VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ F|UID گفته است: مینا تو چجوری زنده ای:banel_smiley_52: گوشت تو عذا باشه گوشتاشو جدا میکنم میخورم شیر و شیر موز و اینا نمیخورم عوضش دوغ ماست میخورم mina_p گفته است: اگه مثل من بهش اعتياد داشته باشي تو گرماي 50 درجه هم ميچسه:pichak29: منم چایی زیاد میخورم اما الان نمیتونم Essi گفته است: بع بعی هم همینطوریه. الان ویزگی های مشترک منو بع بعی پیدا کردی:167: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ mahnaz.d گفته است: همه مستقیم تو بهشت بهشتو نخواستیم کلمه انسان لایقمون باشه بستمونه دست دست 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ نقل قول گوشت تو عذا باشه گوشتاشو جدا میکنم میخورمشیر و شیر موز و اینا نمیخورم عوضش دوغ ماست میخورم من مرغ زیاد دوست ندارم هورمونی هستش...ولی کباب بره میچسبه ها... 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ Essi گفته است: یکی طلبت 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ mina jojo گفته است: الان ویزگی های مشترک منو بع بعی پیدا کردی:167: نه بابا ، ویژگی های مشترک بع بعی و جوجو را پیدا کردم. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ F|UID گفته است: من مرغ زیاد دوست ندارم هورمونی هستش...ولی کباب بره میچسبه ها... مرغم دوست ندارم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ rezanassimi گفته است: یکی طلبت چه قدر ذهنتون منحرفه بابا !!!!!! به عنوان غذایی چرب و نرم بهش نگاه کنین. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ کلا قصد کردم همرو راهی بهشت کنم 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ mina jojo گفته است: منم چایی زیاد میخورم اما الان نمیتونم الان ميدوني چي ميچسبه اول از همه يه فنجون چاي داغ زير كولر بعد يه دل سير برنج و خورشت فنسجون بعد ميام سراغ اين تاپيك و يه بستني شكلاتي و يه ليوان آب انار تازه و يه ظرف ميوه درآخر مستقيم بهشت زهرا و بهشت 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ mina jojo گفته است: مرغم دوست ندارم ماهی...میگو..گوشت شکار؟هیچکدوم؟ 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ mahnaz.d گفته است: همه مستقیم تو بهشت لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ Essi گفته است: نه بابا ، ویژگی های مشترک بع بعی و جوجو را پیدا کردم. دست شما درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ شاهین گفته است: شلام اینجا چی میدین؟ ازوناش تا بعد ماه رمضان نداریم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ F|UID گفته است: ماهی...میگو..گوشت شکار؟هیچکدوم؟ ماهی میخورم خیلی کم بقشو نه من سالی یبار چی بشه بو کباب ترک بخوره یکم بخورم و گرنه نه مرغ قسمت سینه اونم تو رو در وایستی بمونم ئ گرنه نه عوضش میوه زیاد میخورم 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ F|UID گفته است: ماهی...میگو..گوشت شکار؟هیچکدوم؟ خاویار خزر لطفا 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ شاهین گفته است: شلام اینجا چی میدین؟ دیگ اوردی؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ mina jojo گفته است: دست شما درد نکنه البته ویژگی های مشترک اسی و بع بعی بیشتر است. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده