sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ قطع درختان کهنسال برای ساخت و ساز در منطقه 20 تهران: درختان «شهرک معراج» کوی سیزده آبان مخفیانه قطع شدند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سبزپرس- گروه فضای سبز: ساکنان شهرک معراج در کوی سیزده آبان، منطقه 20 تهران از قطع مخفیانه درختان در این محله خبر می دهند. یکی از شهروندان شهرک معراج در تماس با سبزپرس گفت: در این شهرک از قدیم درختان کاج و سرو فراوانی بود که صبح روز جمعه متوجه شدم به منظور ساخت و ساز در شهرک، تعدادی از این درختان به صورت مخفیانه قطع شده اند. او که خود را «یکی از ساکنان قدیمی شهرک معراج» معرفی کرد ادامه داد: دور تا دور محل قطع درختان را فنس کشی کرده اند و به دلیل آنکه اطراف محل نیز، درختان قدیمی زیادی قرار دارد، مشاهده داخل فنس به سختی امکان پذیر است اما موفق شدم تا چند عکس از محل را تهیه کنم. این شهروند تهرانی گفت: فکر می کنم هر یک از این درخت های قطع شده، حداقل 80 ساله بودند. او افزود: ابتدا با سامانه 137 شهرداری تهران تماس گرفتم که نتیجه ای نداشت چون آنها گفتند این عرصه متعلق به تعاونی مسکن آموزش وپرورش است. فکر نمی کردم که شهرداری به همین سادگی از کنار مسئله قطع درخت در یک محله شلوغ تهران بگذرد. این شهروند همچنین اضافه کرد: چند سال قبل هم این درختان را رها کرده بودند و آنها را آبیاری نمی کردند تا خشک شوند اما این درخت ها مقاومت کردند و زنده ماندند. او معتقد است که عوامل ساخت و ساز در این شهرک قصد دارند تا به صورت مخفیانه درختان را قطع کنند و به جای آنها ساختمان سازی کنند. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده