VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 الان یه قلیون +یه چایی قند پهلو خیلی میچسبه ما همینطوری فشارمون پایینه قلیون میریم قبرستون دیگه اما خدا به ممد ادمین عمر با عزت بده من اینجا نیام ضعف میکنم اینجا سرمو گرم میکنم حالیم نشه 5
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 7 آبان، 2011 اره بدو برا خودت یه چیزی دست و پا کن که عقب نمونی تو صفحات قبل سفارش غذا و نوشيدني و دسر دادم دارن واسم آماده ميكنن 2
shaden. 18583 ارسال شده در 7 آبان، 2011 اگه مث ما کف کرده بودی فقط میگفتی آب یخخخخخخخخخخخ :icon_pf (34): آقا رضا روزه ای و این تاپیکو زدی؟ آخه چراااااااااااااااااااااااااااااا؟:ws44: 4
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 اصل که... حالا تخم یه ماهی هست فیل ماهی نبود مثلا اردک ماهیمن جز آقازاده ها هستم اصلی رو برام می آرن اردک ماهی گوشتش واسه استخون خیلی خوبه خدایا بتو پناه میبرم من دارم غش میکنم 5
shaden. 18583 ارسال شده در 7 آبان، 2011 ما همینطوری فشارمون پایینه قلیون میریم قبرستون دیگه اما خدا به ممد ادمین عمر با عزت بده من اینجا نیام ضعف میکنم اینجا سرمو گرم میکنم حالیم نشه مینا به حرفای شاهین گوش نکن منحرفه اره والله نیایم اینجا ضعف کردیم 4
rezanassimi 9036 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2011 رضا الهی بترکی مگه ما تالار عکس نداریم زدی تو آزاد؟:w00: مگه هر تاپیکی توش عکس باشه مربوط به تالار عکسه :w00: بد نیست ببریش تو تالار اسلام آخه بحث روزه هم شده :w00: بابا بحث آزاده این 4
شـاهین 8068 ارسال شده در 7 آبان، 2011 ما همینطوری فشارمون پایینه قلیون میریم قبرستون دیگه اما خدا به ممد ادمین عمر با عزت بده من اینجا نیام ضعف میکنم اینجا سرمو گرم میکنم حالیم نشه عزیزم دود زوه رو باطل میکنه ادم روزه دار نمی تونه سیگار یا قلیون بکشه 2
rezanassimi 9036 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2011 آقا رضا روزه ای و این تاپیکو زدی؟آخه چراااااااااااااااااااااااااااااا؟:ws44: خواستم ثوابتونو زیاد کنم 2
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 7 آبان، 2011 اردک ماهی گوشتش واسه استخون خیلی خوبه خدایا بتو پناه میبرم من دارم غش میکنم مينا از اين آشا كجا ميدن؟ يادم رفت تو ليست بنويسم خدايا اين چه امتحان بزرگيه 5
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 مینا به حرفای شاهین گوش نکن منحرفهاره والله نیایم اینجا ضعف کردیم ممد ادمین دوماد شی 4
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 مينا از اين آشا كجا ميدن؟ يادم رفت تو ليست بنويسم خدايا اين چه امتحان بزرگيه بیرون میفروشن که 1
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 7 آبان، 2011 بیرون میفروشن که الان عكسشو ميبينم دارم غش ميكنم اگه بخرم كه ديگه چيزي از ايمان نميمونه :icon_pf (34): 3
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 عزیزم دود زوه رو باطل میکنه ادم روزه دار نمی تونه سیگار یا قلیون بکشه عزیز من اصلا اهل قلیون سیگار یا کوفتی که توش دود باشه نیستم به اندازه کافی هوا دودی هست مینا در چه حالی؟:banel_smiley_52: ژله هم دوست ندارممن پایه هام محکمه 1
ارسال های توصیه شده