VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 اینا که قرمز نیستن:ws28:چایی توشونه...خیلی حالت بده:icon_pf (34): چه حسی داری؟ قندونه منظورم بود مینا منو ببخش به بهههههههههه برم روزم رو باز کنم نه:icon_pf (34):بد اذیتتون کردم...راضی باشیدا دلستر گلابی؟:jawdrop:
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 آبان، 2011 تو تاپیکو برگردون من برات عربی میرقصم عمرا تازه میخوام دم افسانه رو ببینم تاپیک و حذف کنه دی:
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 این برای توئه شاهیناینکه زندهای ینی خدا فک میکنه هنوز ارزش زندگی کردنو داری، ماشه رو میکشم، اینجوری شاید بتونم نظر خدا رو هم عوض کنم... کاپشنش چرمه با عرض معذرت...ستاد فرماندهی شیطان دستور داد این عمل رو انجام بدم وای ابببب لذت نوشیدن یه آب خنک ..... دماعش عملیه؟ خوب مشکل ماشه و اسلحه هم با یک نگاه و بصیرت ما هل شد میریم ایتم بد :jawdrop:
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 آقايون خانما منم ديگه رفتم تا فردا نماز و روزه هاي همتون قبول قبول حق
rezanassimi 9036 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2011 عمرا تازه میخوام دم افسانه رو ببینم تاپیک و حذف کنه دی: آره حذفش کن دیگه تکراری شد
rezanassimi 9036 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2011 دوستان ماهم رفتیم طاعات و عبادات همگی مقبول حق انشاالله (چقد عربی بود :icon_pf (34):) :icon_pf (44):
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 دستور رسید با نزدیک شدن به زمان اذان عکسای جذابتری بذاریم آخخخخخخخخ :icon_pf (34): :banel_smiley_52: سریع بزارید که اذان ما نزدیکه میخوام برم اذان ساعت نه نیست مگه ما یه رب یه نه شما جنوبید دیرتر نیست؟
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 دوستان ماهم رفتیم طاعات و عبادات همگی مقبول حق انشاالله (چقد عربی بود :icon_pf (34):) :icon_pf (44): واسه ما هم دعا کنید
M!Zare 48037 ارسال شده در 7 آبان، 2011 پناه ميبرم به خدا از دست شيطان رانده شده او یک فرشته بود اول شكنجه روحي ميدين به ادم بعدم دهن روزه ميگي بيا تو بغلم الان که روزتو باز کردی:aghosh: دلستر گلابی؟:jawdrop: آره دلستر گلابی :banel_smiley_52: اذان ساعت نه نیست مگه ما یه رب یه نه شما جنوبید دیرتر نیست؟ الان جنوب نیستم مرکزم...اذان هم اینجا ساعته 8 دقیق هست.
rezanassimi 9036 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2011 سلام به همه ما نيز آمديم سلام سلام میبینم که دیروز خوش گذشته میخواین دوباره به حال دیروز در بیاین
ارسال های توصیه شده