شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ رضا نخند من الان دستم بنده تو بذار لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بابا نترس دخترم پناه ميبرم به خدا از دست شيطان رانده شده لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی ندارنحس کردم چون گفتم بیا تو بغلم ناراحت شدن نگا حکایت شیخ هستش که سوار هواپیما شده بوده مهمان داره میوفته رو یه مردی میگه استغفرالله بعد می یوفته رو خودش میگه الحمد دروالله اغوش فرق فکوله لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ رضا نخند من الان دستم بنده تو بذار من تا افطار آدمم ... لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ منم بیام افطاری چی دارین تشريف بيارين من خودم 1 ساعت ديگه ميرسم اگه شما زودتر رسيدين سرراهتون يه چيزي بخرين لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ :there::aghosh::w36: پناه ميبرم به خدا از دست شيطان رانده شده لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تشريف بيارين من خودم 1 ساعت ديگه ميرسم اگه شما زودتر رسيدين سرراهتون يه چيزي بخرين باشه عزیزم من شماره کارتم رو برات پیام خصوصی میکنم پول شارژ کم که هرچی خواستی برات بخرم لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تشريف بيارين من خودم 1 ساعت ديگه ميرسم اگه شما زودتر رسيدين سرراهتون يه چيزي بخرين یارو میگه خدایا تو که پول غذا نداشتی چرا مهمونی گرفتی مردیم از گشنگی ... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من تا افطار آدمم ... بعد افطار بذار لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی ندارنحس کردم چون گفتم بیا تو بغلم ناراحت شدن اول شكنجه روحي ميدين به ادم بعدم دهن روزه ميگي بيا تو بغلم لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بعد افطار بذار تو تاپیکو برگردون من برات عربی میرقصم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ این آب یخه چی بووووووووووووووووووووووودددد؟؟؟؟ :w821: لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ :there::aghosh::w36: روزم باطل ميشه هااااااااا:icon_pf (34): حداقل چشماتو ببند لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ این آب یخه چی بووووووووووووووووووووووودددد؟؟؟؟ :w821: این تست ایمان تو بود دخترم لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ یارو میگه خدایا تو که پول غذا نداشتی چرا مهمونی گرفتی مردیم از گشنگی ... من كه مهمون دعوت نكردم خودش خواست بياد لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ باشه عزیزم من شماره کارتم رو برات پیام خصوصی میکنم پول شارژ کم که هرچی خواستی برات بخرم نه ديگه يه افطاري خوردن كه اين حرفارو نداره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده