رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

حالا ما فرض کنیم،همه این زنان به خاطر کمک خرج خانواده میان این شغل ها را انجام میدن.

چرا امروز شغل کافی برای مرد نیست که دیگر نیاز نباشه همسرش هم کارهای دشوار را انجام بده.

مسلما وقتی شرکتی مثل ایران خودرو خانم استخدام میکنه با ماهی 350 هزار تومان از تو خود دانشگاه ما،نمیاد آقا را با حقوق 700 هزار تومان نگه داره . اخراجش میکنه.

جفت آقا و خانم هم توانایی دارند.

اما خانم به پول کم راضی میشه،اما آقا راضی نمیشه،همین تعادل جامعه را بهم میزنه.

این یه دوره ایه که در غرب طی شده و ما هم اجبارا باید طی کنیم راهی نیست باید طی بشه تا زن ها پایه هاشونو در اجتماع محکم کنن و دیگه مجبور نباشن با حقوق کم کار کنن انوجوری تعادل بین زن و مرد بر حسب توانایی و تخصص ایجاد میشه

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 90
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اسی یعنی اگه زن میشست تو خونه و برده مرد میشد و مثل قدیم از جانب مرد تحقیر میشد،استثمار بوجود نمیومد؟!

اونکه به هرچیزی راضین و حتی حاضرن مزدی کمتر از زحمتی که میکشن بگیرن از ناچاریه!

این بحث بنظر من فقط جوابش همینه: ناچاری

دلیلشم تو پست قبلیم گفتم

اصلا حرف من تو خونه نشستن و چشم به جیب شوهر داشتن نیست،من مرتبا تکرار میکنم،باز یکی میاد میگه،یعنی تو میگی زن بشینه تو خونه !!!!!!!!!

اگر زنان ارزش کاری خودشان را میدانستند،هیچوقت استثمار به وجود نمیامد.

شرط لازم برای به وجود آمدن استثمار ، وجود چیزی است که آمادگی لازم برای استثمار شدن را دارد.

یک شرکت مسلما هم به نیروی مرد نیاز داره و هم نیروی زن،کارش را هم نمیتونه تعطیل کنه،اگر زن به هر قیمتی براش کار نکنه،مجبور میشه دستمزد را بالا ببره.

اما اگر زن به هر قیمتی براش کار کرد،هم مردها رو اخراج میکنه و همون مردهای علاف پدر او را در جامعه در میارن،هم از خود زن بیگاری میکشه و حقش را میخوره.

• Like 8
لینک به دیدگاه
هیچ شغلی برای هیچ جنسی عیب و بی شخصیتی نیست

چه فرقی بین بلیط جمع کن با یه مهندس هر دو برای جامعه مفیدن مشکل ما اینه که داشتن بعضی شغل ها عیب می دونیم

بنده نگفتم بعضی شغل ها ننگ جامعه هستند... :banel_smiley_4:

خدایی تو مغلطه کاری شماها و حرف تو دهن طرف گذاشتن موندم،اینجوریم: :w645:

شما از لحاظ فیزیکی نسبت به یک مرد تواناییت کمتره ، چه اصراری داری مثلا طرف میره تو چاه فاضلاب تمیز میکنه شما هم بری؟

مثلا اینجا معنای برابری و ارزش میشه براتون؟

گفتم یک خانم تو آفتاب وایسته و بلیط بفروشه پدرش در میاد،میتونه شغل بهتری انجام بده،اما چون حاضره با روزی 3 هزار تومان تو گرما بایسته،یک آشغالی هم میاد ازش سوء استفاده میکنه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
دقيييييييييييقا!

اونوخ وقتي خواستگار مياد واسشون انتظاراتشونم رفته بالا

بايد شغل همسرشون از خودشون بهتر باشه

از اونطرف خود اون خانم جاي يه بنده خداي ديگه اي رو گرفته كه به خاطر نداشتن شغل مناسب نميتونه زن بگيره!!!

:ws37::ws37::ws37::ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بنده نگفتم بعضی شغل ها ننگ جمعه هستند... :banel_smiley_4:

خدایی تو مغلطه کاری شماها و حرف تو دهن طرف گذاشتن موندم،اینجوریم: :w645:

شما از لحاظ فیزیکی نسبت به یک مرد تواناییت کمتره ، چه اصراری داری مثلا طرف میره تو چاه فاضلاب تمیز میکنه شما هم بری؟

مثلا اینجا معنای برابری و ارزش میشه براتون؟

گفتم یک خانم تو آفتاب وایسته و بلیط بفروشه پدرش در میاد،میتونه شغل بهتری انجام بده،اما چون حاضره با روزی 3 هزار تومان تو گرما بایسته،یک آشغالی هم میاد ازش سوء استفاده میکنه.

من مغلطه نکردم اما حرف شما این بود که بلیط جمع کردن و غیره چون سخته و حقوقش کمه شان زن ها پایین میاد با انجام دادنش

اما اینطور نیست هیچ کار مفیدی برای جامعه شان هیچ زن و مردی پایین نمیاره

اصراری برای رفتن و تمیز کردن چاه فاضلاب نیست اما اصراری هم برای نرفتنش هم نباید وجود داشته باشه

معنای برابری و ارزش یعنی اینکه هر کس متناسب با توانایی و شرایط زندگی خودش شغلشو انتخاب کنه و کسی هم به خاطر جنسیتش نگه این کار بده یا خوبه یا در شان تو هست یا نیست یا ورودش به اون شغل ممنوع کنه

متاسفانه جامعه ما عادت داره حد و مرز برای دیگران قائل بشه در صورتی که هر کسی خودش باید زندگیشو بسازه یه زن هم شعور داره تشخیص میده از نظر بدنی یا روحی از پس چه شغلی بر میاد اون کسی که میره فاضلاب تمیز می کنه در خودش توانایی این کار دیده که رفته

بحث حقوق پایین هم تو چند پست قبلیم گفتم اجباریه واگرنه هیچ زنی دوست نداره با حقوق کمتر کار کنه دوست داره در حد کاری که انجام میده حقوق و دستمزد بگیره

• Like 3
لینک به دیدگاه
دقيييييييييييقا!

اونوخ وقتي خواستگار مياد واسشون انتظاراتشونم رفته بالا

بايد شغل همسرشون از خودشون بهتر باشه

از اونطرف خود اون خانم جاي يه بنده خداي ديگه اي رو گرفته كه به خاطر نداشتن شغل مناسب نميتونه زن بگيره!!!

فکر می کنی این جو کی بین زن ها بوجود آورده همون خاله زنک هایی که موافق خونه نشینی زن ها هستن

البته این جو بین مردها هم داره حاکم میشه آقای دکتر اگه برن خانوم لیسانس بگیرن همون خاله خان باجی ها پشت سرش حرف می زنن و زندگی مردم بهم میریزن

• Like 2
لینک به دیدگاه

بابا چرا بحثو كشش ميدين اولا خانما از نظر جسمي قادر به انجام بعضي كارا نيستن ولي در بعضي كارا برعكس خيلي سر ترند مثلا چندتا مرد هست مثل نسرين ستوده و شيرين عبادي .... دوما اينجا ايرانه يه كشور بيمار اجازه فعاليت به زن ها داده نميشه كلا سيستم همينه ..ميگه زن بايد خونه نشين باشه

• Like 5
لینک به دیدگاه

معنای برابری و ارزش یعنی اینکه هر کس متناسب با توانایی و شرایط زندگی خودش شغلشو انتخاب کنه و کسی هم به خاطر جنسیتش نگه این کار بده یا خوبه یا در شان تو هست یا نیست یا ورودش به اون شغل ممنوع کنه

ببینید،شما هی بحثو میپیچونین.

الان بنده نوعی نمیتونم برم معلم مهد کودک بشم،چون بچه یک کم جیغ بزنه،ممکنه بخوابونم زیر گوشش. :zadan:

اما یک خانم خیلی کمتر تو این مواقع عصبانی میشه،پس مسلما تو این شغل خاص موفق تره،من هم نباید برم طرف این شغل.

از طرفی شغل رانندگی اتوبوس،گرما و ترافیک و سر درد میاره و زن از نظر جسمانی ضعیف تره،آسیبی که از این راه میبینه چند برابر مرده.

خودش نباید بیاد تو این کار نه اینکه من بهش بگم نیا.

بحث حقوق پایین هم تو چند پست قبلیم گفتم اجباریه واگرنه هیچ زنی دوست نداره با حقوق کمتر کار کنه دوست داره در حد کاری که انجام میده حقوق و دستمزد بگیره

تا وقتی کسی مثل مارتین لوترکینگ در آمریکا به خودش جرات نداد و اعتراضش را گسترده نکرد،سیاهان برده سفیدان بودند،چون به هر قیمتی فقط کار میکردند تا زنده بمانند.

تا وقتی هم که زنان این تفکرات فمنیستی و تساوی به هر قیمتی را بخواهند،همیشه برده مردان خواهند ماند.

حال دیگر خود دانید،من جان کلام را گفتم. :icon_pf (44):

• Like 10
لینک به دیدگاه
بابا چرا بحثو كشش ميدين اولا خانما از نظر جسمي قادر به انجام بعضي كارا نيستن ولي در بعضي كارا برعكس خيلي سر ترند مثلا چندتا مرد هست مثل نسرين ستوده و شيرين عبادي .... دوما اينجا ايرانه يه كشور بيمار اجازه فعاليت به زن ها داده نميشه كلا سيستم همينه ..ميگه زن بايد خونه نشين باشه

حرفت درست ، 100 درصد .

ولی مسئله اینه زن جامعه الان ما باید اینو تجربه کنه و ازش عبور کنه و تا عبور نکنه هیچی درست نمیشه ، چون حریص شده به خاطر منع های گذشته و حال .

• Like 6
لینک به دیدگاه
ببینید،شما هی بحثو میپیچونین.

الان بنده نوعی نمیتونم برم معلم مهد کودک بشم،چون بچه یک کم جیغ بزنه،ممکنه بخوابونم زیر گوشش. :zadan:

اما یک خانم خیلی کمتر تو این مواقع عصبانی میشه،پس مسلما تو این شغل خاص موفق تره،من هم نباید برم طرف این شغل.

از طرفی شغل رانندگی اتوبوس،گرما و ترافیک و سر درد میاره و زن از نظر جسمانی ضعیف تره،آسیبی که از این راه میبینه چند برابر مرده.

خودش نباید بیاد تو این کار نه اینکه من بهش بگم نیا.

تا وقتی کسی مثل مارتین لوترکینگ در آمریکا به خودش جرات نداد و اعتراضش را گسترده نکرد،سیاهان برده سفیدان بودند،چون به هر قیمتی فقط کار میکردند تا زنده بمانند.

تا وقتی هم که زنان این تفکرات فمنیستی و تساوی به هر قیمتی را بخواهند،همیشه برده مردان خواهند ماند.

حال دیگر خود دانید،من جان کلام را گفتم. :icon_pf (44):

دقیقا همینطوره خودش باید تصمیم بگیره بیاد یا نیاد و اونی که اومده حتما این توانایی در خودش دیده چرا من نمیرم دنبال این کار چون تواناییشو ندارم

این اصلا یک تفکر فمنیستی نیست فمنیست های ایران بارها به پایین بودن دستمزد زنان اعتراض کردن نتیجه اش چی شده تشریف بردن به زندان اما زن ها هم نمی تونن بشینن گدایی کنن چون دستمزدشون پایین تره حدالامکان سعی می کنن به روش نرم (انشاا.. 1000 سال دیگه ) این مشکل حل کنن چون اگه اعتراض کنن شغلشونو از دست میدن و با ناز و نوازش به زندان تشریف فرما میشوند

جان کلام اینکه عموما این بحث ها بی فایده است icon_pf%20(44).gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
فکر می کنی این جو کی بین زن ها بوجود آورده همون خاله زنک هایی که موافق خونه نشینی زن ها هستن

البته این جو بین مردها هم داره حاکم میشه آقای دکتر اگه برن خانوم لیسانس بگیرن همون خاله خان باجی ها پشت سرش حرف می زنن و زندگی مردم بهم میریزن

من موافق خونه نشيني خانما نيستم

من حرفم دقيقا حرف اسيه

زن بايد ارزششو حفظ كنه، جامعه رو هم به هم نريزه

اينكه يه زن بره بشينه جاي يه مرد ولي با حقوق كمتر، به نظرم يه جورايي توهين به خود زنه هم هست

يعني تو ارزش كارت اينه...بيشتر از اين نيست!

من خيليارو ميشناسم كه تحطيل كرده ان

كار هم ميكردن...ولي جايي كه بهشون نياز بوده...جايگزين كسي نميشدن

و الانم كه بچه دارن و سرشون شلوغه و ... خونه داري مي كنن

همزمان كار هم مي كنن(بيشتر به خاطر علاقه به رشته) ولي تو خونه!

اين خونه نشيني نيست...اين اهميت دادن به خانوادس!

• Like 5
لینک به دیدگاه
من موافق خونه نشيني خانما نيستم

من حرفم دقيقا حرف اسيه

زن بايد ارزششو حفظ كنه، جامعه رو هم به هم نريزه

اينكه يه زن بره بشينه جاي يه مرد ولي با حقوق كمتر، به نظرم يه جورايي توهين به خود زنه هم هست

يعني تو ارزش كارت اينه...بيشتر از اين نيست!

من خيليارو ميشناسم كه تحطيل كرده ان

كار هم ميكردن...ولي جايي كه بهشون نياز بوده...جايگزين كسي نميشدن

و الانم كه بچه دارن و سرشون شلوغه و ... خونه داري مي كنن

همزمان كار هم مي كنن(بيشتر به خاطر علاقه به رشته) ولي تو خونه!

اين خونه نشيني نيست...اين اهميت دادن به خانوادس!

هیچ کسی با پایین بودن دستمزد زن ها موافق نیست

هیچ زنی جای هیچ مردی نمیگره این یه اشتباه محض که فکر کنیم چون دستمزد زن ها کمتر جای مرد گرفته

یه سرباز آمریکایی تو یه فیلمی حرف خوبی زد گفت بهشت مسلمونارو به کشتن میده

دقیقا همین خونواده است که زن هارو جنس دوم و زیر دست میکنه

• Like 3
لینک به دیدگاه
هیچ کسی با پایین بودن دستمزد زن ها موافق نیست

هیچ زنی جای هیچ مردی نمیگره این یه اشتباه محض که فکر کنیم چون دستمزد زن ها کمتر جای مرد گرفته

یه سرباز آمریکایی تو یه فیلمی حرف خوبی زد گفت بهشت مسلمونارو به کشتن میده

دقیقا همین خونواده است که زن هارو جنس دوم و زیر دست میکنه

خب...اگه از نظر شما خانواده و حفظش اهميتي نداره...پس بهتره بحث نكنيم!:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
حرفت درست ، 100 درصد .

ولی مسئله اینه زن جامعه الان ما باید اینو تجربه کنه و ازش عبور کنه و تا عبور نکنه هیچی درست نمیشه ، چون حریص شده به خاطر منع های گذشته و حال .

نميزارن ،،،مشكل تنها يك گروه يا نهاد نيست مشكل طرز فكريه كه نهادينه شده در بين يك ملت ، رسوخ كرده در مغز روان ما براي تغيرش خيلي بايد هزينه داد تنها اونا هم نيستن كه هزينه ميكنن مردها هم بايد هزينه كنن اما دلشون نمياد يا نمي خوان

حريص قابل قبول تر از اينه كه عقده اي بشن خيلي از زنها مدرك هاي بالا ميگرن فقط بخاطر ديده شدن ...د رحالي كه نگرش ها بايد عوض بشه

• Like 4
لینک به دیدگاه

يه زن حتي اگه بي سواد باشه ميتونه فقط با پتانسيل زن بونش با پشتوانه مهر مادريش با گرمي بخشيدن به كانون خانوادش ... خيلي از راه هاي نرفته هزارون خانم دكتر و خانم مهندسش را بره ارزش زن فقط محدود به اين نيست كه شاغل باشه و در جامعه بيرون از خونه كار كنه

• Like 6
لینک به دیدگاه
این یه دوره ایه که در غرب طی شده و ما هم اجبارا باید طی کنیم راهی نیست باید طی بشه تا زن ها پایه هاشونو در اجتماع محکم کنن و دیگه مجبور نباشن با حقوق کم کار کنن انوجوری تعادل بین زن و مرد بر حسب توانایی و تخصص ایجاد میشه

مثل اینکه باید تاپیک روشنفکران در جزیره سرگردانی رو بخونی یه بار دیگه شما.

یکی از بزرگترین اشتباهات ما اینه که فکر می کنیم، راه کربلا از لندن میگذره.

نه دوست من. اینجا ایران است، اگر می توانی به زمینه گرایی اعتماد کنی، پس این رو هم قبول کن که تکرار اشتباهات قومی دیگر ، عدم بلوغ فکری هر قوم رو می رسونه.

وقتی الان یه چیزی نقد شده، نتایجش هم موجوده، دلیلی نداره، کشور ما هم طی کنه. ضمن اینکه اون قوم دیگه کلا از نظر شرایط اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، صنعتی، مذهبی توی شرایط دیگه ای به سر می بره.

ما اگه خیلی مردیم باید برای همین شرایط راهکار بدیم که چطور میشه ارزش زن رو توی یه جامعه مردسالار ایرانی-مذهبی ارتقا بدیم. حتما هم نباید برای اینکه از تهران به اصفهان رفت، اول با پرواز تهران-پاریس رفت پاریس بعد با پرواز پاریس - اصفهان اومد اصفهان! راه های ساده تر و مستقیم تری هست!

• Like 6
لینک به دیدگاه
متاسفانه اینجا همه جوگیر شدند و یک چیزی گفتند،در حالیکه کاملا مشخصه جبهه من چیه.

من فقط میخواستم به خود دوستان ثابت کنم که یکسری فمنیست دو آتشه هستند.

دقیقا مانند مسلمانان دو آتشه که تا بر خلاف منطقشون حرف میزنی،رگ های گردن بیرون میزند و تهمت ها و انگ هاشون شروع میشود.

اما در مورد کاسه گدایی و....

شما معنی برده داری نوین میدونین یعنی چی؟

یعنی مثل سگ از آدم کار میکشن، یک دهم اون کارش را هم بهش مزد نمیدن.

چرا،چون طرف خودش قبول کرده به تو سری خوردن،حالا با هزارتا مشکلی هم که داره.

این ذلت ها جمع شده که جامعه را به اینجا رسونده،طرف میگه من نوکری فلانی را بکنم و 100 تومان بگیرم و دستم تو جیبم باشه،برام کافیه.

نمیگه اگه من به حقارت تن در ندهم طرف ممکنه بیاد،منت مرا هم برای کار بکشه.

اصلا حرف من تو خونه نشستن و چشم به جیب شوهر داشتن نیست،من مرتبا تکرار میکنم،باز یکی میاد میگه،یعنی تو میگی زن بشینه تو خونه !!!!!!!!!

اگر زنان ارزش کاری خودشان را میدانستند،هیچوقت استثمار به وجود نمیامد.

شرط لازم برای به وجود آمدن استثمار ، وجود چیزی است که آمادگی لازم برای استثمار شدن را دارد.

یک شرکت مسلما هم به نیروی مرد نیاز داره و هم نیروی زن،کارش را هم نمیتونه تعطیل کنه،اگر زن به هر قیمتی براش کار نکنه،مجبور میشه دستمزد را بالا ببره.

اما اگر زن به هر قیمتی براش کار کرد،هم مردها رو اخراج میکنه و همون مردهای علاف پدر او را در جامعه در میارن،هم از خود زن بیگاری میکشه و حقش را میخوره.

ببین حرفات درسته ولی من بازم میگم اینها از ناچاریه!

شاید این مثال بهتر منظورمو برسونه:

دیدی وقتی جنسی تازه به بازار میاد واسه فروش بیشترش قیمتشو کمتر میذارن؟ تا فقط جا بیفته و خریدار پیدا کنه؟ بعد که بین تو جامعه خودشو پیدا کرد کم کم سعی میکنه جایگاه خودشو تثبیت کنه. روش کار ایرانسل رو یادت میاد؟ از اول اومد با کلی طرح و اینا وقتی همه ی سیمکارت ایرانسل خریدن کم کم طرحهاشو حذف کرد و الان داره با قیمتی برابر و حتی گاهی بیشتر خدمات ارائه میکنه! و مشتریهاشم داره.

زن فقط با این روش میتونست تو اجتماع حضور پیدا کنه و تواناییهاش دیده بشه و ثابت کنه "زن هم میتونه همونکاری که مرد انجم میده انجام بده" یعنی چاره ای نداشت. اگه از همون اول میگفت من مثل مرد مزد میخوام هیچکس نگاهشم نمیکرد!! چون اصلا فکر نمیکرد زن تواناییشو داشته باشه. همین دستمزد کم به صاحب کار انگیزه استخدام میداد. اگه این نبود هیچ وقت زن نمیتونست تو جامعه بیاد و تواناییشو نشون بده چون جامعه مردسالار باورش نداشت وحتی فرصت ابراز وجود بهش نمیداد! تنها روشی که میشد راه باز کرد همین بود. وگرنه تا اخر عمر معلم و مربی مهد باقی میموند!!! و هیچ وقت کار مثلا طراحی یه ساختمان رو بهش نمیدادن!

این یه روش بود برای دیده شدن و نمایش تواناییها. وقتی این جا افتاد حالا زنان خواستار حقوق برابر میشن (سردمداران فمنسیت)

الانم ما تو همین مرحله گذار هستیم. ولی خب متاسفانه شرایط بد اقتصادی هم وضع رو سختتر کرده. وگرنه الان مردها هم دارن دستمزد کمتری نسبت به کارشون میگیرن و همه مردم ایران شامل این برده داری نوینی که گفتی میشن! (البته بجز کسایی که با کلاهبرداری و دزدی و ... پول درمیارن که خب اونها راهشون فرق داره!!)

بـــله!! خسته نباشی! :banel_smiley_4:

اونوقت واسه اینکه این سیستم از بین بره نباید کاری کرد نه؟

اینها همه واسه اینه که این سیستم از بین بره حالا شما راحت میگی همینه که هست و باید پذیرفت؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
يه زن حتي اگه بي سواد باشه ميتونه فقط با پتانسيل زن بونش با پشتوانه مهر مادريش با گرمي بخشيدن به كانون خانوادش ... خيلي از راه هاي نرفته هزارون خانم دكتر و خانم مهندسش را بره ارزش زن فقط محدود به اين نيست كه شاغل باشه و در جامعه بيرون از خونه كار كنه

این تصمیم گیری که هرکس چطوری از زندگی لذت ببره و علایقش چیه و چیکار دوست داره بکنه به خود شخص بستگی داره

همه ادما تو هرجایگاه و هرشغلی که هستن ارزش برابر دارن :rose:

• Like 5
لینک به دیدگاه

يه سوال از همه ي خانمايي كه پست دادن دارم

كدوم يكي از شماها سركار ميرين؟

وقتي ميرسين خونه چقدر شارژ و سرحالين؟

برنامه تفريح و ملاقات با دوستان و آشنايان چجوري شده؟

برنامه غذايتون چي شده؟

چقدر وزن كم كردين؟

من نه از پست كسي نقل قول ميكنم نه حرف كسي را ميارم پس حرف خودمو ميزنم

درحال حاظر دانشجوي كارشناسي كامپيوترم ، كارداني را كه تموم كردم وارد بازار كار شدم كاري كه هم متناسب با رشته ام هست و هم متناسب شخصيت يه خانم تازه با مشكل دانشجو بودنم هم كنار ميان

پس مشكل سختي و بدي محيط كار را هم ندارم

اما متاسفانه بيشتر كارها شده دو شيفت من ساعت كاريم حتي از 8 ساعت هم كمتره اما چون دوشيفت هست پس اصلا فايده نداره كه برم خونه و برگردم پس درنتيجه از صبح تا شب وقتم پر هس

قبل ازكار كردن همين حرف خانما رو ميزدم اما الان فهميدم واقعا كار كردن بيرون از خونه اونم دوشيفت واسه يه خانم سخته هرچقدر هم كارش راحت باشه

وقتي صبح زود از خونه ميزني بيرون و 9 شب ميرسي خونه به چه كار ديگه اي ميشه رسيد؟

آيا تواني واسه آدم ميمونه؟

آيا دوست نداري مثل سابق بري تفريح؟

بري گردش؟ بري خونه اقوام؟ به خودت برسي؟

آيا وقتي مياي خونه توانش را داري حتي اتاق خواب خودتو تميز كني؟

بذارين من بگم نه نداري

فقط تنها كاري كه ميتوني انجام بدي اينه كه مختصري شام بخوري و بخوابي

اما چاره چيه؟ با اين گروني مگه ميشه فقط يه نفر كار كنه؟ چند نفر از مردم ايران نياز مالي ندارن؟ چند تا از جوونا خونه دارن همون اول زندگي كه نخوان اجاره بدن؟ چندتا اگهي استخدام ديدي كه نزده باشه به يك نيرو بدون سابقه كار نياز داريم؟

پس ببينيد بيشتر ما مجبوريم كه كار كنيم وقتي يه كار مناسب برامون پيدا ميشه مجبوريم كه با سختي ها كنار بيايم

مجبوريم چون از خرج زندگي برنميايم

وقتي ميخواي وام اداره تعاون و اداره كار بگيري كه خودت شركت بزني ميدوني چي زده؟

شرايط وام اينه فقط به آقايون و خانمهاي كه سرپرست خانوار هستن وام داده ميشه

حالا كجا من زن حق تو مرد را خوردم؟؟؟؟؟؟؟ كه حتي بهم وام نميدن از تخصص خودم استفاده كنم و براي خودم كار كنم

اگر به من هست كه ترجيح ميدم بشينم توي خونه از صبح تا شب هم برم هزار جور كلاس ورزش و نقاشي و موسيقي

اما آيا ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...