Moment 15228 ارسال شده در 8 آبان، 2011 دوستان تو این تایپیک می تونید بهترین فضاهای جمعی توی شهرهای خودتون یا شهرهای دیگه رو معرفی کنید و ویژگی هایی که این فضاها رو نسبت به جاهای دیگه متمایز کرده رو بیان کنید اگه تونستید از این فضاها یه عکسی هم بفرستید که خیلی بهتر میشه من فعلا از فضاهای جمعی سنندج عکس ندارم ولی به محض اینکه عکس گرفتم توی تایپیک میذارم به نظر من بهترین فضاهای جمعی سنندج پارکهاش هستن....پارک جنگلی آبیدر و بالاخص پارک امیریه که داخلش هست....پارک سپیدار....پارک استقلال....فلکه نبوت که فضای جمعی خیلی خوبی داره و دیدگاه رئوفی از بهترین فضاهای جمعی سنندج هستش و توی پستای دیگه سعی می کنم این مکان ها رو بهتر معرفی کنم 12
saminta 347 ارسال شده در 30 آبان، 2011 بهترین فضای شهری در قم حرم حضرت معصومه (س) و فضاهای اطراف آن می باشد که با توجه به طرح های توسعه ای که در حال اجرا است شاهد پاسخگویی بهتر این فضا نه تنها به شهروندان بلکه مسافران خواهیم بود.لازم به ذکر است که موقعیت این فضای شهری به گونه است که تنها از راه های ورودی شهر نهایتا با طی 20 دقیقه می شود به آن دست یافت. 8
Neutron 60966 ارسال شده در 31 آبان، 2011 بهترین فضای شهری در قم حرم حضرت معصومه (س) و فضاهای اطراف آن می باشد که با توجه به طرح های توسعه ای که در حال اجرا است شاهد پاسخگویی بهتر این فضا نه تنها به شهروندان بلکه مسافران خواهیم بود.لازم به ذکر است که موقعیت این فضای شهری به گونه است که تنها از راه های ورودی شهر نهایتا با طی 20 دقیقه می شود به آن دست یافت. مرسی سمیرا جان. اما در ادبیات شهرسازی بالاخص طراحی شهری حرم حضرت معصومه یک فضای شهری نیست. 7
Neutron 60966 ارسال شده در 31 آبان، 2011 فضای شهری چی هست؟؟؟؟:persiana__hahaha: تاپیکشو بزن تو کافه دیزاین. 5
omid vakili 6395 ارسال شده در 4 آذر، 2011 سلام به همگی من نمیخوام بگم که توی سنندج فضای شهری با اون تعریفی که نظریه پردازای چون پاول زوکر میگه داریم ولی میتونم بگم که چندین فضای عمومی داریم که به شکل وحشتناکی مورد استفاده قرار میگیرند. شاید مهم ترین فضا در بین همه ی این فضاها، پارک استقلال باشه. این فضای جمعی از همون دقائق اولیه صبح جاذب جمعیت است و تا اواخر شب و حتی میشه گفت ساعت 12 شب نیز مردمی را در خود دارد. اوج استفاده ی از پارک 1 ساعت قبل از غروب تا نیم ساعت بعد غروب است(19:30 تا 21 ). 7
omid vakili 6395 ارسال شده در 4 آذر، 2011 اینکه چرا پارک همیشه جاذب جمعیت هستش، چندین دلیل عمده میتونه داشته باشه که اصلی ترین دلیل آن بدلیل موقعیت پارک استقلال است که در مرکز شهر قرار گرفته و در خیابان پاسداران که پر از مغازه ها و پاساژها و مجتمع های تجاری است واقع شده است. همه گروه سنی به پارک می آیند، اما بیشترین کاربران این سایت، جوانان و بخصوص پسران پرسه زن در خیابان پاسداران هستند. این پارک میتواند با یک طراحی مناسب تر در ارتباط با ورزشگاه استقلال که در پشت آن قرار دارد کاربران زیادی را برای تماشای ورزش به خود جذب کند و خیلی ایده های دیگر. فعلاً همینا کافیه 6
saminta 347 ارسال شده در 6 آذر، 2011 مرسی سمیرا جان.اما در ادبیات شهرسازی بالاخص طراحی شهری حرم حضرت معصومه یک فضای شهری نیست. بله،میدونم منظورم بیشتر فضاهایی هست که اطرافش به وجود آمدند.تا حدی میتونه نزدیک با شه به مفهوم فضای شهری........... 4
afa 18504 ارسال شده در 6 آذر، 2011 باغ ملي شهرمون بر بالاي تپه اي قرار گرفته يكي از زيباترين پارك هاي ملي محسوب مي شود. 5
nasim184 12256 ارسال شده در 6 آذر، 2011 پارک سیفیه در شهرستان ملایر،یک فضای شهری مطلوب برای جذب جمعیت. ودلایل مطوب بودن:در بهترین منطقه شهر قرار گرفته و آب و هوای متفاوت ،سرگرمی برای سنین مختلف،امنیت و تردد افراد در همه ساعات درختان قدیمی،ترکیب فضاهای جدید و قدیمی و... است. بلوار پارک هم که مسیر هدایتی به این پارکه فضای جمعی بعدی میتونه باشه 6
khiyal21 1913 ارسال شده در 16 مهر، 2012 فکر کنم بهترین فضای شهری شهر ما که همه ازش خوب استقبال میکنن بلوار هستش نه اشتباه نکنی بلوار وسط خیابان رو نمیگم یک فضای سبز هستش شبیه یک پارک که بهش میگ بلوار 4
Neutron 60966 ارسال شده در 16 مهر، 2012 امروز رفته بودم خیابان باب همایون بعد از چند سال! تبدیل شده به یه پیاده راه خیلی خوب شده! خوشمان آمد! 4
urbanistica 225 ارسال شده در 7 اسفند، 2012 فکر کنم بهترین فضای شهری شهر ما که همه ازش خوب استقبال میکنن بلوار هستش نه اشتباه نکنی بلوار وسط خیابان رو نمیگم یک فضای سبز هستش شبیه یک پارک که بهش میگ بلوار ااگه میتونید یه عکس از بلوار بذارید 1
محمد2014 1323 ارسال شده در 11 خرداد، 2014 سلام به همه بهترین فضاهای شهری در بیرجندپارک توحید هستش چون از همه ی گروههای سنی توپارک هستند وبرای کودکان ونوجوانان بزرگسالان وسالمندان وخونواده ها یه فضایی در نطرگرفته شده وفضای سر زند ه ای هستش وفضای بعدی بازار قدیمی بیرجند که همیشه از پویایی خاصی برفرار ه وواقعا تنوع کاربر هاش سازگار بامردم ونیازهای مردم هستش وآخر بازارم یه فضای برای نشستن طراحی شده که اون فضاهم همه شمول هستش وفضای سرزنده ایه عکس هرچی سعی کردم نتونستم اگه کسی یادداره بهم بگه ممنون میشم 1
ارسال های توصیه شده