حیاط خلوت ما بریم سراغ دسر..اهل ژله هستی؟
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2011 بشه ها این کلمات شمارو یاده چی میندازه؟ پروفایل اسپم تاپیک دونت اسپم :4chsmu1:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2011 از مسئولین تقاضا دارم اینجارو قلف کنن هرکی بعده این پست اینجا چیزی ارسال کنه...من میدونم و اون
M!Zare 48037 ارسال شده در 19 آبان، 2011 بشه هااین کلمات شمارو یاده چی میندازه؟ پروفایل اسپم تاپیک دونت اسپم :4chsmu1: اسپم که نمیکنیم....داریم فعالیت مفید و سازنده میکنیم. شما مسابقه بعدی رو بزار
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 نظر لطفته عزیزم:rose:چرا نمیان در اینجا رو ببندن؟شده حیاط خلوت ما بریم سراغ دسر..اهل ژله هستی؟ اومدن مریم... پرتمون می کنن بیرون الان... آره شدید... بشه هااین کلمات شمارو یاده چی میندازه؟ پروفایل اسپم تاپیک دونت اسپم :4chsmu1: سپیده تو دیگه چرا... لذتی که در اسپم تو تاپیک هست در جای دیگری نیست
M!Zare 48037 ارسال شده در 19 آبان، 2011 از مسئولین تقاضا دارم اینجارو قلف کنن هرکی بده این پست اینجا چیزی ارسال کنه...من میدونم و اون نری گزارش بدی ها.....اینجا مسئول نداره...
M!Zare 48037 ارسال شده در 19 آبان، 2011 اومدن مریم...پرتمون می کنن بیرون الان... آره شدید... میوه ریز شده هم حتما در ژله بریز...مثلا در ژله هلو..هلو بریز و یا در زله آلبالو انار... تازه داشت استعداد آشپزیم شکوفا میشدا
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 سپیده ما رو بیرون نکن... گناهی داریم... نگامون کن...:icon_pf (17):
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 میوه ریز شده هم حتما در ژله بریز...مثلا در ژله هلو..هلو بریز و یا در زله آلبالو انار...تازه داشت استعداد آشپزیم شکوفا میشدا بیا بریم یه جا دیگه مریمی...
M!Zare 48037 ارسال شده در 19 آبان، 2011 بیا بریم یه جا دیگه مریمی... کجا بریم؟ سپیده دلت میاد...آوارمون کردی..یه سرپناه پیدا کرده بودیما
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 کجا بریم؟سپیده دلت میاد...آوارمون کردی..یه سرپناه پیدا کرده بودیما نمی دونم.... آخه دعوامون کرد... مام حساسسسسسسس... با روحیه ی لطیف اشپزیمون سپیده اخه چراااااااااااا؟
ارسال های توصیه شده