rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ کلا قصد کردم همرو راهی بهشت کنم نچ الان فقط آب یخ ... :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ خاویار خزر لطفا خاویار سیاهه؟از اونا؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ماهی میخورم خیلی کم بقشو نه من سالی یبار چی بشه بو کباب ترک بخوره یکم بخورم و گرنه نه مرغ قسمت سینه اونم تو رو در وایستی بمونم ئ گرنه نه عوضش میوه زیاد میخورم :banel_smiley_4::banel_smiley_4: آخه میوه هم شد غذا من فقط فسنجون نمیخورم...وگرنه زهر مار هم حاضرم بخورم 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دیگ اوردی؟ مگه نذري ميدن كه ديگ بياره :ws28: 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دیگ اوردی؟ نه پلاستیک هست ازوناش تا بعد ماه رمضان نداریم ایشششششش 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ خاویار سیاهه؟از اونا؟ مگه دختر دریا نیستین شما؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ خاویار خزر لطفا ما دستمون به این غذاها نمیرسه:w00:واسه از ما بهترونه 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ سیب زمینی کلا قصد کردم همرو راهی بهشت کنم الویه الان ميدوني چي ميچسبه اول از همه يه فنجون چاي داغ زير كولر بعد يه دل سير برنج و خورشت فنسجون بعد ميام سراغ اين تاپيك و يه بستني شكلاتي و يه ليوان آب انار تازه و يه ظرف ميوه درآخر مستقيم بهشت زهرا و بهشت چایی تو این لیوان بزرگا میچسبه 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مگه نذري ميدن كه ديگ بياره :ws28: اره بدو برا خودت یه چیزی دست و پا کن که عقب نمونی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مگه دختر دریا نیستین شما؟ هستیم اما اینا واسه اونور ابیاس :banel_smiley_4::banel_smiley_4:آخه میوه هم شد غذا من فقط فسنجون نمیخورم...وگرنه زهر مار هم حاضرم بخورم فسنجونم نمیخورم:icon_pf (34):مجبوری میخورم خوشم نمیاد:icon_pf (34): ما دستمون به این غذاها نمیرسه:w00:واسه از ما بهترونه باز اینا یه بار خوردم خوشمزه نیست بابا 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ما دستمون به این غذاها نمیرسه:w00:واسه از ما بهترونه بین بابل و بابلسر یه جایی هست اندازه دو تا قاشق 10000 تومن کمتر کسی می دونه/البته جالبه برا ترکمنستانه /یعنی همون حرف شما ... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بین بابل و بلسر یه جایی هست اندازه دو تا قاشق 10000 تومن کمتر کسی می دونه/البته جالبه برا ترکمنستانه /یعنی همون حرف شما ... اصل نیست اندازه یه جا تن ماهی شد 150 تومن نخورید معدتون تعجب میکنه ها 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ الان یه قلیون +یه چایی قند پهلو خیلی میچسبه 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ الان یه قلیون +یه چایی قند پهلو خیلی میچسبه اگه مث ما کف کرده بودی فقط میگفتی آب یخخخخخخخخخخخ :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اصل نیست اندازه یه جا تن ماهی شد 150 تومن نخورید معدتون تعجب میکنه ها اصل که... حالا تخم یه ماهی هست فیل ماهی نبود مثلا اردک ماهی من جز آقازاده ها هستم اصلی رو برام می آرن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده