VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اینا که قرمز نیستن:ws28:چایی توشونه...خیلی حالت بده:icon_pf (34): چه حسی داری؟ قندونه منظورم بود مینا منو ببخش به بهههههههههه برم روزم رو باز کنم نه:icon_pf (34):بد اذیتتون کردم...راضی باشیدا دلستر گلابی؟:jawdrop: لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ آقايون خانما منم ديگه رفتم تا فردا نماز و روزه هاي همتون قبول لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تو تاپیکو برگردون من برات عربی میرقصم عمرا تازه میخوام دم افسانه رو ببینم تاپیک و حذف کنه دی: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ این برای توئه شاهیناینکه زندهای ینی خدا فک میکنه هنوز ارزش زندگی کردنو داری، ماشه رو میکشم، اینجوری شاید بتونم نظر خدا رو هم عوض کنم... کاپشنش چرمه با عرض معذرت...ستاد فرماندهی شیطان دستور داد این عمل رو انجام بدم وای ابببب لذت نوشیدن یه آب خنک ..... دماعش عملیه؟ خوب مشکل ماشه و اسلحه هم با یک نگاه و بصیرت ما هل شد میریم ایتم بد :jawdrop: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ آقايون خانما منم ديگه رفتم تا فردا نماز و روزه هاي همتون قبول قبول حق لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دماعش عملیه؟ تو این تشنگی به دماغش چیکار داری لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ عمرا تازه میخوام دم افسانه رو ببینم تاپیک و حذف کنه دی: آره حذفش کن دیگه تکراری شد لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان ماهم رفتیم طاعات و عبادات همگی مقبول حق انشاالله (چقد عربی بود :icon_pf (34):) :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دستور رسید با نزدیک شدن به زمان اذان عکسای جذابتری بذاریم آخخخخخخخخ :icon_pf (34): :banel_smiley_52: سریع بزارید که اذان ما نزدیکه میخوام برم اذان ساعت نه نیست مگه ما یه رب یه نه شما جنوبید دیرتر نیست؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان ماهم رفتیم طاعات و عبادات همگی مقبول حق انشاالله (چقد عربی بود :icon_pf (34):) :icon_pf (44): واسه ما هم دعا کنید لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ما بریمخوش گذشت اما اذان یه ساعت دیگس لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها جدی دارم ضعف میکنم همچنان ما لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ پناه ميبرم به خدا از دست شيطان رانده شده او یک فرشته بود اول شكنجه روحي ميدين به ادم بعدم دهن روزه ميگي بيا تو بغلم الان که روزتو باز کردی:aghosh: دلستر گلابی؟:jawdrop: آره دلستر گلابی :banel_smiley_52: اذان ساعت نه نیست مگه ما یه رب یه نه شما جنوبید دیرتر نیست؟ الان جنوب نیستم مرکزم...اذان هم اینجا ساعته 8 دقیق هست. لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی با حالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ عه این تاپیک هنوز زندس ! فک کردم پاک شده تا الان لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه ما نيز آمديم سلام سلام میبینم که دیروز خوش گذشته میخواین دوباره به حال دیروز در بیاین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده