رفتن به مطلب

«کتف، انگشتان دست و یکی از پاهایم آسیب دید»

ارسال های توصیه شده

رئیس پاسگاه الموت غربی قزوین جزئیات درگیری و مجروح شدنش را شرح داد:

«کتف، انگشتان دست و یکی از پاهایم آسیب دید» :ws44:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

سبز پرس- محیط طبیعی؛ نسیم سلطان بیگی: مصطفی قندی، مسئول پاسگاه محیطبانی الموت غربی در استان قزوین در روز هشتم مرداد ماه، به دنبال گزارشی که از حضور چند شکارچی متخلف در منطقه الموت غربی در ارتفاعات "شنگلرود" دریافت کرده اند به همراه سه نفر از همکارانش در محل حاضر می شود و در اثر درگیری با این شکارچیان مجروح شده است.

او درباره این حادثه به سبز پرس گفت: در راه برگشت بودیم که دیدم یک دستگاه موتورسیکلت در یک جاده فرعی خاموش ایستاده، اما چراغش روشن است. به همکارم گفتم که این ها همان شکارچیانی هستند که دنبالشان بودیم. نزدیک آنها رفتیم و پرسیدیم اینجا چه کار می کنند و آنها در جواب گفتند منتظر یکی از محلی های آنجا هستند که برایشان دوغ بیاورد.

او ادامه می دهد: در نزدیکی آنها از پشت بوته ها صدایی آمد. پسر بچه 14-13 ساله ای زیر بوته ها مخفی شده بود.

قندی در حالی که برای تحویل پسر بچه به همکارش رقته بود با دو فرد مسلح روبرو می شود که از پشت صخره ای بیرون آمدند.

قندی درباره درگیری اش با آنها گفت: پسر بچه را به همکارم تحویل دادم داشتم برمی گشتم تا آن موتور سوارها را بیاورم که ناگهان از پشت صخره دونفر مسلح بیرون آمدند. یکی از آنها با قنداق تفنگش به کتفم زد. موبایلم از دستم افتاد و خاموش شد.

او ادامه داد: با آنها درگیر شدم اسلحه یکی از آنها را گرفتم و با هم به پایین پرتاب شدیم. زمانی که رسیدیم پایین باز با هم درگیر شدیم. پایین که رسیدیم کفش هایم هم از پایم در آمده بود و بسیار آسیب دیده بودم. بالاخره اسلحه اش را از او گرفتم و با پای مجروح پیش همکارم رفتم.

همکاران قندی می گویند پس از سقوط به پایین، متخلف دیگر قصد تیراندازی به قندی را داشت که تیر او به هدف نخورد.

او پس از این درگیری با حراست سازمان صحبت می کند و به بیمارستانی در قزوین منتقل شد.

او از ناحیه کتف، انگشتان دست و یکی از پاها دچار آسیب دیدگی شده است.

نقدی از شکارچیانی که با آنها درگیر شده است خبری ندارد اما خبر از شکایت علی فرهادی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین از آن شکارچیان می دهد.

پرونده قضایی این افراد اکنون در مراجع قضایی قزوین در حال بررسی است.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...