VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ الان یه قلیون +یه چایی قند پهلو خیلی میچسبه ما همینطوری فشارمون پایینه قلیون میریم قبرستون دیگه اما خدا به ممد ادمین عمر با عزت بده من اینجا نیام ضعف میکنم اینجا سرمو گرم میکنم حالیم نشه 5 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اره بدو برا خودت یه چیزی دست و پا کن که عقب نمونی تو صفحات قبل سفارش غذا و نوشيدني و دسر دادم دارن واسم آماده ميكنن 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اگه مث ما کف کرده بودی فقط میگفتی آب یخخخخخخخخخخخ :icon_pf (34): آقا رضا روزه ای و این تاپیکو زدی؟ آخه چراااااااااااااااااااااااااااااا؟:ws44: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اصل که... حالا تخم یه ماهی هست فیل ماهی نبود مثلا اردک ماهیمن جز آقازاده ها هستم اصلی رو برام می آرن اردک ماهی گوشتش واسه استخون خیلی خوبه خدایا بتو پناه میبرم من دارم غش میکنم 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ما همینطوری فشارمون پایینه قلیون میریم قبرستون دیگه اما خدا به ممد ادمین عمر با عزت بده من اینجا نیام ضعف میکنم اینجا سرمو گرم میکنم حالیم نشه مینا به حرفای شاهین گوش نکن منحرفه اره والله نیایم اینجا ضعف کردیم 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ رضا الهی بترکی مگه ما تالار عکس نداریم زدی تو آزاد؟:w00: مگه هر تاپیکی توش عکس باشه مربوط به تالار عکسه :w00: بد نیست ببریش تو تالار اسلام آخه بحث روزه هم شده :w00: بابا بحث آزاده این 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ما همینطوری فشارمون پایینه قلیون میریم قبرستون دیگه اما خدا به ممد ادمین عمر با عزت بده من اینجا نیام ضعف میکنم اینجا سرمو گرم میکنم حالیم نشه عزیزم دود زوه رو باطل میکنه ادم روزه دار نمی تونه سیگار یا قلیون بکشه 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ آقا رضا روزه ای و این تاپیکو زدی؟آخه چراااااااااااااااااااااااااااااا؟:ws44: خواستم ثوابتونو زیاد کنم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مینا در چه حالی؟:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اردک ماهی گوشتش واسه استخون خیلی خوبه خدایا بتو پناه میبرم من دارم غش میکنم مينا از اين آشا كجا ميدن؟ يادم رفت تو ليست بنويسم خدايا اين چه امتحان بزرگيه 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مینا به حرفای شاهین گوش نکن منحرفهاره والله نیایم اینجا ضعف کردیم ممد ادمین دوماد شی 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مينا از اين آشا كجا ميدن؟ يادم رفت تو ليست بنويسم خدايا اين چه امتحان بزرگيه بیرون میفروشن که 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دقیق دوساعت دیگه مونده تا افطار 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بهار جون ما یک و ساعت و نیم دیگه افطار میکنیم 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بیرون میفروشن که الان عكسشو ميبينم دارم غش ميكنم اگه بخرم كه ديگه چيزي از ايمان نميمونه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بهار جون ما یک و ساعت و نیم دیگه افطار میکنیم :ws44: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ این هم واسه بهار خانم که دیرتو اومدن 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ممد ادمین دوماد شی الان ممد رو نفرین کردی دیگه نه؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ عزیزم دود زوه رو باطل میکنه ادم روزه دار نمی تونه سیگار یا قلیون بکشه عزیز من اصلا اهل قلیون سیگار یا کوفتی که توش دود باشه نیستم به اندازه کافی هوا دودی هست مینا در چه حالی؟:banel_smiley_52: ژله هم دوست ندارممن پایه هام محکمه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده