رفتن به مطلب

معرفی بهترین فضاهای جمعی تو شهرتون با ویژگی هاش

ارسال های توصیه شده

دوستان تو این تایپیک می تونید بهترین فضاهای جمعی توی شهرهای خودتون یا شهرهای دیگه رو معرفی کنید و ویژگی هایی که این فضاها رو نسبت به جاهای دیگه متمایز کرده رو بیان کنید

اگه تونستید از این فضاها یه عکسی هم بفرستید که خیلی بهتر میشه

من فعلا از فضاهای جمعی سنندج عکس ندارم ولی به محض اینکه عکس گرفتم توی تایپیک میذارم

به نظر من بهترین فضاهای جمعی سنندج پارکهاش هستن....پارک جنگلی آبیدر و بالاخص پارک امیریه که داخلش هست....پارک سپیدار....پارک استقلال....فلکه نبوت که فضای جمعی خیلی خوبی داره و دیدگاه رئوفی از بهترین فضاهای جمعی سنندج هستش و توی پستای دیگه سعی می کنم این مکان ها رو بهتر معرفی کنم

• Like 12
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

بهترین فضای شهری در قم حرم حضرت معصومه (س) و فضاهای اطراف آن می باشد که با توجه به طرح های توسعه ای که در حال اجرا است شاهد پاسخگویی بهتر این فضا نه تنها به شهروندان بلکه مسافران خواهیم بود.لازم به ذکر است که موقعیت این فضای شهری به گونه است که تنها از راه های ورودی شهر نهایتا با طی 20 دقیقه می شود به آن دست یافت.

• Like 8
لینک به دیدگاه
بهترین فضای شهری در قم حرم حضرت معصومه (س) و فضاهای اطراف آن می باشد که با توجه به طرح های توسعه ای که در حال اجرا است شاهد پاسخگویی بهتر این فضا نه تنها به شهروندان بلکه مسافران خواهیم بود.لازم به ذکر است که موقعیت این فضای شهری به گونه است که تنها از راه های ورودی شهر نهایتا با طی 20 دقیقه می شود به آن دست یافت.

مرسی سمیرا جان.

اما در ادبیات شهرسازی بالاخص طراحی شهری حرم حضرت معصومه یک فضای شهری نیست.

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام به همگی

من نمیخوام بگم که توی سنندج فضای شهری با اون تعریفی که نظریه پردازای چون پاول زوکر میگه داریم ولی میتونم بگم که چندین فضای عمومی داریم که به شکل وحشتناکی مورد استفاده قرار میگیرند.

شاید مهم ترین فضا در بین همه ی این فضاها، پارک استقلال باشه. این فضای جمعی از همون دقائق اولیه صبح جاذب جمعیت است و تا اواخر شب و حتی میشه گفت ساعت 12 شب نیز مردمی را در خود دارد. اوج استفاده ی از پارک 1 ساعت قبل از غروب تا نیم ساعت بعد غروب است(19:30 تا 21 ).

edxs1iau47i743hxhb73.jpg

• Like 7
لینک به دیدگاه

اینکه چرا پارک همیشه جاذب جمعیت هستش، چندین دلیل عمده میتونه داشته باشه که اصلی ترین دلیل آن بدلیل موقعیت پارک استقلال است که در مرکز شهر قرار گرفته و در خیابان پاسداران که پر از مغازه ها و پاساژها و مجتمع های تجاری است واقع شده است. همه گروه سنی به پارک می آیند، اما بیشترین کاربران این سایت، جوانان و بخصوص پسران پرسه زن در خیابان پاسداران هستند. این پارک میتواند با یک طراحی مناسب تر در ارتباط با ورزشگاه استقلال که در پشت آن قرار دارد کاربران زیادی را برای تماشای ورزش به خود جذب کند و خیلی ایده های دیگر. فعلاً همینا کافیه

• Like 6
لینک به دیدگاه
مرسی سمیرا جان.

اما در ادبیات شهرسازی بالاخص طراحی شهری حرم حضرت معصومه یک فضای شهری نیست.

بله،میدونم

منظورم بیشتر فضاهایی هست که اطرافش به وجود آمدند.تا حدی میتونه نزدیک با شه به مفهوم فضای شهری...........

• Like 4
لینک به دیدگاه

باغ ملي شهرمون بر بالاي تپه اي قرار گرفته يكي از زيباترين پارك هاي ملي محسوب مي شود.

ghubqmqjhry6xg4h6d33.jpg

3p0o4sozqf29fceqlmfx.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه

پارک سیفیه در شهرستان ملایر،یک فضای شهری مطلوب برای جذب جمعیت. ودلایل مطوب بودن:در بهترین منطقه شهر قرار گرفته و آب و هوای متفاوت ،سرگرمی برای سنین مختلف،امنیت و تردد افراد در همه ساعات درختان قدیمی،ترکیب فضاهای جدید و قدیمی و... است. بلوار پارک هم که مسیر هدایتی به این پارکه فضای جمعی بعدی میتونه باشهFCA16_3269.jpg

7e8464f487b41d8f8faf0561dd727afb_large.jpg

FCA18_3274.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 10 ماه بعد...

فکر کنم بهترین فضای شهری شهر ما که همه ازش خوب استقبال میکنن بلوار هستش نه اشتباه نکنی بلوار وسط خیابان رو نمیگم یک فضای سبز هستش شبیه یک پارک که بهش میگ بلوار:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

امروز رفته بودم خیابان باب همایون بعد از چند سال!

تبدیل شده به یه پیاده راه

خیلی خوب شده!

خوشمان آمد!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...
فکر کنم بهترین فضای شهری شهر ما که همه ازش خوب استقبال میکنن بلوار هستش نه اشتباه نکنی بلوار وسط خیابان رو نمیگم یک فضای سبز هستش شبیه یک پارک که بهش میگ بلوار:ws28:

ااگه میتونید یه عکس از بلوار بذارید

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

سلام به همه بهترین فضاهای شهری در بیرجندپارک توحید هستش چون از همه ی گروههای سنی توپارک هستند وبرای کودکان ونوجوانان بزرگسالان وسالمندان وخونواده ها یه فضایی در نطرگرفته شده وفضای سر زند ه ای هستش وفضای بعدی بازار قدیمی بیرجند که همیشه از پویایی خاصی برفرار ه وواقعا تنوع کاربر هاش سازگار بامردم ونیازهای مردم هستش وآخر بازارم یه فضای برای نشستن طراحی شده که اون فضاهم همه شمول هستش وفضای سرزنده ایه

عکس هرچی سعی کردم نتونستم اگه کسی یادداره بهم بگه ممنون میشم

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...