M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ شربت واسه رفع عطش: شربت تمبر هندی مواد لازم: ۵ عدد تمبر هندی ترش ۴ تکه یخ ۲ ق س شکر ۱ پیمانه آب ۱_تمبر هندی را از پوست جدا کرده،هسته ی آن را بگیرید.سپس با آب و یخ و شکر داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یخ خرد شود. ۲_شربت آماده را داخل لیوان ریخته و با یک عدد تمبر هندی پوست گرفته و ترش سرو کنید. **تمبر هندی به صورت جعبه ای در دو نوع ترش و شیرین در میوه فروشی ها و سوپر مارکت ها عرضه میشود. شربت سکنجبین،خیار و لیمو یکی از اصیل ترین نوشیدنی های ایرانی که در سال های قدیم در فصل تابستان طرفداران زیادی داشت.شربت سرکه انگبین یا به اصطلاح عام سکنجبین بود که البته قدیمی ها به آن خیار رنده شده هم اضافه می کردند.ولی با گذشت این همه سال ،این شربتهنوز هم یکی از بهترین و پر خاصیت ترین شربت های عطش زداست ؛به خصوص اگر به آن لیمو ترش هم اضافه شود. مواد لازم: ۱/۲ پیمانه شربت سرکه انگبین(سکنجبین) ۱ پیمانه آب ۱ عدد خیار ۱ عدد لیموترش ۴ تکه یخ ۱_ابتدا شربت سکنجبین و لیمو ترش پوست کنده و بدون هسته را داخل مخلوط کن ریخته با چهار تکه یخ خوب مخلوط کنید. ۲_خیار را با پوست،ریز رنده کنید.لیوان مورد نظر را هم آماده کرده و خیار رنده شده را در آن بریزید. ۳_موادی که در بالا آماده کردید(سکنجبین-لیموترش و یخ)را با آب مخلوط کنیدو روی خیارها در لیوان بریزید. لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من امشب خونه مودور دعوتم:دی مال شقی خوردن نداره چون اه ما ها پشت سرش هستش اگه دیدیش بگو خاک تو سرت که خونه ی این بچه ها رو ویران گردی مثل یزید امتیاز رو به روشون بستی واقعا که لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ قرار ماکارونی رو من درست کنم...10 مین دیگه میرم ماكاروني درست كردن كه كاري نداره از شروعش تا آماده شدن واسه خوردن 1 ساعت ميشه از حالا ميخواي بري چكار كني؟ لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ همکارم یه لیوان آب یخ درست کرده گذاشته رو میز من میگه این بجای دیروز ... لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ شربت واسه رفع عطش:شربت تمبر هندی مواد لازم: ۵ عدد تمبر هندی ترش ۴ تکه یخ ۲ ق س شکر ۱ پیمانه آب ۱_تمبر هندی را از پوست جدا کرده،هسته ی آن را بگیرید.سپس با آب و یخ و شکر داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یخ خرد شود. ۲_شربت آماده را داخل لیوان ریخته و با یک عدد تمبر هندی پوست گرفته و ترش سرو کنید. **تمبر هندی به صورت جعبه ای در دو نوع ترش و شیرین در میوه فروشی ها و سوپر مارکت ها عرضه میشود. شربت سکنجبین،خیار و لیمو یکی از اصیل ترین نوشیدنی های ایرانی که در سال های قدیم در فصل تابستان طرفداران زیادی داشت.شربت سرکه انگبین یا به اصطلاح عام سکنجبین بود که البته قدیمی ها به آن خیار رنده شده هم اضافه می کردند.ولی با گذشت این همه سال ،این شربتهنوز هم یکی از بهترین و پر خاصیت ترین شربت های عطش زداست ؛به خصوص اگر به آن لیمو ترش هم اضافه شود. مواد لازم: ۱/۲ پیمانه شربت سرکه انگبین(سکنجبین) ۱ پیمانه آب ۱ عدد خیار ۱ عدد لیموترش ۴ تکه یخ ۱_ابتدا شربت سکنجبین و لیمو ترش پوست کنده و بدون هسته را داخل مخلوط کن ریخته با چهار تکه یخ خوب مخلوط کنید. ۲_خیار را با پوست،ریز رنده کنید.لیوان مورد نظر را هم آماده کرده و خیار رنده شده را در آن بریزید. ۳_موادی که در بالا آماده کردید(سکنجبین-لیموترش و یخ)را با آب مخلوط کنیدو روی خیارها در لیوان بریزید. بچه ها گولشو نخورين تمبر هندي شوره اگه شكر قاطيش كنين كه ديگه...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ نه بابا نمیشه زیاد خورد.سحری هم نمیخورم شوخي كردم بابا واقعا سحري نميخوري؟ اشتباه ميكني لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ همکارم یه لیوان آب یخ درست کرده گذاشته رو میز من میگه این بجای دیروز ... ميخواد ايمانتو تقويت كنه لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ نه بابا نمیشه زیاد خورد.سحری هم نمیخورم پس سحر چیکار میکنید؟ضعف نمیکنی؟ ماكاروني درست كردن كه كاري نداره از شروعش تا آماده شدن واسه خوردن 1 ساعت ميشه از حالا ميخواي بري چكار كني؟ باید همه چی آماده بشه دیگه....خراب بشه آبروم میره:icon_pf (34):(تازه دارم یاد میگیریم..مثل شما که هنرمند نیستم) یعنی بیشتر وسوستون کنم؟ همکارم یه لیوان آب یخ درست کرده گذاشته رو میز من میگه این بجای دیروز ... عجب همکاری؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها گولشو نخورين تمبر هندي شوره اگه شكر قاطيش كنين كه ديگه...:icon_pf (34): اهههههههه..بزار اغفالشون کنم:167: ولی سکنجبین امتحانش رو پس داده لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ شوخي كردم بابا واقعا سحري نميخوري؟ اشتباه ميكني نه بخورم اذیت میشم لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ باید همه چی آماده بشه دیگه....خراب بشه آبروم میره:icon_pf (34):(تازه دارم یاد میگیریم..مثل شما که هنرمند نیستم) یعنی بیشتر وسوستون کنم؟ آها پس آفرين برو انقدرم اذيت بچه ها نكن يه وقت آه يكيشون ميگيرتت ميزني غذارو خراب ميكني ها من كه فست فود و سيب زميني زياد دوست ندارم پس وسوسه نشدم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ خودم هم دیگه دارم ضعف میکنم:icon_pf (34):چرا مینا نمیاد....این همه دامم براش پهن کردم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ آها پس آفرين برو انقدرم اذيت بچه ها نكن يه وقت آه يكيشون ميگيرتت ميزني غذارو خراب ميكني هامن كه فست فود و سيب زميني زياد دوست ندارم پس وسوسه نشدم غذای خونگی دوست داری باشه:ws3: لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اهههههههه..بزار اغفالشون کنم:167:ولی سکنجبین امتحانش رو پس داده الان كه خوب فكر كردم ديدم خيلي هم خوبه:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ ته دیگ ماست و تخم مرغ رو خیلی دوست دارم... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده