VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مینا تو چجوری زنده ای:banel_smiley_52: گوشت تو عذا باشه گوشتاشو جدا میکنم میخورم شیر و شیر موز و اینا نمیخورم عوضش دوغ ماست میخورم اگه مثل من بهش اعتياد داشته باشي تو گرماي 50 درجه هم ميچسه:pichak29: منم چایی زیاد میخورم اما الان نمیتونم بع بعی هم همینطوریه. الان ویزگی های مشترک منو بع بعی پیدا کردی:167: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ همه مستقیم تو بهشت بهشتو نخواستیم کلمه انسان لایقمون باشه بستمونه دست دست 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ گوشت تو عذا باشه گوشتاشو جدا میکنم میخورمشیر و شیر موز و اینا نمیخورم عوضش دوغ ماست میخورم من مرغ زیاد دوست ندارم هورمونی هستش...ولی کباب بره میچسبه ها... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ الان ویزگی های مشترک منو بع بعی پیدا کردی:167: نه بابا ، ویژگی های مشترک بع بعی و جوجو را پیدا کردم. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من مرغ زیاد دوست ندارم هورمونی هستش...ولی کباب بره میچسبه ها... مرغم دوست ندارم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ یکی طلبت چه قدر ذهنتون منحرفه بابا !!!!!! به عنوان غذایی چرب و نرم بهش نگاه کنین. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ کلا قصد کردم همرو راهی بهشت کنم 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ منم چایی زیاد میخورم اما الان نمیتونم الان ميدوني چي ميچسبه اول از همه يه فنجون چاي داغ زير كولر بعد يه دل سير برنج و خورشت فنسجون بعد ميام سراغ اين تاپيك و يه بستني شكلاتي و يه ليوان آب انار تازه و يه ظرف ميوه درآخر مستقيم بهشت زهرا و بهشت 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مرغم دوست ندارم ماهی...میگو..گوشت شکار؟هیچکدوم؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نه بابا ، ویژگی های مشترک بع بعی و جوجو را پیدا کردم. دست شما درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ شلام اینجا چی میدین؟ ازوناش تا بعد ماه رمضان نداریم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ماهی...میگو..گوشت شکار؟هیچکدوم؟ ماهی میخورم خیلی کم بقشو نه من سالی یبار چی بشه بو کباب ترک بخوره یکم بخورم و گرنه نه مرغ قسمت سینه اونم تو رو در وایستی بمونم ئ گرنه نه عوضش میوه زیاد میخورم 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ماهی...میگو..گوشت شکار؟هیچکدوم؟ خاویار خزر لطفا 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دست شما درد نکنه البته ویژگی های مشترک اسی و بع بعی بیشتر است. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده