رفتن به مطلب

صدور پروانه شکار آهو برای جذب توریست!


ارسال های توصیه شده

صدور پروانه شکار آهو برای جذب توریست! :banel_smiley_4:

ایرن – محمد محمد پور:یک مقام محلی در استان اصفهان دلیل صدور مجوز شکار آهو برای شکارچیان خارجی را جذب توریست ذکر کرد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

به گزارش خبرگزاری محیط زیست ایران،این مقام محلی که مایل نبود نامش فاش شود،گفت:"صدور مجوز شکار آهو در زیستگاه های استان اصفهان با نظر سازمان محیط زیست انجام می شود و اداره کل محیط زیست اصفهان در آن نقشی ندارد."

وی در گفت و گو با ایرن خاطرنشان کرد:"درآمد ناشی از صدور پروانه شکار نیز به خزانه واریز می شود."

بنا بر گزارش های رسیده سال گذشته چندین پروانه شکار آهو برای شکارچیان خارجی در زیستگاه های استان اصفهان صادر شد.

احتمال صدور پروانه شکار برای خارجیان در سال جاری نیز وجود دارد.

هزینه صدور هر پروانه شکار 5 هزار دلارذکر شده است.

استان اصفهان با بیش از 10 هزار رأس آهو بیشترین شمار آهو در میان استانهای کشور را دارد. زیستگاه های موته،قمیشلو و کلاه قاضی در استان اصفهان به ترتیب بیشترین شمار آهو در این استان را در خود جای داده اند.

صدور پروانه شکار آهو برای شکارچیان با انتقاد گسترده کارشناسان و دوستداران محیط زیست همراه بوده است.

سال گذشته و در پی صدور پروانه شکار آهو در دشت سهرین زنجان،دوستداران محیط زیست به این اقدام اعتراض کردند که البته بی نتیجه بود.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی اهو اینقدر زیاده که مجوز شکار میدن ؟..شاید هم اره !!!!

نه اونقدر زیاد نیست که دارن اینجوری مجوز میدن

اعتراض کردن و با جرات و شجاعت اعلام کردن که ئاسه جذب توریسته:banel_smiley_4:

چی بگیم به این آدمها؟:banel_smiley_4:

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...