M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ Essi گفته است: :banel_smiley_4::banel_smiley_4: ما گیاه خواریم(الکی) کباب گوسفند هم سنگینه...نمیگید ملت دستشون به گوش نمیرسه 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ رضا الهی بترکی مگه ما تالار عکس نداریم زدی تو آزاد؟:w00: 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ من كه اصلا پايه هاي ايمانم نلرزيد:viannen_38: از سردرد دارم ميميرم دلم فقط چايي ميخواد :mornincoffee: 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ essi گفته است: یاد 1- کتاب هرگز گوسفند نباشید افتادم/ مدیریتیه 2- طبقه پایین هرم فراماسونری 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ شقایق... گفته است: رضا الهی بترکی مگه ما تالار عکس نداریم زدی تو آزاد؟:w00: ما روزه داریم داد میزنی غش میکنیم میافتیم گردنتا 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ essi گفته است: ای کسانی که ایمان نیاورده اید! کاری به کار کسانی که ایمان آورده اند هم نداشته باشید. 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ alimec گفته است: یاد 1- کتاب هرگز گوسفند نباشید افتاد مدیریتیه 2- طبقه پایین هرم فراماسونری ایول دقیقا اینو یادم نبود..هرگز گوسفند نباشید... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ mina_p گفته است: من كه اصلا پايه هاي ايمانم نلرزيد:viannen_38: از سردرد دارم ميميرم دلم فقط چايي ميخواد :mornincoffee: چایی هوا گرمه نمیچسبه F|UID گفته است: الان پایه های ایمان داره ویبره میره 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ Abolfazl_r گفته است: ای کسانی که ایمان نیاورده اید! کاری به کار کسانی که ایمان آورده اند هم نداشته باشید. به سبک مهندس اسی باید رنگشو تغییر می دادین 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ mina jojo گفته است: چه ربطی داشت بستگی داره چه دیدی نسبت به بع بعی داشته باشی.... غذای چرب ، دنبه نرم ، شیر داغ ، پشم گرم ، کله پاچه دبش یا....... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ Essi گفته است: بستگی داره چه دیدی نسبت به بع بعی داشته باشی.... غذای چرب ، دنبه نرم ، شیر داغ ، پشم گرم ، کله پاچه دبش یا....... من گوشت دوست ندارمشیرم دوست ندارم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ نقل قول mahnaz.d, Abolfazl_r+, alimec, arpak+, Essi+, F|UID+, Kocherlakota*, mina jojo, mina_p*, Neutron+, rezanassimi+, شقایق...+ همه مستقیم تو بهشت 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ mina jojo گفته است: من گوشت دوست ندارمشیرم دوست ندارم مینا تو چجوری زنده ای:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ mina jojo گفته است: چایی هوا گرمه نمیچسبه اگه مثل من بهش اعتياد داشته باشي تو گرماي 50 درجه هم ميچسه:pichak29: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ mina jojo گفته است: من گوشت دوست ندارمشیرم دوست ندارم بع بعی هم همینطوریه. 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ mahnaz.d گفته است: همه مستقیم تو بهشت آمارگیر ها هم مستقیم تو جهنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده