spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ با پوزش از مدیریت تالار گفتگوی ازاد ودوستان عزیز جای این تاپیک اینجا نیست ولی اگه میشه تا 12 شب فرصت بدین تا نظرات دوستان رو دراین زمینه جویا بشیم برای ثبت شرکت چهارتا اسم میخواد که الان یکیش برام مهمتره(اگه خواستید میتونید تا چهارتا هم بگید!) زمینه کاری شرکت درزمینه انرژی ، بهره وری انرژی ، بهینه سازی انرژی ومدیریت انرژی هست منتظر نظرات دوستان عزیز هستم تا 12 شب این تاپیک بازهست 13 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ این تاپیک برای گل روی سجاد ابدی باز است 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ سجاد گل میخوای از اسم شهر محل فعالیت هم استفاده کنی؟ منظورتون رو راجع به 4 تا اسم متوجه نشدم. یعنی یه عنوان 4 کلمه ای یا 4 عنوان سه کلمه ای؟ چون فکر میکنم برای ثبت شرکت باید عنوان 3 کلمه ای باشه. درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ این تاپیک برای گل روی سجاد ابدی باز است :icon_gol: ممنون عزیز فردا صبح میرم دنبال کارهای اولیش تا ببینیم چی پیش میاد گفتم ازنظرات دوستان گرانقدرمون هم بهره بگیریم 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ سجاد گل میخوای از اسم شهر محل فعالیت هم استفاده کنی؟ منظورتون رو راجع به 4 تا اسم متوجه نشدم. یعنی یه عنوان 4 کلمه ای یا 4 عنوان سه کلمه ای؟ چون فکر میکنم برای ثبت شرکت باید عنوان 3 کلمه ای باشه. درسته؟ نه اسم شهر نمیخواد چون سعی داریم زمینه کاری رو محدود نکنیم درضمن یخورده اینورا گیر میدن به احساسات ناسیونالیستی!! اما درمورد سه یا چهارکلمه ای بودنش راستش یادم رفت ازشون بپرسم ولی اونجوری که شنیدم ظرفیت سه قسمتی ها پرشده انگار 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نه اسم شهر نمیخواد چون سعی داریم زمینه کاری رو محدود نکنیمدرضمن یخورده اینورا گیر میدن به احساسات ناسیونالیستی!! اما درمورد سه یا چهارکلمه ای بودنش راستش یادم رفت ازشون بپرسم ولی اونجوری که شنیدم ظرفیت سه قسمتی ها پرشده انگار یعنی باید 4 سیلابی باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ از کلمه دلتا اگه استفاده کنید فکر کنم زیباس. چون به هر حال نماد تغییراته. و فکر کنم اولین بار دلتا رو با تغییرات دما شناختیم. از این رو تداعی کننده نوع قالب انرژی در ذهن مخاطبه. ضمن اینکه برای ساخت لوگو و دکوراسیون هم هم نوشتار فارسی زیبایی داره و هم المانی که میشه روش کار کرد. حالا اینکه اول و آخرش چی میتونه باشه رو باید فکر کنم. 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ یه لوگوی با حال راجع به انرژی 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ شرکت مدیرت انرژی دلتا شرکت بهینه سازی و مدیریت انرژی دلتا چطوره؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ شرکت فنی مهندسی نواندیشان ارائه دهنده جدید ترین متد و روش ها در زمینه های انرژی ، بهره وری انرژی ، بهینه سازی انرژی ومدیریت انرژی 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ شرکت فنی مهندسی نواندیشان ارائه دهنده جدید ترین متد و روش ها در زمینه های انرژی ، بهره وری انرژی ، بهینه سازی انرژی ومدیریت انرژی خیلی ایده با حالی بود. 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ شرکت سامان گستران انرژِی شرکت بهکار انرژی شرکت توان نیرو گزین شرکت انرژی نواندیش شرکت بنیان انرژی پارس 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده