spow 44203 ارسال شده در 7 آبان، 2011 با پوزش از مدیریت تالار گفتگوی ازاد ودوستان عزیز جای این تاپیک اینجا نیست ولی اگه میشه تا 12 شب فرصت بدین تا نظرات دوستان رو دراین زمینه جویا بشیم برای ثبت شرکت چهارتا اسم میخواد که الان یکیش برام مهمتره(اگه خواستید میتونید تا چهارتا هم بگید!) زمینه کاری شرکت درزمینه انرژی ، بهره وری انرژی ، بهینه سازی انرژی ومدیریت انرژی هست منتظر نظرات دوستان عزیز هستم تا 12 شب این تاپیک بازهست 13
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 7 آبان، 2011 سجاد گل میخوای از اسم شهر محل فعالیت هم استفاده کنی؟ منظورتون رو راجع به 4 تا اسم متوجه نشدم. یعنی یه عنوان 4 کلمه ای یا 4 عنوان سه کلمه ای؟ چون فکر میکنم برای ثبت شرکت باید عنوان 3 کلمه ای باشه. درسته؟ 3
spow 44203 سازنده ارسال شده در 7 آبان، 2011 این تاپیک برای گل روی سجاد ابدی باز است :icon_gol: ممنون عزیز فردا صبح میرم دنبال کارهای اولیش تا ببینیم چی پیش میاد گفتم ازنظرات دوستان گرانقدرمون هم بهره بگیریم 4
spow 44203 سازنده ارسال شده در 7 آبان، 2011 سجاد گل میخوای از اسم شهر محل فعالیت هم استفاده کنی؟ منظورتون رو راجع به 4 تا اسم متوجه نشدم. یعنی یه عنوان 4 کلمه ای یا 4 عنوان سه کلمه ای؟ چون فکر میکنم برای ثبت شرکت باید عنوان 3 کلمه ای باشه. درسته؟ نه اسم شهر نمیخواد چون سعی داریم زمینه کاری رو محدود نکنیم درضمن یخورده اینورا گیر میدن به احساسات ناسیونالیستی!! اما درمورد سه یا چهارکلمه ای بودنش راستش یادم رفت ازشون بپرسم ولی اونجوری که شنیدم ظرفیت سه قسمتی ها پرشده انگار 2
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 7 آبان، 2011 نه اسم شهر نمیخواد چون سعی داریم زمینه کاری رو محدود نکنیمدرضمن یخورده اینورا گیر میدن به احساسات ناسیونالیستی!! اما درمورد سه یا چهارکلمه ای بودنش راستش یادم رفت ازشون بپرسم ولی اونجوری که شنیدم ظرفیت سه قسمتی ها پرشده انگار یعنی باید 4 سیلابی باشه؟ 3
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 7 آبان، 2011 از کلمه دلتا اگه استفاده کنید فکر کنم زیباس. چون به هر حال نماد تغییراته. و فکر کنم اولین بار دلتا رو با تغییرات دما شناختیم. از این رو تداعی کننده نوع قالب انرژی در ذهن مخاطبه. ضمن اینکه برای ساخت لوگو و دکوراسیون هم هم نوشتار فارسی زیبایی داره و هم المانی که میشه روش کار کرد. حالا اینکه اول و آخرش چی میتونه باشه رو باید فکر کنم. 8
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 7 آبان، 2011 شرکت مدیرت انرژی دلتا شرکت بهینه سازی و مدیریت انرژی دلتا چطوره؟ 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 7 آبان، 2011 شرکت فنی مهندسی نواندیشان ارائه دهنده جدید ترین متد و روش ها در زمینه های انرژی ، بهره وری انرژی ، بهینه سازی انرژی ومدیریت انرژی 5
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 7 آبان، 2011 شرکت فنی مهندسی نواندیشان ارائه دهنده جدید ترین متد و روش ها در زمینه های انرژی ، بهره وری انرژی ، بهینه سازی انرژی ومدیریت انرژی خیلی ایده با حالی بود. 3
.FatiMa 36560 ارسال شده در 7 آبان، 2011 شرکت سامان گستران انرژِی شرکت بهکار انرژی شرکت توان نیرو گزین شرکت انرژی نواندیش شرکت بنیان انرژی پارس 5
ارسالهای توصیه شده