rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من ارادم قویتر از ایناست :w155: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ظهر تابستون آب هویج بستی..شیر موز.شیر انبه..شربت آبلیمو خیلی میچسبه نه؟ 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ای ول بابا تو خونه ما نامردا نهار میخورن این بوش میپیچه نابودم میکنه :there: اشکال نداره احسنت بر آن شیری که شما رو خورد اسدم دیگه :w155: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ظهر تابستون آب هویج بستی..شیر موز.شیر انبه..شربت آبلیمو خیلی میچسبه نه؟ شربت ابلیلیمو اره اما اون دقیقه های اخر افطار که میخواد اذان بزنه اون لحظه هم خیلی حال میده 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ظهر تابستون آب هویج بستی..شیر موز.شیر انبه..شربت آبلیمو خیلی میچسبه نه؟ اضافه کن آب طالبی با یخ زیاد 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تازه آب انار..بستنی انار..بستنی سنتی ..اینا رو هم یادم رفت بگم 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ :there: اشکال نداره من هی بهشون میگم اونوقت که من زیر نهرهای روانم زیر سایه اون درخت خوشگلا همه غلاما دور برم میفهمید اما من روزه میگرم که بفهم چه طمعیه یه چی میخوای نداشته باشی 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ عاشق آب طالبی و بستنی طالبی هستم این عکس آخر..بسی ایمان شکنه 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اضافه کن آب طالبی با یخ زیاد وای اب طالبیای ول لواشک ترش فرحزاد 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اما من روزه میگرم که بفهم چه طمعیه یه چی میخوای نداشته باشی بهترش اینه که داشته باشی و نخوری:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اما من روزه میگرم که بفهم چه طمعیه یه چی میخوای نداشته باشی می فهمیم ..اما حیف که سریع یادمون میره:icon_pf (34): قابل توجه استاتر..امشب خرج رو دست خانواده ما گذاشتیدا:167: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ شنگولی جان نداری می چسبه بعد یه روز روزه داری 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ عاشق آب طالبی و بستنی طالبی هستماین عکس آخر..بسی ایمان شکنه مراقب باش پایه های ایمانت با آب طالبی سست نشه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بهترش اینه که داشته باشی و نخوری:icon_pf (44): نه دیگه اینقدر با اراده نیستم اما یادمه دبیرستان بودم یه مدت افتاده بودم تو خط درویش بازی اصلا لباس نمیخریدیم غذا برنج نمیخوردم(این برنج دیگه واسم مونده) میوه زیاد نمیخوردم میگفتم لذت بخشه بزار بفهمم بقیه چی میکشن:jawdrop: چیزی شده بودم خیلی حالت دوست داشتنی بود می فهمیم ..اما حیف که سریع یادمون میره:icon_pf (34):قابل توجه استاتر..امشب خرج رو دست خانواده ما گذاشتیدا:167: بعد افطار کی حال داره بره بیرون شنگولی جان نداری می چسبه بعد یه روز روزه داری وتکا؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بفرما سر سفره بده دور باشییه نون پنیریه با هم میخوریم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نه دیگه اینقدر با اراده نیستم اما یادمه دبیرستان بودم یه مدت افتاده بودم تو خط درویش بازی اصلا لباس نمیخریدیم غذا برنج نمیخوردم(این برنج دیگه واسم مونده) میوه زیاد نمیخوردم میگفتم لذت بخشه بزار بفهمم بقیه چی میکشن:jawdrop: چیزی شده بودم خیلی حالت دوست داشتنی بود بعد افطار کی حال داره بره بیرون وتکا؟ تصور کن..مینا و درویش بازی(خوش بحال بابات) الان دارن میرن خرید..لیست دادم ولی خیلی خوبه برنج نمیخوری...من هم میخوام کمترش کنم. مراقب باش پایه های ایمانت با آب طالبی سست نشه ایمانی که با آب طالبی سست بشه..به چه دردی میخوره:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تصور کن..مینا و درویش بازی(خوش بحال بابات)الان دارن میرن خرید..لیست دادم ولی خیلی خوبه برنج نمیخوری...من هم میخوام کمترش کنم. ایمانی که با آب طالبی سست بشه..به چه دردی میخوره:icon_pf (34): نمیاد بهم؟ نه بابا من مسلکم فرق داره با بابام اینا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده